11 fortryllende dyr du kan møte på nært hold i Michigan - The Gander (2023)

Klar for et nærmøte av det ville slaget? Familier kan slå hyttefeberen i år og få kontakt med noen rare venner på nye måter.

MICHIGAN—Hva Michigander ikke elsker en god dyrehage? Tid tilbrakt med dyr er ikke bare en påminnelse om vår plass i livets sirkel, det er også direkte terapeutisk. Enten du er åtte eller 80 år, er det noe spesielt med å bli venner med andre skapninger.

Delstaten Michigan har mer enn 25 forskjellige dyrehager og mange flere dyrereservater og redninger. Fra babypattedyr til store krypdyr, muligheter til å engasjere seg med en rekke dyr er rikelig over hele staten.

Vi har utarbeidet en liste over unike dyreopplevelser, uansett årstid.

11 fortryllende dyr du kan møte på nært hold i Michigan - The Gander (1)Bilde med tillatelse fra instagram.com/bea.gil3

Deer Ranch

1540 US-2, St. Ignace, MI 49781

Vanligvis, hvis noen nevner hjort i nærheten av å være nordpå, vil vi anta at de snakker om jakt. På Deer Ranch i St. Ignace kan besøkende imidlertid ha fredelige, vennlige interaksjoner med innfødte hvithalehjort.

Med 60 års drift under beltet er Deer Ranch den eldste whitetail-utstillingen i Nord-Amerika. Det er hjem til rundt 30 voksne hjort. Besøkende går langs en natursti og har mange muligheter til å mate, klappe og fotografere hjortens innbyggere. Hvis du ringer i forveien, kan du til og med få sjansen til å hjelpe med å mate fawns med flaske! Sørg også for å sjekke ut gavebutikken for skinnhansker av hjorteskinn og andre unike gaver.

The Deer Ranch er sesongåpent fra mai til oktober. Åpningstidene er 09.00 til 17.00, med utvidede åpningstider til 20.00. i sommermånedene. Generell inngang er $6/person, og barn i alderen 5 og under har gratis adgang. Besøk Deer Ranchoffesiell nettsidefor mer informasjon.

11 fortryllende dyr du kan møte på nært hold i Michigan - The Gander (2)Bilde med tillatelse fra instagram.com/carlee.creative

Catfé Lounge

821 Livernois, Ferndale, MI 48220

Denne lille bygningen i Ferndale har et stort krav til berømmelse som Michigans første permanente kattekafé. Hvis du aldri har hørt om en kattekafé, er konseptet enkelt – det er et fellesskap du kan henge med huskatter.

Catfé Lounge eies av Ferndale Cat Shelter, og alle kattene og kattungene som vandrer på kafeen er tilgjengelige for adopsjon. Gjester kan leke med kattene, se etter en katt å adoptere, eller bare se på dem for terapeutisk effekt. Kaffe, te og andre godbiter er også tilgjengelig for å hjelpe gjestene å sitte og slappe av med kattene. Catfé Lounge tilbyr også gratis wi-fi, som er perfekt for å legge ut din nye kattevenn på Instagram. Det er også spesielle arrangementer som Cat Yoga og Cat Bingo.

Catfé Lounge er åpen seks dager i uken fra 12.00 til 17.00, stengt på tirsdager. Gjester må betale en obligatorisk donasjon på $10. Besøk Catfé Loungeoffesiell nettsidefor mer informasjon.

(Video) 100 Curiosidades que No Sabías de Canadá, Cómo Viven, sus Costumbres y Lugares

11 fortryllende dyr du kan møte på nært hold i Michigan - The Gander (3)Foto med tillatelse facebook.com/natureskennel

Nature's Kennel Sled Dog Adventures

14785 Co Rd 415, McMillan, MI 49853

Hvis det er én ting Michigan er god på, er det å finne ting å gjøre i snøen. Hvis du er klar for en robust ferieopplevelse som er helt annerledes, bør du vurdere hundekjøring på Upper Peninsula.

Nature's Kennel ligger omtrent 80 miles vest for Sault Ste. Marie og gir besøkende den unike opplevelsen av å kjøre sitt eget Alaskan Husky-hundespann i villmarken på Upper Peninsula. Turer passer for alle aldre og ferdighetsnivåer. Turer er også guidet, slik at besøkende kan prøve seg som sjåfør, eller bare nyte turen. Barn kan også nyte turen! Besøkende kan velge mellom tre reisealternativer. Turen på 10 mil tar en halv dag (3 timer) og turen på 20 mil tar en hel dag (6 timer).

Den fremste opplevelsen på Nature's Kennel er det tredje alternativetOvernattingseventyr. Dette dekker en natt med overnatting i Musher's Village. Lunsj, leirsnacks, middag og frokost neste morgen er inkludert. For denne opplevelsen tar besøkende seg av hundespannene sine i to dager under omsorg av en hjelpsom guide. De bor i en oppvarmet hytte eller yurt i Musher's Village. Denne opplevelsen gir god tid til å knytte bånd med hundene som kjører sleden.

Nature's Kennel er kun åpen i vintermånedene. Mens det er i sesongen, er timer fra 08.00 til 20.00. sju dager i uken. Hundesledeturer starter på $225 per voksen og $50 per barn. Besøk Nature's Kenneloffesiell nettsidefor mer informasjon.

11 fortryllende dyr du kan møte på nært hold i Michigan - The Gander (4)Foto med tillatelse facebook.com/KelloggBirdSanctuary

W.K. Kellogg fuglereservat

12801-12999 E C Ave., Augusta, MI 49012, USA

Lyst til å mate fuglene i et naturlig fuglemiljø? Michigan State Universitys W.K. Kellogg Bird Sanctuary nær Kalamazoo er en flott mulighet.

Helligdommen er spredt over 180 dekar og har tre mil med stier. Wintergreen Lake er hjertet av helligdommen. Innsjøen tiltrekker seg mange vannfugler som kanadagås og trompetersvane. Leslie Tassel Pen huser flere varianter av fasaner. Rovfugler som ugler og hauker kan finnes i sine egne individuelle innhegninger. Mais for å mate fuglene er tilgjengelig for kjøp i ressurssenteret for $1 per bøtte. Besøkende kan også sjekke ut pollinatorhagene og Native Gardens, botaniske hager med en mengde Michigans innfødte planter.

W.K. Kellogg Bird Sanctuary er åpent hele året. Begrunnelsen er åpen onsdager til søndager, fra kl. 09.00 til 17.00. Generell opptak er $5, med en $4-pris for seniorer og studenter, og $3 for barn. Barn under 2 år har gratis inngang. Besøk W.K. Kellogg fuglereservatoffesiell nettsidefor mer informasjon.

11 fortryllende dyr du kan møte på nært hold i Michigan - The Gander (5)Foto med tillatelse facebook.com/rooftopreindeer

Taklanding reinsdyrfarm

2706 E Stevenson Lake Rd., Clare, MI 48617

(Video) ANGRY BIRDS 2 FLYING MADNESS LIVE

Når snøen begynner å falle og ferien begynner å nærme seg, kan det være vanskelig å finne en ferieaktivitet med dyretema. Men hvilken bedre måte å komme i julestemning enn å samhandle med ekte reinsdyr?

Den familieeide og drevne Rooftop Landing Reindeer Farm har drevet med oppdrett og opplæring av rein i ca. 30 år. Reinsdyrene deres har blitt brukt i ferievisninger, offentlige arrangementer og til og med filmer. Besøkende på gården kan klappe og mate reinen i beitet. Du kan til og med se på reinen praktisk talt gjennom enlive kamera. Gården har også julealpakkaer og andre dyr for klapping og bilder i den oppvarmede låven.

I løpet av sesongen er det mange familievennlige aktiviteter med ferietema. Gården serverer ferske smultringer, varm cider og varm kakao. Julenissens antikke slede er flott for fotooperasjoner. Og gavebutikken har massevis av flotte strømpestoppere.

Rooftop Landing Reindeer Farm er sesongåpent fra oktober til desember. Åpningstidene er lørdager fra 10.00 til 18.00. og søndager fra 11.00 til 17.00. Generell inngang er $7, og barn i alderen 1 og under har gratis adgang. Besøk Rooftop Landing Reindeer Farmoffesiell nettsidefor mer informasjon.

11 fortryllende dyr du kan møte på nært hold i Michigan - The Gander (6)Foto med tillatelse facebook.com/indiancreekzoopage

Indian Creek Zoo

2744 Consear Rd., Lambertville, MI 48144

Selv om denne dyrehagen i sørøst i Michigan kan være liten, er den unik for det faktum at besøkende kan mate mange av dyrene dyrehagegodkjent mat for $3 per kopp. Dyrehagen har over 400 dyr av 80 forskjellige arter. De inkluderte dyrene spenner over et bredt utvalg, fra hvithalehjort og geiter til strutser og wallabies.

For besøkende som ønsker å komme litt nærmere dyrene,spesielle møterer tilgjengelig for 10 år og eldre. Besøkende kan velge Giraffe Encounter ($25/person), hvor de kan mate og klappe en sjiraff. Lemur Encounter ($50/person) innebærer å mate lemurer og se dem male et lerret som du kan ta med hjem. Sloth Encounter ($65/person) gir besøkende bindingstid med en dovendyr som du kan klappe, mate og ta noen ærlige bilder med.

Indian Creek Zoo er åpen 1. april til desember. Åpningene er 10.00 til 17.00. til og med 31. oktober og 10.00 til 15.30. Nov. og Des. Generell adgang er $14, med en $13 pris for seniorer og militære, og $12 for barn. Barn under 2 år har gratis inngang. Besøk Indian Creek Zoooffesiell nettsidefor mer informasjon.

11 fortryllende dyr du kan møte på nært hold i Michigan - The Gander (7)Foto med tillatelse instagram.com/alligator_sanctuary

Critchlow Alligator Sanctuary

1698 M-66, Athen, MI 49011

Når folk flest tenker på alligatorer, er ikke Michigan akkurat det første habitatet du tenker på. David Critchlow ved Critchlow Alligator Sanctuary har imidlertid en interessant evne til å finne foreldreløse gatorer i Mitten.

Critchlow Alligator Sanctuary har en interessant opprinnelseshistorie. FedEx-leveringsperson David Critchlow fant seg selv å levere slanger fra eksotiske kjæledyrleverandører. Da David fulgte opp med disse leveransene, fant han ut at mange av eierne var mindre interessert i dyret da slangen begynte å vokse ut av sitt habitat. Så han begynte å ta inn disse uønskede slangene. Til slutt spurte noen om David kunne ta inn en alligator. Han gjorde det, og en ble til slutt til mer enn 10 i familiens bakgård. Jungelteien spredte seg og folk endte opp med å ønske å se alligatorene. Så i 2007 gjorde David sitt provisoriske tilfluktsrom til et reptilreservat på heltid.

Alle krypdyrene i helligdommen er redninger. De tre mest beryktede gatorene er Godzilla, Medusa og Jaws, som er henholdsvis 11 fot, 9 fot og 7 fot lange. Andre gatorer er delt inn i habitater etter alder, og pelletsmat er tilgjengelig for kjøp i gavebutikken for besøkende som ønsker å mate dem. I tillegg, for en pris på $30 per husholdning, kan familier kjøpe 30 minutter med dyremøtetid og samhandle med håndholdte reptiler.

Critchlow Alligator Sanctuary er åpen daglig fra mai til september. Timene er 11.00 til 16.00. Inngang er $11,95/person, med en $10,95-pris for seniorer og servicearbeidere. Barn under 2 år har gratis inngang. Besøk Critchlow Alligator Sanctuaryoffesiell nettsidefor mer informasjon.

11 fortryllende dyr du kan møte på nært hold i Michigan - The Gander (8)Bilde med tillatelse fra instagram.com/dr_june_bugged

GT Butterfly House og Bug Zoo

8840 M-72 East, Williamsburg, MI 49690

Traverse City-området har mye mer enn bare kirsebær. På GT Butterfly House og Bug Zoo kan besøkende nyte et innendørs barrierefritt sommerfuglparadis.

Butterfly House har hundrevis av tropiske sommerfugler fra hele verden. Sommerfuglene holdes trygge i en drivhushage med en rekke planter og vannfunksjoner. Besøkende kan ta seg tid til å spasere gjennom hagene i en selvguidet tur mens de observerer varianter som Blue Morpho og African Moon Moth.

Bug Zoo lar besøkende observere hundrevis av virvelløse dyr i beskyttede habitater. Beetle Boulder huser mange biller og mantiser. Honeybee Observation Hive lar besøkende observere den indre funksjonen til en honningbikube. Se etter den nysgjerrige skapningen til axolotlen, et truet medlem av salamanderfamilien, eller bruk tid på å se froskene og paddene. Tarantula Tree lar besøkende se de største edderkoppene, men for de gjestene som er araknofobe, er Bug Zoo-personalet svært forståelsesfulle.

GT Butterfly House og Bug Zoo er sesongåpent fra mai til oktober. Daglig åpningstid er 10.00 til 17.00. Generell inngang er $10 og barn 12 og under har $6 inngang. Barn under 3 år har gratis inngang. Besøk GT Butterfly Zoooffesiell nettsidefor mer informasjon.

11 fortryllende dyr du kan møte på nært hold i Michigan - The Gander (9)Bilde med tillatelse fra instagram.com/amberslife.withkids

Boulder Ridge Wild Animal Park

8313 Pratt Lake Ave SE, Alto, MI 49302

I Michigans klima er det ikke lett å etterligne opplevelsen av den afrikanske savannen. På Boulder Ridge Wild Animal Park kan du imidlertid komme ganske nærme.

Denne private dyrehagen som strekker seg over 80 dekar gir mye interaksjon med dyrene. Mat som er trygg for dyrene er tilgjengelig på to fôrstasjoner mot en ekstra avgift. De innelukkede sjiraffene og kamelene er tilgjengelige for fôring med maten som tilbys. Det er i tillegg en dyrehage hvor gjestene kan samhandle med en rekke dyr, inkludert volierefugler, geiter, kenguruer, sebraer og præriehunder.

Safarituren bør ikke gå glipp av! Det er en gratis 20 minutters ekskursjon på en ombygd skolebuss. Friluftsbussen lar besøkende observere bison, gnuer, hyener, bøfler og sebraer i deres naturlige habitater.

Boulder Ridge Wild Animal Park er sesongåpent fra mai til oktober. Åpningstidene er mandag til lørdag fra 10.00 til 18.00. og søndager fra kl.12. til kl. Generell opptak er $16, med $14-priser for seniorer og $12-priser for barn. Barn under 2 år har gratis inngang. Besøk Boulder Ridge Wild Animal Parkoffesiell nettsidefor mer informasjon.

11 fortryllende dyr du kan møte på nært hold i Michigan - The Gander (10)Foto med tillatelse facebook.com/VisitLewisFarms

Lewis Adventure Farm and Zoo

4180 M-20, New Era, MI 49446

Hva får du når du krysser en U-Pick-gård med en dyrehage og en fylkesmesse? Du får Lewis Adventure Farm and Zoo.

Denne 700 mål store gården i det vestlige Michigan er stappfull av familiemoro og eksotiske dyr. Med mer enn 40 forskjellige aktiviteter. Aktivitetene inkluderer typiske gårdsfavoritter som en maislabyrint, traktortrekk og vognturer. Ytterligere aktiviteter er mer rettferdige, for eksempel en karusell, gigantisk huske, piratskip, gigantiske sklier og skeeball. Andre interessante attraksjoner inkluderer paintball, en lav taubane og en lydhage.

Gården har også en rekke strukturer for dyrene, inkludert geiter, hjort, fugler, kameler, kyllinger, en voliere, en bikube og en spesiell låve for eksotiske dyr. For $5 kan du få en fôrkopp for å mate dyrene.

Det er også dyretreff tilgjengelig for de besøkende som ønsker litt mer enn en dyrehage. Babydyrefôring ($15/person) er for de nyfødte dyrene og lar besøkende mate og klappe babyene. Zoo Keeper Experience ($49,95/person) er en 50-minutters opplevelse som vil få besøkende til å lære om kenguruer, kapybaraer, lemurer, i tillegg til å mate, klappe og ta bilder med dem. The Sloth Experience ($64,95/person) gir besøkende opptil 30 minutter med to-tåede dovendyr. Besøkende vil lære om dovendyr fra den bosatte dyrepasseren mens de mater, klapper og tar bilder med dovendyrene.

Lewis Adventure Farm and Zoo er sesongåpent for vår, sommer og høst. Timene er 9.00 til 18.00. Mandag til lørdag og 10.00 til 17.00. søndager. Besøk Lewis Adventure Farm and Zoooffesiell nettsidefor mer informasjon.

11 fortryllende dyr du kan møte på nært hold i Michigan - The Gander (11)Foto med tillatelse facebook.com/SEALIFEMichigan

SEA LIFE Michigan

4316 Baldwin Rd., Auburn Hills, MI 48326

SEA LIFE Michigan ligger i kjøpesenteret Great Lakes Crossing, og er Michigans største akvarium. I tillegg til et bredt utvalg av akvatiske skapninger, har den statens eneste 180 graders undersjøiske havtunnel.

SEA LIFE Michigan spenner over 150 000 liter vann, med 2000 skapninger av 250 arter. Besøkende vil møte haier, havskilpadder, maneter, rokker, klovnefisk og sjøhester i en rekke habitater. Habitatene spenner over en rekke undervannsestetikk, inkludert en havn, et korallrev, et tropisk hav og et undervannsforlis.

For å komme nærmere disse vannbeboerne, sjekk ut Interactive Touchpool! Denne barnevennlige åpne tanken er designet for å se ut som et tidevannsbasseng på vestkysten, og lar besøkende gjerne ta på sjøstjerner og sjøanemoner. Pedagogiske foredrag og matdemonstrasjoner ble også tidligere tilbudt – sjekknettsidenfor deres retur!

SEA LIFE Michigan er åpen hver dag fra 10.00 til 18.00, med en utvidet stengetid på 19.00. kun på lørdager. Billetter starter på $22,99/person, og barn i alderen 2 og under har gratis inngang. Besøk SEA LIFE Michiganoffesiell nettsidefor mer informasjon.

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Arline Emard IV

Last Updated: 02/06/2023

Views: 6169

Rating: 4.1 / 5 (72 voted)

Reviews: 87% of readers found this page helpful

Author information

Name: Arline Emard IV

Birthday: 1996-07-10

Address: 8912 Hintz Shore, West Louie, AZ 69363-0747

Phone: +13454700762376

Job: Administration Technician

Hobby: Paintball, Horseback riding, Cycling, Running, Macrame, Playing musical instruments, Soapmaking

Introduction: My name is Arline Emard IV, I am a cheerful, gorgeous, colorful, joyous, excited, super, inquisitive person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.