15 følgebrev for kontorledere som vil bli ansatt (NÅ) (2023)

Er du ute etter å skrive et følgebrev for Office Manager-jobber som vil imponere rekrutterere og få deg lagt merke til ved å ansette ledere? Du trenger en for å søke jobb, men du vet ikke hva du skal si.

Følgebrev er en fin måte å vise at du har tatt deg tid til å lese deg opp på en bedrift, og at du vil passe godt for stillingen. Et godt utformet følgebrev vil hjelpe deg å skille deg ut fra mange andre søkere. Følgebrev gir også leseren en idé om hvem du er som person, slik at de kan avgjøre om de vil intervjue deg eller ikke.

Her er 15 fantastiske følgebrev for Office Manager som er profesjonelt skrevet og vil hjelpe deg å skille deg ut og få den jobben!

15 følgebrev for kontorledere som vil bli ansatt (NÅ) (1)

Kontorleder følgebrev

Hvert følgebrev er skrevet med et annet fokus. Gjennomgå alle og velg de som passer for din situasjon. Ta inspirasjon fra flere prøver og kombiner dem for å lage ditt unike følgebrev.

Eksempel på kontorsjef 1

Jeg har vært en profesjonell kontorsjef i over fem år. På den tiden har jeg ledet det administrative arbeidet i en liten bedrift med 61 ansatte. I mine år som kontorsjef har jeg vært ansvarlig for å ansette og lære opp nye medarbeidere, sørge for at arbeidet blir utført til rett tid, og koordinert kontorfunksjoner mellom ulike avdelinger. Som Office Manager i en tidligere stilling, var jeg i stand til å implementere mange forbedringer for å få ting til å gå jevnere på kontoret ved å identifisere problemområder og komme opp med kreative løsninger. Min praktiske tilnærming til arbeidet gjør meg unikt kvalifisert for denne stillingen som din neste Office Manager.

Kontorledereksempel 2

Jeg skriver for å uttrykke min interesse for stillingen som kontorsjef. Jeg har 8 års erfaring med kontorledelse og kan bruke mine kommunikasjonsevner til å møte behovene til enhver bedrift. Min oppmerksomhet på detaljer vil sikre at alle daglige oppgaver utføres effektivt, effektivt og med den største forsiktighet. Jeg tilbyr utmerkede kommunikasjonsevner, øye for detaljer, sterke lederegenskaper, mangfoldig erfaring fra ulike bransjer og en utmerket arbeidsmoral. Se vedlagte CV for mer informasjon om mine kvalifikasjoner.

(Video) Write an Amazing Cover Letter: 3 Golden Rules (Template included)

Kontorledereksempel 3

Jeg skriver for å spørre om tilgjengeligheten av en Office Manager-stilling hos din bedrift. Jeg tror at min erfaring på dette feltet, samt min arbeidsmoral og tidsstyringsevne vil passe perfekt for denne stillingen. Jeg har over 10 års erfaring med kontorledelse, inkludert kundeservice, planlegging av møter og administrasjon av teammedlemmers tidsplaner for å sikre at de overholder tidsfrister. Som kontorsjef i ABC Company de siste 6 årene har jeg vist utmerkede kommunikasjonsevner ved å løse problemer i tide med lite veiledning nødvendig. Min oppmerksomhet på detaljer har også gjort meg svært effektiv når det gjelder å fullføre oppgaver nøyaktig og i tide.

Jeg håper du vil vurdere meg for den åpne Office Manager-stillingen i din bedrift. Takk for at du tok

Kontorledereksempel 4

Kjære Herr eller Fru,

Jeg skriver for å uttrykke min interesse for Office Manager-stillingen i ABC Company. Jeg har erfaring med å administrere kontorsystemer og administrativ støtte for store organisasjoner. I tillegg har jeg vært ansvarlig for å opprettholde kundeforhold ved å sende inn innkommende telefonsamtaler, e-poster og henvendelser på sosiale medier. Vennligst betrakt meg som en søker til denne rollen. Takk for din tid og omtanke.

Kontorledereksempel 5

Kjære ansettelsessjef,

Jeg er interessert i å søke på stillingen som kontorsjef i din bedrift. Jeg er en kvalifisert kandidat og ønsker gjerne muligheten til å snakke med deg om mine kvalifikasjoner og hvordan jeg kan tilføre verdi til virksomheten din. Du kan kontakte meg på *************** eller via e-post på *************** hvis du ønsker å avtale et intervju. Takk for at du tok deg tid til å vurdere meg for denne stillingen.

Vennlig hilsen, __________________

(Video) HOW TO WRITE A COVER LETTER for a JOB APPLICATION! (The BEST Example COVER LETTER to GET YOU HIRED!)

Kontorledereksempel 6

Jeg skriver som svar på din stillingsannonse for en Office Manager. Som nyutdannet høyskole er jeg sikker på at min ekspertise og erfaring vil være av stor verdi for dette selskapet.

Som ny kontorsjef kan du stole på at jeg overvåker driften med et øye for effektivitet og oppmerksomhet på detaljer. Videre har jeg omfattende kunnskap om alle kontorprogrammer inkludert Microsoft Word, Excel, Adobe Photoshop og diverse andre programmer relatert til kontoradministrasjon. Mellom disse ferdighetene og min utdannelse i Business Administration med spesialisering i Marketing Management fra Drexel University, er jeg sikker på at jeg kan gi konkrete bidrag til suksessen til bedriften din mens du fortsetter å vokse inn i fremtiden.

Kontorledereksempel 7

Til den det måtte gjelde,
Jeg gleder meg til å søke på stillingen som kontorsjef i din bedrift.
Jeg ble uteksaminert fra University of New York i 2019 med en grad i Business Management. Jeg har mange års erfaring med kundeservice da jeg har jobbet for ulike selskaper med alt fra å svare på telefoner, til dataregistrering, arkivering og skriving av rapporter.
Jeg er sikker på at mine evner vil gjøre meg til en ressurs ikke bare for denne stillingen, men også for din organisasjon som helhet.

Kontorledereksempel 8

Kontorsjefen er ansvarlig for alle aspekter av den administrative driften av et selskap.
Du vil være ansvarlig for å yte bistand til følgende
– kontorrekvisita og utstyr,
– svarer på telefoner,
– lage regneark,
– gjøre dataregistreringsoppgaver og mer. Hvis du ansettes som kontorsjef i selskap X, må du vite at du vil ha fullt ansvar for alle aspekter av kontorutstyr og rekvisita. Du vil også være ansvarlig for å ansette nødvendige ansatte som er nødvendige for å holde tritt med arbeidsmengden din. En vellykket kandidat bør ha sterke organisatoriske ferdigheter samt gode tidsstyringsevner for å fullføre daglige oppgaver.

Eksempel på kontorsjef 9

Jeg skriver for å uttrykke min interesse for kontorsjefstillingen som er utlyst på nettstedet ditt. Jeg tror at min mangfoldige kompetanse og erfaring vil være en verdifull ressurs for selskapet.

Mye av erfaringen min har vært både kundeorientert og administrativ, noe som betyr at jeg er i stand til å kommunisere godt med kunder samt effektivt styre den daglige driften til enhver virksomhet. Som kontorsjef ville jeg være ansvarlig for å føre tilsyn med daglige oppgaver som å svare på e-poster, administrere selskapets utgifter, kjøpe forsyninger, koordinere møter og arrangementer, administrere personalplaner og prosjekter blant andre oppgaver knyttet til kundeservicestøtte.

Som du kan se fra min vedlagte CV nedenfor, har jeg over 15 års erfaring innen disse områdene som gjør meg

(Video) Need to write a cover letter? Use my template 😍

Kontorledereksempel 10

Jeg skriver som svar på din nylige kontorsjefstilling og vil gjerne tilby min kompetanse og erfaring. Jeg har jobbet som resepsjonist i 2 år nå og er trygg på at jeg kan håndtere stillingen som kontorsjef. Jeg tror at min evne til å multitaske, prioritere arbeid og være organisert vil gjøre meg til en utmerket kandidat for jobben. Min nåværende arbeidsgiver har gitt meg positive tilbakemeldinger på mine prestasjoner, samt gitt muligheter for faglig utvikling som å håndtere vanskelige telefonsamtaler og organisere firmaarrangementer.

Tusen takk for at du vurderer meg for denne muligheten. Det ville være en stor ære å jobbe med organisasjonen din

Kontorledereksempel 11

Brevet skal ikke introdusere deg eller din CV.

Kjære ansettelsessjef,

Jeg søker på stillingen som kontorsjef i din bedrift. Jeg har vært i kontorledelse de siste fem årene og har dokumentert erfaring innen kundeservice, administrative oppgaver, arrangementsplanlegging og prosjektledelse. Jeg er også en sterk kommunikator med gode mellommenneskelige ferdigheter som vil være en stor fordel for teamet ditt. Min CV er vedlagt og tilgjengelig på forespørsel. Jeg håper du vil vurdere meg for denne stillingen fordi mine ferdigheter passer perfekt for denne rollen. Takk for at du tok deg tid til å lese følgebrevet mitt, og jeg ser frem til å høre fra deg snart!

Kontorledereksempel 12

Kjære Herr eller Fru,
Jeg er en hardtarbeidende og fokusert person med høy kompetanse i Microsoft Office. Jeg tror at min kompetanse vil være nyttig for organisasjonen din. Jeg har vært kontorsjef i flere forskjellige selskaper de siste fem årene og har hatt stor suksess i hver stilling. Fra å ta meg av planlegging, fakturering, lønn og leverandørrelasjoner til å ansette nye talenter og løse eventuelle problemer som oppstår på arbeidsplassen, er jeg i stand til å ta ansvar for oppgaver uten mye tilsyn. Mine mellommenneskelige ferdigheter lar meg samhandle med alle nivåer av ansatte, noe som hjelper meg å jobbe mer effektivt.
Som kontorsjef i et selskap som arbeider med flere avdelinger, trenger du en allsidig person som har kunnskap om ulike aspekter

Kontorledereksempel 13

Mitt navn er ____ og jeg er en høyt kvalifisert, erfaren kontorsjef. Jeg har et vell av erfaring innen kontorledelse, inkludert ___ år som Senior Office Manager. Mine ferdigheter inkluderer:

- Vedlikeholde og oppdatere firmaets databaseprogramvare
- Håndtering av bedriftens økonomi (budsjetter)
- Planlegging og drift av kontoraktiviteter for å øke produktiviteten (dvs. firmapiknik)
- Spore ansattes oppmøte og administrere endringer i tidsplaner for å opprettholde produktivitetsnivåer uten å forstyrre arbeidsflyten eller moralen

Kontorledereksempel 14

Jeg skriver for å uttrykke min interesse for Office Manager-stillingen som ble utlyst på nettstedet ditt. Jeg har over 8 års erfaring i denne stillingen, som har inkludert veiledning av ansatte, overvåking av varelager, fullføring av bokføringsoppgaver og ledelse av kontordrift. Evnen til å håndtere et travelt arbeidsmiljø som inkluderer sjonglering av flere prosjekter vil være en fordel. Min grad i bedriftsøkonomi vil også vise seg verdifull i denne rollen. Jeg ser frem til å høre fra deg snart om muligheten og vil kontakte deg hvis jeg har spørsmål om den.

Kontorledereksempel 15

hei!

Jeg skriver for å uttrykke min interesse for Office Manager-stillingen som ble lagt ut på Indeed. Jeg er kvalifisert for denne stillingen da jeg har mer enn 10 års erfaring som kontorsjef i et stort selskap og har gode mellommenneskelige ferdigheter med god arbeidsmoral. Hvis du vil vite mer om mine kvalifikasjoner, vennligst kontakt meg.

Vennlig hilsen,

Bli ansatt!

Rekrutterere og ansettelsesledere mottar hundrevis av søknader for hver jobbåpning.

Bruk de ovennevnte profesjonelt skrevne følgebreveksemplene fra Office Manager for å lære hvordan du skriver et følgebrev som vil fange oppmerksomheten deres og tilpasse det til din spesifikke situasjon.

Innhold

 • Relaterte karrierer:

  1. 15 følgebrev for ungdomsarbeidere som vil bli ansatt (NÅ)
  2. 15 følgebrev for motestylister som vil bli ansatt (NÅ)
  3. 15 følgebrev for lagerarbeidere som vil bli ansatt (NÅ)
  4. 15 følgebrev for ansettelsessjefer som vil bli ansatt (NÅ)
  5. 15 følgebrev for forsyningskjedesjefer som vil bli ansatt (NÅ)
  6. 15 følgebrev for barnepleiere som vil bli ansatt (NÅ)
  7. 15 følgebrev for praktikanter i sosiale medier som vil bli ansatt (NÅ)
  8. 15 ingeniørbrev som vil bli ansatt (NÅ)
  9. 15 følgebrev for QA-tester som vil bli ansatt (NÅ)
  10. 15 omslagsbrev for artister som vil bli ansatt (NÅ)
  Top Articles
  Latest Posts
  Article information

  Author: Duane Harber

  Last Updated: 14/09/2023

  Views: 5567

  Rating: 4 / 5 (51 voted)

  Reviews: 90% of readers found this page helpful

  Author information

  Name: Duane Harber

  Birthday: 1999-10-17

  Address: Apt. 404 9899 Magnolia Roads, Port Royceville, ID 78186

  Phone: +186911129794335

  Job: Human Hospitality Planner

  Hobby: Listening to music, Orienteering, Knapping, Dance, Mountain biking, Fishing, Pottery

  Introduction: My name is Duane Harber, I am a modern, clever, handsome, fair, agreeable, inexpensive, beautiful person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.