40 typer pattedyr funnet i Michigan! (2023) (2023)

Vil du lære om pattedyrene som bor i Michigan?

40 typer pattedyr funnet i Michigan! (2023) (1)

Heldigvis har du kommet til rett sted!

Jeg har satt sammen en liste over de vanligste og mest interessante pattedyrene i Michigan, med bilder, fakta og RANGE KART.Som du vil se, er det mange arter, hver med forskjellige og interessante vaner og egenskaper.

Her er 40 typer pattedyr funnet i Michigan!

#1. Amerikansk svartbjørn

 • Amerikansk bjørn

40 typer pattedyr funnet i Michigan! (2023) (2)

Identifiser kjennetegn:

 • Voksne varierer fra 5 til 6 fot høye og veier 200 til 600 pund.
 • Fargen varierer fra for det meste svart på østkysten til brun, kanel eller blond i vest, og blågrå eller til og med kremhvit i noen populasjoner.
 • De har flat rygg, lite hode, avrundede ører og ikke-uttrekkbare klør.

Amerikanske svartbjørner okkuperer forskjellige habitater i Michigan, men foretrekker generelt utilgjengelig terreng.

Svarte bjørner anses noen ganger som en plage fordi de noen ganger skader kornåkre, bikuber og bærfarmer.I tillegg,de tiltrekkes lett av søppel, fuglematere og kjølere.Pass på å ALDRI mate dem, da dette kan gjøre at bjørnen ikke blir redd for mennesker, noe som er farlig for både mennesker OG bjørnen.

40 typer pattedyr funnet i Michigan! (2023) (3)

Generelt er svartbjørn engstelig rundt mennesker. I motsetning til grizzlybjørner, angriper hunner med unger sjelden folk, de sender ofte bare ungene opp i et tre slik at de kan trekke seg trygt tilbake.

Svartbjørner er naturlig aktive om kvelden og tidlig morgen, men endrer noen ganger aktivitetsmønsteret for mattilgjengelighet.Bjørner kan bli aktive i løpet av dagen når søppel og andre menneskelige matkilder er tilgjengelige. Svartbjørner på campingplasser utvikler ofte nattlige aktivitetsmønstre.

Til tross for den vanlige oppfatningen, går ikke svarte bjørner i Michigan i dvale.

I stedet går de inn i en tilstand av grunne torpor. I denne tilstanden synker kroppstemperaturen deres, stoffskiftet reduseres, og de trenger ikke å våkne for å spise, drikke, urinere eller gjøre avføring.Følgelig må svartbjørn legge på seg et tungt fettlag om høsten for å overleve vinteren og våren.

#2. Elg

 • kanadisk hjort

40 typer pattedyr funnet i Michigan! (2023) (4)

Identifiser kjennetegn:

 • Voksne står 4,5 til 5 fot høye ved skulderen og veier mellom 400 og 800 pund.
 • Fargen deres er lysebrun med en mørkebrun raggete manke fra nakke til bryst om vinteren og rødbrun om sommeren.
 • De har tykke kropper, korte haler og lange ben, og okse (hann) elg vokser massivt gevir årlig.

Elgen er et av de største pattedyrene i Michigan.

De kan finnes i løvskog, boreale skoger, fjellområder og gressletter. De fleste bestander migrerer sesongmessig.Om våren følger de snøen som trekker seg tilbake, og reiser til høyere høyder for å beite. Om høsten vender de tilbake til lavere høyder og skogkledde områder som gir større mattilgjengelighet.

40 typer pattedyr funnet i Michigan! (2023) (5)

Elg er planteetere som forbruker gjennomsnittlig 20 pund plantemateriale per dag!Elg er drøvtyggere, noe som betyr at de har fire-kammer mager. Denne egenskapen lar dem spise raskt og deretter flytte til mer skjermede områder for å fordøye maten.

Denne arten er en av de mest selskapelige medlemmene av hjortefamilien og danner flokker på opptil 400 individer.Besetningene er delt inn i små hanngrupper og større hunngrupper. Hunnelg produserer noen ganger en alarmbjeff for å advare flokkkamerater om fare.Omvendt produserer hannene et høyt, støyende rop under brunst for å signalisere deres tilgjengelighet og egnethet til hunnene.

#3. Elg

 • Alces alces

40 typer pattedyr funnet i Michigan! (2023) (6)

Identifiser kjennetegn:

 • Voksne står omtrent seks fot ved skulderen og veier mer enn 1000 pounds.
 • Fargen deres er generelt mørkebrun. Kyr (hunner) har et lysebrunt ansikt og en hvit flekk med pels under halen.
 • Elg har fliker av hud kalt dewlaps hengende fra halsen, og okser (hanner) vokser massivt gevir opp til seks fot i diameter om våren og sommeren.

Elg, det største medlemmet av hjortefamilien, trives bare i kaldere klima på grunn av deres enorme størrelse og isolerte pels.Håret deres er hult, og hjelper til med å fange luft og gi maksimal isolasjon. Deres ideelle habitat inkluderer en blanding av modne og unge trær, som gir rikelig med fôr.

Jeg ble overrasket over å høre at elger er oppkalt etter dietten deres! Ordet "elg" er et Algonquin-begrep som betyr "kvistespiser."De lever av treaktig materiale fra trær. Om sommeren spiser de også store mengder vannplanter.En enkelt elg bruker 25 til 45 pund vegetasjon per dag.

40 typer pattedyr funnet i Michigan! (2023) (7)

Elghunn, kalt kyr, er kjent for å aggressivt forsvare ungene sine, som ofte har høy dødelighet til de fyller ett år. Mødre har vært kjent for å skade eller drepe grizzlybjørner, ulver, svartbjørner og til og med mennesker for å forsvare sine babyer.Hvis du kommer over en elg med babyer, hold deg så langt unna som mulig for å unngå skade.

Elg er svært utsatt for virkningene av klimaendringer.Varmere vintre har resultert i høyere flåttangrep, noe som får elgen til å dø av blodtap og anemi.Flåttangrep antas å være hovedårsaken til at elgbestandene har sunket med 40 % det siste tiåret.

#4. Hvithalet hjort

 • Odocoileus virginianus

40 typer pattedyr funnet i Michigan! (2023) (8)

Identifiser kjennetegn:

 • Voksne varierer fra 63 til 87 tommer lange og står mellom 31 og 39 tommer høye ved skulderen.
 • Fargen deres er brun eller brun om sommeren og gråaktig om vinteren, med hvitt på halsen, brystet og undersiden av halen.
 • Hannene har gevir som de feller om vinteren.

White-tailed Deer er det mest tallrike store pattedyret i Michigan!

Hvithalehjort har et omfattende utvalg i Nord-Amerika og er i stand til å trives i forskjellige habitater, inkludert barskoger, blandede og løvskoger, saggress- og hengekøyesumper, kaktus- og tornbørkener, børsteområder og jordbruksland.Det er mest sannsynlig at du ser hvithalehjort rundt daggry og skumring når de søker.

De er også helt komfortable i forstadsmiljøer, og det er vanlig at de bor i små skogkledde parker i nærheten av boliger.Flokken i nabolaget mitt er spesielt glad i fuglebrettene våre. De er innom for en matbit nesten hver kveld!

 • I SLEKT:8 måter å holde rådyr unna fuglebrettene dine!

40 typer pattedyr funnet i Michigan! (2023) (9)

Det er ikke mange ting som er søtere enn en babyhjort!Fawns er født med hvite flekker og er i stand til å gå nesten umiddelbart. Dyene kan forlate fawnsene til å søke i flere timer av gangen. Mens moren deres er borte, ligger fawns flatt på bakken med nakken utstrakt og er godt kamuflert.Hunnhjorten kommer alltid tilbake til babyen, så pass på å ikke forstyrre fawn hvis du finner en!

#5. Amerikansk bison

 • Bison bison

40 typer pattedyr funnet i Michigan! (2023) (10)

Identifiser kjennetegn:

 • Voksne er opptil 6 fot høye, og hannene kan veie mer enn 1 tonn mens hunnene når 900 pund.
 • De har lang, dyp brun pels, kløvede hover og en merkbar pukkel over skuldrene.
 • Både hanner og hunner har korte, buede, hule horn som kan vokse opp til 2 fot.

Mens du kanskje har hørt dem kalt bøffel, er det riktige navnet på denne arten American Bison.Bøfler er hjemmehørende i Afrika og Asia, mens Bison, et fjernt beslektet dyr, er hjemmehørende i Nord-Amerika.

Bison er godt tilpasset de skiftende årstidene på tvers av deres utvalg.De er hele tiden i bevegelse og går selv mens de spiser. Til fôr om vinteren bruker de de store hodene sine til å feie snøen til side. Om sommeren velter seg ofte bisoner, ruller på bakken og lager grunne fordypninger i jorden. Veltring hjelper dem å kjøle seg ned og lindre insektbitt.

40 typer pattedyr funnet i Michigan! (2023) (11)

American Bison var en gang den mest utbredte planteeteren på kontinentet, med en befolkning på minst 30 millioner.

Dessverre var det i 1900 så få som 1000 bisoner igjen.Mens noen bisoner ble jaktet på mat, ble de fleste drept for sport og for å drive ut indianergrupper som stolte på bisoner da nybyggere ekspanderte vestover.Til slutt, på 1900-tallet, mottok de føderal dyrelivsbeskyttelse og ble brakt tilbake fra randen av utryddelse. I dag finnes omtrent 31 000 ville bisoner på føderalt beskyttede landområder og reservater.

#6. Villsvin

 • Grise purke

40 typer pattedyr funnet i Michigan! (2023) (12)

Identifiser kjennetegn:

 • Voksne varierer fra 5 til 8 fot i lengde og veier mellom 145 og 600 pounds.
 • Deres tykke, grove hår varierer i farge fra svart til rødbrunt.
 • De har store hoder og halser og relativt korte ben. Hannene har lange bustehår på midten av ryggen og store hjørnetenner som stikker ut fra munnen til voksne hanner.

Villsvin okkuperer ulike habitater, men foretrekker områder med vannkilder og litt tett vegetasjon for ly.De trives generelt ikke i habitater med ekstrem varme eller kulde.

Villsvin er altetende og hva de spiser varierer med sesong og plassering. De spiser store mengder plantemateriale, inkludert frukt, nøtter, røtter, urteaktige planter og avlinger. De er også kjent for å spise fugleegg, ådsler, smågnagere, insekter og ormer.Deres glupske appetitt kan være svært skadelig for et økosystem, og forårsake tap av plantemangfold og omfattende jorderosjon.

40 typer pattedyr funnet i Michigan! (2023) (13)

Villsvin er invasive pattedyr i Michigan, ettersom de ble introdusert fra utlandet.Befolkningen deres har eksplodert de siste 50-100 årene, noe som har ført til at dyrelivsavdelinger har satt i gang populasjonskontrollprogrammer.

#7. Canada Lynx

 • Lynx canadensis

40 typer pattedyr funnet i Michigan! (2023) (14)

Identifiser kjennetegn:

 • Voksne måler 19 til 22 tommer høye ved skulderen og veier mellom 11 og 37 pund.
 • Fargen deres er gråbrun blandet med brun eller blekbrun pels på ryggen og gråhvit eller brunhvit pels på magen, bena og føttene.
 • De har lange ben, brede, flate poter, lange svarte tuer på trekantede ører og en kort hale med svart spiss.

Canada gaupe lever i kalde, fuktige, boreale skoger med snørike vintre. Lynxens lange ben og store poter gjør at den kan jakte og reise i dyp snø.Denne arten finnes utelukkende i områder som også er okkupert av sitt favorittbytte, Snowshoe Hare.

Gaupe er primært nattaktive og kan oppdage byttedyr opptil 250 fot unna i mørket.Som et resultat, deer utrolig unnvikende og sjelden sett av mennesker. En enkelt Canada Lynx kan dekke mer enn fem miles per dag på jakt etter mat. De er gode svømmere og er flinke til å klatre i trær for å unnslippe rovdyr.

40 typer pattedyr funnet i Michigan! (2023) (15)

Canada gaupe har et interessant, ofte studert rovdyr-bytte-forhold med trugeharer.De to artene er så knyttet sammen at populasjonene deres svinger synkronisert med hverandre. Voksne kan overleve perioder med haremangel ved å jakte på andre byttedyr. Men gaupe-kattunger har det ofte ikke like bra i disse periodene, noe som fører til en nedgang i bestanden.Når gaupebestanden går ned, spretter bestandene av trugeharer tilbake, og syklusen starter på nytt.

#8. Rødgaupe

 • Gaupe rufus

40 typer pattedyr funnet i Michigan! (2023) (16)

Identifiser kjennetegn:

 • Voksne veier 15 til 35 pund, står 18 til 24 tommer høye og måler 28 til 47 tommer i lengde.
 • Fargen deres er gul til brun, noen ganger med en rødlig fargetone, og svarte og brune flekker og striper.
 • De har rynker i ansiktet, øretufter, hvite flekker og korte haler med bobbing.

Bobcats er ensomme, unnvikende og sky pattedyr som sjelden sees i Michigan.

Disse kattene er svært tilpasningsdyktige og finnes i ulike habitater. De kan sees i boligområder.Imidlertid unngår de generelt omfattende ryddet jordbruksland.

Som rovdyr er Bobcats svært dyktige jegere.De kan klatre, løpe opp til 30 miles i timen og hoppe høyt nok til å gripe lavtflygende fugler. De forfølger tålmodig byttet sitt til de er nærme nok til å kaste seg.

40 typer pattedyr funnet i Michigan! (2023) (17)

Den største trusselen mot Bobcat-bestander er habitatfragmentering på grunn av deres store hjemområder og unnvikende natur.Imidlertid kan rodenticider også forårsake problemer i populasjoner når de lever av forurensede byttedyr.

 • I SLEKT:5 grunner til at du ALDRI bør bruke rottegift!

#9. Rødrev

 • Rever

40 typer pattedyr funnet i Michigan! (2023) (18)

Identifiser kjennetegn:

 • Voksne varierer fra 18 til 35 tommer i lengde og veier 7 til 31 pund.
 • Fargen varierer fra blek oransje eller rød til dyp rødbrun på de øvre delene med hvitt på undersiden.
 • De har svarte føtter, en myk hale med hvit spiss og store, spisse ører med svart spiss.

Red Foxes er uten tvil det vakreste pattedyret i Michigan!

Disse hjørnetennene blir ofte sett på som utspekulerte og smarte, med god grunn!De er utmerkede jegere og grovfôrer. De lagrer også mat og er flinke til å flytte den.Selv om de foretrekker kaniner, fisk og bær, vil de ikke nøle med å spise noe som er lett tilgjengelig.

40 typer pattedyr funnet i Michigan! (2023) (19)

Denne arten har en særegen måte å jakte på mus og andre smågnagere på.Når byttet først er oppdaget, står de urørlige og venter og lytter. Så hopper de høyt opp i luften og bringer forbena rett ned og fester gnageren.

Når babyrever, kjent som kits, når voksen alder, er deres største trussel mennesker, som jakter og fanger dem for pels eller dreper dem for å beskytte husdyr, for eksempel kyllinger.Rødrever kan leve 10 til 12 år i fangenskap, men i gjennomsnitt bare omtrent tre år i naturen.

#10.Grey Fox

 • Urocyon cinereoargenteus

40 typer pattedyr funnet i Michigan! (2023) (20)

Identifiser kjennetegn:

 • Voksne varierer fra 31,5 til 44,3 tommer lange og er 12 til 16 tommer høye.
 • Pelsen deres er peppergrå på toppen og rødbrun overalt ellers.
 • De har en spiss snute og ører, lange krokete klør og en busket hale med en svart stripe på toppen.

Grey Foxes lever i løvskoger i Michigan med en blanding av børsteområder og skogområder. De besøker av og til jordbruksland, men ikke så ofte som rødrever. Grey Foxes foretrekker også habitater med tilgang til vann, så du er mer sannsynlig å se dem i nærheten av elver eller innsjøer.

40 typer pattedyr funnet i Michigan! (2023) (21)

Du vil ha en tøff tid å finne denne arten, siden de først og fremst er nattaktive og utrolig skitne mennesker. I vinterhekkesesongen fra desember til mars sosialiserer de seg med kameratene sine, men tilbringer lite tid med andre rever.

Hunnene føder kull på en til syv unger i hiet, og fedrene gir mesteparten av maten etter at de er avvent. Hannene lærer valpene jaktferdigheter ved å øve på å slå og forfølge, og de begynner å jakte rundt fire måneder gamle.

#11. prærieulv

 • En bjeffende hund

40 typer pattedyr funnet i Michigan! (2023) (22)

Identifiser kjennetegn:

 • Voksne varierer i lengde fra 3 til 4,5 fot og veier mellom 15 og 44 pund.
 • Fargen deres er gråaktig til gulbrun på toppen med hvit underside.
 • De har en buskete hale, store, trekantede ører, smal snuteparti, svart nese og gule øyne.

Coyoter har et stort utvalg i Nord-Amerika og finnes i ulike habitater, fra tropene til tundraen.Coyoter utvidet sitt utbredelsesområde etter nesten utryddelse av ulver og pumaer av europeiske nybyggere.

Som med habitat, er coyoter svært allsidige i matutvalget.Til tross for at de hovedsakelig er kjøttetende, spiser de forskjellige planter, inkludert bær, gress og matvekster. De vil spise nesten hva som helst, og denne omfattende menyen lar dem trives i nesten alle miljøer i Michigan!

40 typer pattedyr funnet i Michigan! (2023) (23)

Selv om du ikke har sett en, har du sannsynligvis hørt en Coyote før!De er ekstremt vokale og kommuniserer gjennom hyl, yips, sutring og bjeff.Disse vokaliseringene brukes til å advare pakkekamerater om fare, hilse på hverandre og leke.

Dessverre blir Coyoter ofte jaktet og fanget for pels og sport.

#12. Østlig tømmerulv

 • Lycaon ulvehund

40 typer pattedyr funnet i Michigan! (2023) (24)

Identifiser kjennetegn:

 • Voksne er omtrent 5,5 fot lange, står 25 tommer høye og veier 53 til 64 pund.
 • Fargen deres varierer, men de fleste har en gråbrun blanding på de øvre delene og en lysere krembryst og underside.

Den østlige tømmerulven antas å være en underart av den grå ulven. Imidlertid er deres opprinnelse fortsatt omstridt, og noen forskere mener de er en hybrid av den grå ulven og den coyote.Denne arten kalles også Eastern Wolf, Algonquin Wolf eller Great Lakes Wolf.

The Eastern Timber Wolf velger territorium basert på byttedyrtilgjengelighet siden de kan leve i de fleste habitater.Eastern Timber Wolves er kjøttetende, lever hovedsakelig av hjort, elg og bever, og finnes i områder med høy tetthet av disse dyrene.

40 typer pattedyr funnet i Michigan! (2023) (25)

Eastern Timber Wolves er svært sosiale flokkdyr. Hver flokk har territorium, og ulver våger seg sjelden inn i en annen flokks rekkevidde. De er monogame og parer seg for livet.

I 1900 hadde denne arten blitt utryddet fra 95% av det opprinnelige området.De ble tungt fanget og jaget av europeiske nybyggere til nesten utryddelse.Selv om de ikke er spesifikt oppført, er østlige tømmerulver beskyttet under loven om truede arter som en underart av den grå ulven.Disse ulvenes primære trussel er mennesker som skyter eller fanger dem av frykt eller forveksler dem med coyoter.

#1. 3. Grå ulv

 • Canis lupus

40 typer pattedyr funnet i Michigan! (2023) (26)

Identifiser kjennetegn:

 • Voksne varierer fra 3 til 5 fot lange og veier 60 til 145 pund.
 • Fargen deres varierer fra ensfarget hvit til svart, men er ofte en blanding av grått og brunt med lyse ansiktsmerker og undersider.
 • De har lange, buskete haler som ofte tippes i svart.

Grå ulver er den største levende hundearten! De trives i ulike habitater, fra tundra til skogsområder, skoger, gressletter og ørkener.

Innenfor en flokk, ulverkommunisere gjennom kroppsspråk, bjeffing, knurring, hyling og duftmarkering.Hyling kan brukes til langdistansekommunikasjon, for å kalle en flokk sammen igjen, eller for å advare inntrengende ulver bort. Alfahannen og hunnen er vanligvis de eneste som parer seg, og de gjør det hele livet.

40 typer pattedyr funnet i Michigan! (2023) (27)

Grå ulver var en gang et utbredt pattedyr i Michigan, men de ble mye jaktet på.

Flere "utryddelseskampanjer" ble holdt, den tidligste registrert i 1630, der tjenestemenn ga kontante belønninger til alle som drepte en ulv.I 1970 var det bare 768 ulver igjen i USA.

I dag er grå ulver fortsatt utdødd i det meste av deres tidligere utvalg.Heldigvis har innsatsen for beskyttelse og gjeninnføring av truede arter vært vellykket, mest kjent med gjeninnføringen av ulver til Yellowstone nasjonalpark.

Apex-rovdyr, som ulver, er utrolig viktige for økosystemene.Uten dem er det en overflod av store planteetere, som typisk ødelegger innfødt vegetasjon, og øker erosjonen, blant annet.

#14. Snow Shoe Hare

 • Amerikansk kanin

40 typer pattedyr funnet i Michigan! (2023) (28)

Identifiser kjennetegn:

 • Voksne varierer fra 16,4 til 20,4 tommer i lengde.
 • Om sommeren er pelsen rusten gråbrun med en mørk linje ned midt på ryggen.
 • Om vinteren er pelsen nesten helt hvit, bortsett fra svarte øyelokk og svarte øretupp.

Snøskoharer er perfekt tilpasset kalde, snødekte områder av boreale og barskoger.De har fått navnet sitt fra den tykke pelsen og de store tærne på bakføttene, som lar dem løpe over snøen uten å synke inn.I varmere klima finnes snøskoharer bare i fjellene der været er kjøligere og snørik.

Det er mest sannsynlig at du oppdager dette pattedyret i Michigan ved daggry eller etter skumring. Snøskoharer er først og fremst planteetende og spiser forskjellige planter avhengig av årstid. Om sommeren lever de av gress og markblomster. Deretter bytter de til knopper, kvister og bark fra bartrær om vinteren.

40 typer pattedyr funnet i Michigan! (2023) (29)

Omtrent 85 % av hareungene kommer ikke gjennom sitt første leveår. De som overlever lever opptil fem år i naturen. De har mange rovdyr, inkludert ekorn som spiser ungene, gaupe, bobcats, mink, ulver, coyoter og rever.I motsetning til kaniner som fryser når de blir truet, er snøskoharer ofte avhengige av hastigheten for å rømme for å dekke.

Snøskoharebestanden antas å være stabil for øyeblikket.Imidlertid mener forskere at de står overfor en unik trussel fra klimaendringer.Uansett om det er snø eller ikke, fortsetter de å bli hvite om vinteren, noe som gir dem økt risiko for predasjon hvis de ikke blander seg inn i omgivelsene.

#15. Østlig bomullshale

 • Sylvilagus floridanus

40 typer pattedyr funnet i Michigan! (2023) (30)

Identifiser kjennetegn:

 • Voksne er omtrent 16,5 tommer lange og veier opptil 3 pund.
 • Fargen deres er rødbrun på overkroppen med hvit på undersiden og halen.
 • De har karakteristiske, store øyne og en rund, luftig hale.

Disse små pattedyrene er sårbare for mange rovdyr i Michigan, så de krever et habitat med god dekning. Områder med en blanding av gress, tett kratt, bjørnebærbusker og børstehauger er ideelle. Goddrenerte felt med tett gressdekke brukes ofte til hekking.

Et av favorittstedene deres å hekke er forstadsgårder!Så hvis du legger merke til Eastern Cottontails henger rundt eiendommen din, vær forsiktig når du klipper plenen din.Selv om kaninreir vanligvis er litt under bakkenivå, er plenutstyr fortsatt farlig for kaninunger og mødre.

40 typer pattedyr funnet i Michigan! (2023) (31)

Eastern Cottontails bruker et bredt spekter av plantematerialer.De kan være til sjenanse for gartnere ved å spise hageplanter og blomster. Men om vinteren spiser de treaktige materialer fra bjørk, eik, kornel, sumac og lønnetrær.

Hvis truet, Eastern Cottontails hellerfryseellerspyle.Når de spyler, vil de løpe for å dekke i et sikk-sakk-mønster og nå hastigheter opp til 18 miles per time.Hvis de blir grepet, kan de gi et høyt nødskrik for å skremme et rovdyr til å slippe dem løs.

#16. Stripete Skunk

 • Mephites mephites

40 typer pattedyr funnet i Michigan! (2023) (32)

Identifiser kjennetegn:

 • Voksne varierer fra 18 til 32 tommer lange.
 • Fargen deres er svart med to tykke hvite striper nedover ryggen og halen og en tynn hvit stripe fra snute til panne.
 • De har en busket svart hale, små trekantede hoder, korte ører og svarte øyne.

Stripete Skunks har kanskje det verste ryktet til noe pattedyr i Michigan.

De er mest kjent for sitt uvanlige forsvarssystem.Når den er truet, vil en Striped Skunk først trampe med føttene eller håndstående som en advarsel. Hvis disse ikke blir fulgt, bøyer stinkdyret bakparten for å vende seg mot dyret og slipper den defensive stinkende sprayen.Den ubehagelige, oljeaktige væsken kan nå opp til 20 fot og kan forårsake kvalme, intens smerte og midlertidig blindhet.

Til tross for deres stygge lukt, gir Striped Skunks fordeler for mennesker i form av skadedyrkontroll.Om sommeren er de stort sett insektetende og lever tungt på gresshopper, sirisser, biller og bier. Det beste du kan gjøre hvis du ser en skunk er å gi den plass.De går som regel raskt videre når de legger merke til mennesker!

40 typer pattedyr funnet i Michigan! (2023) (33)

Stripete Skunks har stabile og rike bestander. Noen lokale befolkninger har imidlertid blitt rammet av rabiesutbrudd.I tillegg StripetSkunks står overfor trusler fra hardt vær, kjemisk eksponering og kjøretøykollisjoner.

Disse små pattedyrene er vanligvis svært vanlige i forstadsområder, men blir sjelden sett fordi de er nattaktive.Som vist nedenfor besøker de ofte fuglematere for å spise frørester på bakken!

 • Lær mer om LIVE-dyrekameraet ovenfor.

#17. Vaskebjørn

 • Procyon lotor

40 typer pattedyr funnet i Michigan! (2023) (34)

Identifiser kjennetegn:

 • Voksne er omtrent 3 fot lange og veier mellom 15 og 40 pund, selv om noen hanner vokser til over 60 pund.
 • Pelsen deres er gråbrun med 4 til 6 svarte ringer på halen og en svart "maske"-markering rundt øynene.
 • De har buskete haler og poter med fem lange, fingerlignende tær.

Disse pattedyrene er et av de vanligste i Michigan!

På grunn av deres evne til å tilpasse seg mennesker, har vaskebjørn et omfattende utvalg og finnes i skoger, våtmarker, forsteder, parker og byer. De unngår generelt store åpne områder og trives i områder med vannkilder, rikelig med mat og hi.De lager hi i fjellsprekker, hule trær eller tømmerstokker, huler, huler, gruver, gamle bygninger, regnkloakk eller andre hulrom for vinterly og fødsel.

40 typer pattedyr funnet i Michigan! (2023) (35)

Som opportunistiske altetende vil vaskebjørn spise både plantemateriale og dyr.De lever av praktisk talt alt de kan få plass i munnen.Interessant nok, i områder hvor det er rikelig med mat, har individuelle vaskebjørn vært kjent for å utvikle spesifikke matpreferanser. Vaskebjørn i urbane områder er ofte større enn de i ubefolkede områder fordi de har tilpasset seg til å leve på menneskelige utdeler, kjæledyrmat og søppel.De har også generelt fordelen av færre rovdyr.

 • I SLEKT:7 måter å holde vaskebjørn unna fuglematerne!

Den andre delen av vaskebjørnens latinske navn, "lotor," oversettes til "vasker", og refererer til en unik oppførsel de viser.De plukker ofte opp matvarer og gnir dem med potene, noen ganger fjerner de uønskede deler.Dette gir utseendet som de ervaske maten deres.

Til slutt har de VELDIG søte babyer. 🙂

#18. Groundhog (Woodchuck)

 • murmeldyr monaks

40 typer pattedyr funnet i Michigan! (2023) (36)

Identifiser kjennetegn:

 • Voksne måler mellom 16,3 og 26,6 tommer lange.
 • Fargen deres varierer fra grå til kanel til mørkebrun, og de har skjermhår med hvit tupp, som gir dem et sølvfarget utseende.
 • De er tette, med avrundede ører og en busket hale.

Groundhogs, også kalt Woodchucks eller fløytegriser, okkuperer skoger, åkre, beitemarker og hekker.De trives i nærheten av mennesker, og landbruksvirksomhet har økt mattilgangen deres.Groundhogs konstruere hi; de fleste har en sommerhi nær matkilder og en vinterhi nær beskyttende dekke.

40 typer pattedyr funnet i Michigan! (2023) (37)

Om høsten lagrer Groundhogs store mengder fett for dvalemodus.De er "ekte hibernatorer", noe som betyr at kroppen deres går i dvale hele sesongen.I løpet av denne tiden faller hjertefrekvensen og kroppstemperaturen dramatisk til de forlater dvalemodus på senvinteren eller tidlig på våren.

Dessverre,disse pattedyrene kan bli en plage i Michigantil bønder, gartnere og huseiere på grunn av deres tunneloppførsel. Groundhogs er mest påvirket av kjøretøykollisjoner, jakt, fangst og predasjon fra forskjellige arter, inkludert tamhunder.

#19. River Otter

 • Kanadisk oter

40 typer pattedyr funnet i Michigan! (2023) (38)

Identifiser kjennetegn:

 • Voksne vokser 3 til 4 fot lange, inkludert halene deres.
 • Deres tykke, beskyttende pels er mørkebrun på kroppen og lysere brun på magen og ansiktet.
 • De har korte ben med svømmehud, en lang, smal kropp og en lang, muskuløs hale.

North American River Otters er semi-akvatiske pattedyr som har et omfattende utvalg. De finnes i innsjøer, elver, myrer og elvemunninger i kaldt og varmt klima. River Otters skaper hi langs kysten som har innganger under vann.De søker om natten, men kan sees til alle tider av døgnet.

40 typer pattedyr funnet i Michigan! (2023) (39)

Elveotere er livlige, lekne dyr og noen ganger blir de til og med oppdaget skli rundt i gjørmen eller snøen.Disse aktivitetene hjelper dem å knytte sosiale bånd og trene på jaktteknikker.

De bruker sine lange værhår for å oppdage byttedyr i mørkt vann, og tar ofte et måltid før offeret vet hva som skjer. Elveotere er utmerkede svømmere, dykkere og raske løpere.De kan holde seg under vann i opptil åtte minutter og løpe 18 miles per time.

I løpet av 1800- og 1900-tallet ble elveoteren hardt fanget og jaktet på pelsen til nesten utryddelse.Bevaring og gjeninnføring hjelper mange befolkninger til å komme seg; noen nordlige befolkninger anses imidlertid fortsatt som sårbare eller truet.River Otters fortsetter å møte trusler fra vannforurensning og habitatødeleggelse.

#20. Vanlig bisamrotte

 • bisamrotte zibeticus

40 typer pattedyr funnet i Michigan! (2023) (40)

Identifiser kjennetegn:

 • Voksne varierer fra 16 til 25 tommer i total lengde og veier 1,5 til 4 pund.
 • Fargen deres er svartbrun på baksiden, lysere brun med et rødlig skjær på sidene og blek på undersiden.
 • De har korte forbein med små føtter, sterke bakbein med store, delvis nette føtter, og en vertikalt flat, skjellende hale.

Bisamrotter er et av bare noen få semi-akvatiske pattedyr i Michigan.

De okkuperer myrer, bekker, dammer, elver og innsjøer med ferskvann og brakkvann. Denne arten lever i hi bygget inn i elvebredder eller hytter de bygger av pinner. Bisamrotter bygger hjem med undervannstunneler og tørre, overvannskamre.Interessant nok vil de noen ganger flytte inn i okkuperte beverhytter og bo sammen med dem.

40 typer pattedyr funnet i Michigan! (2023) (41)

Som for det meste altetende, lever bisamrotter vanligvis av vannplanter som cattails, vannliljer og andemat.Men når det er lite mat, spiser de noen ganger andre dyr, inkludert kreps, snegler, frosker, insekter og fisk.

Bisamrotter er en viktig del av økosystemet i Michigan, og hjelper til med å holde områder med myrer åpne og skaper viktige habitater for vannfugler.Dessverre ble denne arten introdusert til Europa som pelsbestand og har blitt invasiv i mange land.De forårsaker problemer ved å grave seg ned i diker og lever og forårsake flom.

#21. Østlig grå ekorn

 • Carolina ekorn

40 typer pattedyr funnet i Michigan! (2023) (42)

Identifiser kjennetegn:

 • Voksne er 16,6 – 21,6 tommer (42 – 55 cm) lange.
 • Fargen deres er gråbrun på baksiden og sidene, med en hvit mage.
 • Denne arten har en ekstremt busket hale, spisse ører og et smalt ansikt.

Mange mennesker kjemper med disse små pattedyrene i Michigan i fuglebrettene deres!

Østgrå ekorn spiser forskjellige matvarer, men favorittene deres er naturligvis nøtter, som eikenøtter, valnøtter og hasselnøtter. Når vinteren nærmer seg, begynner østlige gråekorn å gjemme mat mange steder, noe som gir dem næring gjennom de kaldere månedene. De gjemmer mer mat enn de noen gang vil finne, og noen ekstra frø vil etter hvert vokse til nye trær.Hvem visste at ekorn kunne spille en så viktig rolle i frøspredning?

Eastern Grey Squirrel Range Kart

40 typer pattedyr funnet i Michigan! (2023) (43)

Mange mennesker har kastet opp hendene i nederlag mens de prøver å stoppe disse akrobatiske pattedyrene fra å ta over fuglematerne i bakgården deres.Eastern Grey Squirrels ELSKER fuglefrø og er nådeløse når de vet at et enkelt måltid venter inne i en mater.Favorittmaten deres inkluderer solsikkefrø, peanøtter og mais.

 • I SLEKT:De 5 typene ekorn i Michigan!

Noen grå ekorn er svarte!Ja, jeg skjønner at det er rart at noen østlige grå ekorn har svart pels, men det er sant! Disse svarte ekornene fremstår som en morf, og genetisk sett antas det å skyldes et defekt pigmentgen. Ingen er sikre på hvorfor den svarte morfen utviklet seg, men flere teorier har blitt tilbudt.For eksempel tror noen forskere at det kan være en selektiv fordel for ekorn som bor i de nordlige områdene for å hjelpe dem med å absorbere varme.

#22. Amerikansk rødt ekorn

 • Tamiasciurus hudson

40 typer pattedyr funnet i Michigan! (2023) (44)

Identifiser kjennetegn:

 • Voksne er 11-14 tommer (28-35,5 cm) lange.
 • Fargen deres er rødbrun med en hvit mage.
 • Disse bittesmå ekornene har nysgjerrige ansikter med knallhvite ringer rundt øynene.

Det amerikanske røde ekornet er lett å identifisere sammenlignet med andre ekornarter.Som navnet tilsier har de en rødlig farge og hvit mage som gjør dem lette å skille.Størrelsesmessig er de begge MYE mindre enn både grå- og revekorn, men større enn jordekorn.

American Red Squirrel Range Kart

40 typer pattedyr funnet i Michigan! (2023) (45)

Disse små pattedyrene finnes først og fremst i Michiganin barskoger på grunn av kostholdet deres, som består av frø fra eviggrønne trær. Men de er like hjemme i løvskoger, bakgårder, parker og urbane områder, hvor de tilpasser kostholdet sitt for å spise mat som bær, fugleegg, eikenøtter, hasselnøtter, sopp, mus og solsikkefrø fra bakgårds fuglefôringsstasjoner.Amerikanske røde ekorn har til og med en søt tann og er kjent for å tappe lønnetrær slik at de kan spise sukkeret fra saften!

Disse ekornene er BEST kjent for sin aggressive personlighet!

Trykk på PLAY for å høre lyden av et amerikansk rødt ekorn!

Når jeg går tur, ser jeg nesten alltid minst ett amerikansk rødt ekorn, siden de ikke er sjenerte skapninger.Så snart jeg blir oppdaget, løper ekornet vanligvis opp i et tre for å sitte og begynner å lage høye skravlelyder for å varsle hele skogen om min tilstedeværelse!

#23. Reveekorn

 • Sciurus niger

40 typer pattedyr funnet i Michigan! (2023) (46)

Identifiser kjennetegn:

 • Voksne er 17,7 – 27,6 tommer (45 – 70 cm) lange.
 • De har gråbrun pels på ryggen og oransje mage.
 • Denne arten har buskete haler, avrundede ører og store svarte øyne.

Fox Squirrels er det største treekornet i Michigan.

Disse små pattedyrene kan tilpasse seg mange forskjellige habitater i Michigan.Imidlertid er de oftest funnet i små flekker med løvskog som inkluderer trær som produserer favorittmaten deres, som er eikenøtter, valnøtter, pekannøtter og hickorynøtter. For å forberede seg til vinteren gjemmer de cacher av disse nøttene overalt for å bli spist senere når været blir kaldt.

I tillegg trives revekorn med å leve rundt mennesker. Følgelig er de ofte funnet i urbane parker og nabolag.

Fox Squirrel Range Kart

40 typer pattedyr funnet i Michigan! (2023) (47)

Du vil sannsynligvis se revekorn søke på bakken, siden de tilbringer mye av tiden sin der.Men ikke la dette faktum lure deg siden de fortsatt er dyktige klatrere. I tillegg til å skalere trær, vil de enkelt klatre opp i en fuglematerstang for å få tilgang til fuglefrø. 🙂

 • I SLEKT:8 PRØVEDE måter å holde ekorn unna fuglematere

#24. Eastern Chipmunk

 • Tamias striatus

40 typer pattedyr funnet i Michigan! (2023) (48)

Identifiser kjennetegn:

 • Voksne er gjennomsnittlig omtrent 9,6 tommer, inkludert halen.
 • De er rødbrune på baksiden og hvite på undersiden, med to hvite striper på hver side og en svart stripe ned midt på ryggen.
 • De har små kinn for å bære mat, fremtredende øyne og avrundede ører.

Disse vokaldyrene har fått navnet sitt fra "chip-chip"-lyden de lager.Til tross for deres lille størrelse, konstruerer Eastern Chipmunks huler av sammenkoblede tunneler mellom 12 og 30 fot lange!Gravene har mange kamre som gir ly mot rovdyr, et sted å føde unger og et sted å lagre mat de lagrer for vinteren.

40 typer pattedyr funnet i Michigan! (2023) (49)

Ettersom de for det meste er altetende, spiser Chipmunks først og fremst nøtter, frø, eikenøtter, sopp og frukt. Imidlertid kan de også spise insekter, snegler, fugleegg og små pattedyr som unge mus.

Chipmunks er dagaktive, noe som betyr at de sover i hulen om natten og tilbringer dagen med å søke og fange mat.Det er mest sannsynlig at du ser dem tidlig på høsten når de lagrer så mye mat som mulig for vinteren.De tilbringer vinteren i hulen, ofte i dyp søvn, men ikke ekte dvale.De kan våkne annenhver uke for å spise.

#25. Minst Chipmunk

 • Tamias minimus

40 typer pattedyr funnet i Michigan! (2023) (50)

Identifiser kjennetegn:

 • Voksne varierer fra 7,3 til 8,7 tommer lange, inkludert halene deres, og veier mellom 1,5 og 1,9 gram.
 • De øvre delene er oransjebrune med mørke og lyse striper nedover ryggen og sidene, og underdelen er gråhvit.
 • De har mørke og lyse striper i ansiktet, en lang buskete hale og buktende kinn.

Som navnet antyder, er Least Chipmunks den minste av alle chipmunk-arter!Disse små pattedyrene kan bli funnet i boreale og tempererte skoger i Michigan.

Least Chipmunks er altetende dyr som bare er aktive på dagtid.Interessant nok søker denne arten i et spesifikt område til maten er oppbrukt, så merker de det området med urin og unngår det til mer mat er tilgjengelig.

40 typer pattedyr funnet i Michigan! (2023) (51)

Least Chipmunks konstruerer huler for å sove, hekke, lagre mat og beskytte mot rovdyr. De tilbringer også vintre i disse hulene.Minste Chipmunks går ikke virkelig i dvale, men de går inn i en torportilstand i hulen deres om vinteren, og våkner bare av og til for å spise.

#26. 13-foret jordekorn

 • Ictidomys tridecemlineatus

40 typer pattedyr funnet i Michigan! (2023) (52)

Identifiser kjennetegn:

 • Voksne varierer fra 6,7 ​​til 12,2 tommer lange.
 • Fargen deres er gul, gyllen eller gul. De 13 linjene i navnet er vekslende mørke striper og lysegule eller hvite stiplede linjer.
 • De er små og slanke, med små ører og en tynn, sparsomt busket hale.

13-linjede jordekorn foretrekker præriehabitater, men de har tilpasset seg godt til menneskelig tilstedeværelse. For eksempel kan de bli funnet på kirkegårder, golfbaner, parker, veikanter og beitemarker med godt beite.

40 typer pattedyr funnet i Michigan! (2023) (53)

Se etter 13-linjede jordekorn rundt middagstid på varme sommerdager, som er når de er mest aktive.Denne arten tåler dårlig kulde og går i dvale tidligere enn mange andre arter. Interessant nok synker pulsen deres fra rundt 200 slag per minutt til så lavt som 20, og temperaturen faller til nesten frysepunktet.I dvalemodus kan de miste opptil 1/3 av kroppsvekten.

Selv om de historisk sett bare ble funnet i stater med naturlig forekommende prærier, har disse ekornene utvidet rekkevidden østover og nordover til menneskeskapte lysninger og utviklingsområder.

#27. Brun rotte

 • Norsk rotte

40 typer pattedyr funnet i Michigan! (2023) (54)

Se etter brune rotter overalt hvor folk bor, spesielt i urbane miljøer.De er mest kjent for å bo i kloakktunneler og t-banesystemer, og fjerne mat fra søppelet.

Tro det eller ei, dette lille pattedyret er ikke hjemmehørende i Michigan.Det antas å ha sin opprinnelse i Kina og Mongolia.

40 typer pattedyr funnet i Michigan! (2023) (55)

Selv om mange synes rotter er skremmende, holder andre en underart av brunrotter som kjæledyr. Denne underarten, kalt Fancy Rat, ble avlet spesielt for kjæledyrhandelen.Foruten selskapsdyr, kan rotter trenes til mange jobber for å hjelpe mennesker, som å oppdage krutt for rettsmedisinske team og gi terapistøtte.

Det er en misforståelse at brune rotter sprer byllepest. I virkeligheten er det mer vanlig spredt gjennom jordekorn!Uansett kan de overføre infeksjoner av mange slag, siden blodet deres kan bære flere sykdommer.

 • I SLEKT:13 typer gnagere i Michigan! (ID-veiledning)

#28. Svart rotte

 • Rattus rattus

40 typer pattedyr funnet i Michigan! (2023) (56)

Interessant nok er dette lille pattedyret ikke hjemmehørende i Michigan.

I stedet antas det at Black Rat kom fra India og ble fraktet til Nord-Amerika på lasteskip. Den er nå så utbredt at den ikke lenger regnes som en fremmed art.

Det regnes som et skadedyr i landbruksmarkedet fordi det lever av forskjellige avlinger. Som andre gnagere kan svartrotter bære patogener i kroppen.Selv om de kanskje ikke virker syke, kan de spre infeksjoner som toksoplasmose, tyfus og byllepest.

40 typer pattedyr funnet i Michigan! (2023) (57)

I mange områder der svartrotten en gang var den dominerende arten, har brunrotten tatt over.Svartrotter er litt mindre og reproduserer sjeldnere, to av grunnene til at denne arten ikke er så utbredt som brunrotter.

#29. Husmus

 • Musemuskel

40 typer pattedyr funnet i Michigan! (2023) (58)

Få pattedyr i Michigan trives rundt mennesker så vel som Husmusen!

Husmus har de karakteristiske store ørene, tynne halene og bittesmå kroppene til en typisk "mus". De klarer seg utrolig bra i svært befolkede områder, og det er nå flere halvtamme bestander enn ville.

40 typer pattedyr funnet i Michigan! (2023) (59)

Husmus er den vanligste arten å finne i hjemmet ditt fordi de kan tilpasses menneskelig tilstedeværelse.De spiser lett matrester, bygger reir i vegger eller mørke loft og kjellere, og tilbringer mesteparten av tiden skjult for innsyn.Du har sannsynligvis delt hjemmet ditt med en husmus minst en gang i løpet av årene.Selv om de fleste foretrekker å ikke ha dem, er de ikke de verste romkameratene!

I likhet med matvanene deres, er de tilpasningsdyktige i sin sosiale oppførsel.Husmus med overflødig mat, som de som bor i bygninger, danner et hierarki med ledere og tilhengere. Men i naturen, hvor det er mindre rikelig med mat, beskytter hunnene aggressivt territoriet sitt fra hverandre.

 • I SLEKT:6 typer mus og rotter funnet i Michigan!

#30. Hvitfot hjortmus

 • Peromyscus leucopus

40 typer pattedyr funnet i Michigan! (2023) (60)

Som de fleste andre mus er denne arten en vektor, noe som betyr at den bærer og sprer sykdom.

Mange gnagere kan bære sykdomsfremkallende patogener uten å bli syke, noe som gjør dem til ideelle bærere for disse bakteriene. For eksempel overfører hvitfotmus hantavirus og bakteriene som forårsaker borreliose.

40 typer pattedyr funnet i Michigan! (2023) (61)

Hvitfot-hjortmus er en av de mest sannsynlige artene du vil finne på loftet, garasjen eller kjelleren.Selv om de kan spre sykdom, er forurensning ikke veldig vanlig i hjemmene.

Dette er arten jeg har funnet i huset mitt, og jeg bruker en levende felle og slipper dem ut på en åker noen kilometer unna.Her er fellen jeg bruker!

40 typer pattedyr funnet i Michigan! (2023) (62)

Se på Amazon

#31. Amerikansk grevling

 • Taxidea taxus

40 typer pattedyr funnet i Michigan! (2023) (63)

Identifiser kjennetegn:

 • Voksne varierer fra 23,5 til 29,5 tommer i lengde og veier mellom 14 og 19 pund.
 • Den lange pelsen deres er brun eller svart med hvite striper på kinnene og en hvit stripe som går fra nesen til bakhodet.
 • De har en stor flat kropp, korte, kraftige ben, trekantet ansikt, små ører og lange skarpe klør.

Den amerikanske grevlingen lever hovedsakelig av små gravende pattedyr i Michiganlignende jordekorn, rotter, gophers og mus.De graver byttet ut av hulene med sine sterke klør eller går inn i hulen og venter på at skapningen skal komme tilbake. Interessant nok står Coyotes jevnlig i nærheten og venter på å fange dyr som flykter fra grevling.

40 typer pattedyr funnet i Michigan! (2023) (64)

American Badgers lager også sine egne huler. De graver jevnlig oppover 32 fot med tunneler som når 10 fot under overflaten, med forstørrede kammer for å sove, lagre mat og føde. Hulene deres har én inngang med en haug med skitt ved siden av.Hvis de blir truet, går de tilbake inn i hulen, blotter tenner og klør eller tetter hulens inngang med skitt.

Når de blir angrepet utenfor hulen, vil grevlingene suse, knurre, hvine og snerre. De kan også frigjøre en illeluktende moskus for å hjelpe til med å avskrekke rovdyr.Deres tykke, muskuløse nakke, løse hud og tykke pels gir dem tid til å snu og bite eller slå angriperen sin.

#32. Amerikansk Bever

 • Castor canadensis

40 typer pattedyr funnet i Michigan! (2023) (65)

Identifiser kjennetegn:

 • Voksne er 29 til 35 tommer lange, med en halelengde mellom 7,9 og 13,8 tommer, og veier mellom 24 og 71 pund.
 • De har en mørkebrun pels av vanntett pels, svømmehudsføtter og en stor, flat, svart hale.
 • Deres store, kontinuerlig voksende fortenner (tennene) er oransje på grunn av tykke lag med emalje.

Den amerikanske beveren er Nord-Amerikas største gnager!

Disse utrolige pattedyrene er kjent som økosystemingeniører, noe som betyr at de er en av bare noen få arter som aktivt jobber for å endre deres habitat. De gjør det ved å bygge demninger med trær, greiner og gjørme. Bevere bruker demningene til ly, matlagringsområder og hi for å oppdra unger.

Dammer skapt av beverdammer tjener som viktige habitater for mange typer dyreliv.De bidrar også til å redusere erosjon og sakte vannbevegelser, og fremmer fuktighet i tørkeutsatte områder.Spesielt i nordlige klimaer må vannet i dammen være dypt nok til at det ikke fryser fast, slik at beverne kan svømme under isen hele vinteren.

40 typer pattedyr funnet i Michigan! (2023) (66)

Bevere er gode svømmere og kan holde seg nedsenket i opptil 15 minutter. De tilbringer så mye tid som mulig i vannet, hvor de er mindre sårbare for rovdyr.Denne arten bruker sin store hale til å slå i vannet for å signalisere fare for andre bevere, samt fettlagring.

#33. Overfor Virginia

 • Didelphis virginiana

40 typer pattedyr funnet i Michigan! (2023) (67)

Identifiser kjennetegn:

 • Voksne måler 13 til 37 tommer i lengde.
 • Pelsen deres er hvitaktig under og matt gråbrun på toppen, selv om den varierer i hele spekteret.
 • De har hvite ansikter, lange, hårløse haler og føtter med tomlene mot hverandre.

Virginia Opossum er det eneste pungdyret i Michigan!

De okkuperer forskjellige habitater, men foretrekker generelt skog og kratt nær en vannkilde.Denne arten tilpasser seg godt til menneskelig tilstedeværelse, så du vil sannsynligvis finne dem i landlige, forstads- og urbane miljøer, inkludert hagen din.

40 typer pattedyr funnet i Michigan! (2023) (68)

Selv om mange mennesker anser Virginia Opossum som et skadedyr, gir de en viktig tjeneste til mennesker!Insekter, inkludert flått, er en hovednæring for opossum. De er utrolig flinke til å stelle og spiser 95 % av flåtten som prøver å spise dem, opptil 5000 flått i løpet av en enkelt sesong.Så neste gang du er bekymret for at en opossum streifer rundt i hagen din, husk at de reduserer sjansene dine for flåttbårne sykdommer.

Denne arten er kjent forspille død eller «spill possum», en unik taktikk de har blitt kjent for. De går inn i en katatonisk tilstand, sikler og utstråler et skadelig stoff fra analkjertlene deres, idet de later til å dø.

Som pungdyr føder opossum relativt uutviklede unger, som de bærer i en pose på magen til de er mer utviklet.De unge opossumene er bare omtrent på størrelse med en nyrebønne, men de kryper inn i posen uten hjelp.Selv om kull kan bestå av 25 babyer, overlever bare en liten prosentandel.

#34. Nordamerikansk piggsvin

 • Erethizon dorsatum

40 typer pattedyr funnet i Michigan! (2023) (69)

Identifiser kjennetegn:

 • Voksne varierer fra 2 til 3 fot i lengde og veier omtrent 20 pounds.
 • Pelsen deres varierer i farge fra brun-gul til svart, med hvite høydepunkter på fjærpennene.
 • Piggsvin er dekket av omtrent 30 000 hule fjærpenner.

Mens nordamerikanske piggsvin generelt tilbringer mye av tiden sin på bakken, kan de også klatre i trær ved å bruke halen som støtte. Men de er ikke de beste klatrerne; en studie fant at 30 % av piggsvinene hadde helbredet brudd fra fall fra trær.

40 typer pattedyr funnet i Michigan! (2023) (70)

De er kjent for sine skarpe fjærpenner som brukes til forsvar.Når de blir truet, trekker piggsvin opp huden på ryggen og stritter slik at fjærene vender alle retninger. Piggsvinet holder ryggen til rovdyret og beveger halen frem og tilbake.Men til tross for deres effektive forsvar, blir piggsvin fortsatt tæret på av fiskerkatter, coyoter, jerv og andre rovdyr som har tilpasset seg å jakte på dem.

I motsetning til hva mange tror, ​​kan ikke piggsvin kaste fjærpenner på angriperen sin!🙂

#35. Amerikansk mink

 • Neogale syn

40 typer pattedyr funnet i Michigan! (2023) (71)

Identifiser kjennetegn:

 • Voksne måler mellom 12 og 18 tommer lange, har 6 til 10 tommers haler og veier mellom 1 til 3 pund.
 • De har en lang slank kropp, korte stubbe ben, lang hals, små ører og øyne, lett svømmehudsføtter og en lang tykk hale.
 • Pelsen deres er brun til svart, myk, tykk og dekket med oljete beskyttelseshår som gjør den vanntett.

De små pattedyrene kan bli funnet i Michiganin skogkledde områder nær store vannkilder.Hulene deres ligger ved elvebredder, under tømmerstokker og trestubber, eller ved foten av trær. Hulene deres er alltid nær vann.

Mink er glupske rovdyr og lever av overraskende store byttedyr.Tro det eller ei, de kan spise fisk som er opptil 12 tommer lang og drepe kystfugler som måker og skarv ved å drukne dem.Deres lett svømmehude føtter og strømlinjeformede kropper er kraftige i vannet, og de kan svømme i opptil tre timer uten å stoppe!Mens de sjelden er langt fra vann, jakter de på land og kan klatre i trær.

40 typer pattedyr funnet i Michigan! (2023) (72)

Til tross for at denne arten jevnlig blir jaktet på pelsen sin, er bestanden stabil.Imidlertid har forskere uttrykt bekymring for effekten av rømte tamme minker på ville bestander. Utsatte minker kan forårsake territorielle problemer med ville populasjoner og kan introdusere svakere genetikk ved å avle med ville individer.

Sjekk ut videoen av en mink ovenfor!

#36.Amerikansk hermelin

 • Mustela richardsonii

40 typer pattedyr funnet i Michigan! (2023) (73)

Identifiser kjennetegn:

 • Voksne varierer vanligvis fra 6,7 ​​til 13 tommer i lengde. Hannene er dobbelt så store som hunnene.
 • Om sommeren er pelsen deres brun på de øvre delene og hvit under, men blir strålende hvit om vinteren.
 • De har slanke kropper, små ansikter, korte ben og ovale ører.

Amerikanske hermeliner ble opprinnelig antatt å være en underart av den beringeriske hermelinen eller stoat (Hermelin vesel).I 2021 slo imidlertid en studie fast at det var en unik art med distinkte genetiske egenskaper.

Disse pattedyrene okkuperer forskjellige habitater i Michigan, inkludert skogkledde, urteaktige våtmarker, gressletter og blandede skogområder. Selv om de foretrekker å bytte på små pattedyr, er de ganske opportunistiske og vil også livnære seg på ormer, insekter og bær.

40 typer pattedyr funnet i Michigan! (2023) (74)

Mannlige amerikanske hermeliner opprettholder store territorier som vanligvis overlapper med flere hunner.Når de er fullvoksne, sprer hannene seg for å finne sine egne territorier, mens hunnene forblir på fødestedet gjennom hele livet.

#37.Amerikansk Marten

 • amerikansk tirsdag

40 typer pattedyr funnet i Michigan! (2023) (75)

Identifiser kjennetegn:

 • Voksne varierer vanligvis fra 12,6 til 17,7 tommer i lengde.
 • De har et grått hode, en mørkebrun eller svart hale, en lysebrun rygg og en kremfarget flekk på brystet.
 • De er lange og slanke med lang, skinnende pels, kattelignende ører, store øyne og skarpe, buede klør.

Amerikanske Martens okkuperer først og fremst nordlige skoger med en blanding av modne trær.Du kan oppdage dem i områder med mye nedslått dødved og tykk vegetasjon for dekning.De er svært tilpasset dyp snø og finnes ofte i høye skoger som opplever kraftig snøfall.

40 typer pattedyr funnet i Michigan! (2023) (76)

Disse pattedyrene er noen av de vanskeligste å finne i Michigan.De er ensomme, nattaktive og noe trelevende, noe som betyr at de tilbringer mye av tiden sin i trær og enkelt beveger seg gjennom dem.

Til tross for at de er utmerkede klatrere og dyktige svømmere, jakter amerikanske Martens først og fremst på bakken. De dreper vanligvis byttet sitt med et bitt i nakken.Noen ganger observeres amerikanske mår som jager favorittbytteartene sine, som er røde ekorn.

#38.Minst Weasel

 • Mustela nivalis

40 typer pattedyr funnet i Michigan! (2023) (77)

Identifiser kjennetegn:

 • Voksne varierer fra 6 til 9,8 tommer i lengde.
 • Deres myke, tette pels er brun over og hvit under; i nordlige populasjoner kan de smelte til helt hvite om vinteren.
 • De har en lang slank kropp med korte ben, fremtredende værhår og svarte øyne.

Mens de minste veslene ikke graver sine egne hi, okkuperer de forlatte hi fra andre arter. De foretrekker dem ved foten av trær eller i nærheten av børstehauger, høyt gress eller andre dekkekilder.

40 typer pattedyr funnet i Michigan! (2023) (78)

Disse pattedyrene er høyt spesialiserte rovdyr av små gnagere.Arter som voles, mus og lemen utgjør hele dietten deres når de er rikelig.Imidlertid er de minste veslene opportunistiske og spiser åtsler, fugleegg, øgler, småfisk og virvelløse dyr.De vil søke på alle døgnets tider.

Minst vesle har en veldig stor total bestand og er vanlig i Eurasia.Imidlertid er de et mye mindre vanlig pattedyr i Michigan og antas nå å kreve populasjonsstyring i Sørøst. I tillegg står minst Weasels overfor trusler fra fangst samt tap av habitat og byttedyr.

#39.Langhalet Weasel

 • Neogal bremsing

40 typer pattedyr funnet i Michigan! (2023) (79)

Identifiser kjennetegn:

 • Voksne varierer fra 8 til 10,5 tommer lange.
 • De har brune øvre deler og hvit til gul pels på undersiden med svart halespiss, og i de nordlige delene av utbredelsen kan de bli helt hvite om vinteren bortsett fra halespissen.
 • De har lange kropper, små hoder, korte ben og lange værhår.

Langhalevesler har et omfattende utvalg på tvers av tempererte og tropiske habitater. De bor i skog, åpne marker, jordbruksland og forstadsområder. Vanligvis graver denne arten seg i bakken, hule tømmerstokker, steinrøyser eller under låver, men de kan også ta over forlatte huler skapt av andre dyr.Se etter dem i nærheten av en vannkilde som en elv eller dam.

40 typer pattedyr funnet i Michigan! (2023) (80)

Disse veslingene har et høyt stoffskifte og trenger å spise opptil 40 % av kroppsvekten daglig. De lever hovedsakelig av små gnagere som voles, mus, jordekorn og gophers, sporer duften deres og knuser hodeskallene deres med hjørnetennene.

Langhalevesler er normalt ensomme, og de forsvarer sine territorier aggressivt. Dessverre, på grunn av interarts aggresjon og predasjon, dør mange langhalevesler før de blir ett år gamle.Hvis de når voksen alder, kan de leve i flere år, men deres levetid i naturen er ikke godt studert.

#40. Stor brun flaggermus

 • Eptesisk brun

40 typer pattedyr funnet i Michigan! (2023) (81)

Identifisere kjennetegn:

 • Flaggermus i større størrelse med rundt 12-tommers vingespenn.
 • Brun pels med svarte ører, vinger og føtter. Vingene er hårløse.

Disse flygende pattedyrene er utbredt i Michigan.

Hvis du vet hvor du skal lete, vil du finne store brune flaggermus inne i grotter, tunneler eller andre menneskelige strukturer.

Big Brown Bat Range Kart

40 typer pattedyr funnet i Michigan! (2023) (82)

Denne nattaktive flaggermusen spiser først og fremst insekter, spesielt de som flyr om natten.Imidlertid er deres preferanse å spise biller. Agurkbillen er deres favoritt, noe som kommer bøndene til gode fordi disse insektene er forferdelige skadedyr for landbruket.Mange bønder i Michigan bruker til og med flaggermusbokser for å tiltrekke seg store brune flaggermus til eiendommen deres!

 • I SLEKT:De 9 typene flaggermus funnet i Michigan! (ID-GUIDE)

Selv om rabies er vanlig hos alle flaggermus, har forskning vist at sykdommen er sjeldnere hos denne arten.Grunnen til dette er at mange store brune flaggermus har immunitet mot rabies.Interessant nok oppdaget forskere at disse rabiesantistoffene går i arv fra generasjon til generasjon!

Ønsker du enda mer informasjon om pattedyr, eller trenger hjelp med ytterligere identifikasjon, sjekk ut denne feltguiden!

40 typer pattedyr funnet i Michigan! (2023) (83)

Se på Amazon

Hvilke typer pattedyr har DU sett i Michigan?

Gi oss beskjed i kommentarene!

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Duane Harber

Last Updated: 23/06/2023

Views: 6167

Rating: 4 / 5 (71 voted)

Reviews: 86% of readers found this page helpful

Author information

Name: Duane Harber

Birthday: 1999-10-17

Address: Apt. 404 9899 Magnolia Roads, Port Royceville, ID 78186

Phone: +186911129794335

Job: Human Hospitality Planner

Hobby: Listening to music, Orienteering, Knapping, Dance, Mountain biking, Fishing, Pottery

Introduction: My name is Duane Harber, I am a modern, clever, handsome, fair, agreeable, inexpensive, beautiful person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.