De beste en bestbetaalde banen in South Carolina (2024)

South Carolina heeft niet alleen enkele van de beste steden om je pensioen door te brengen of een nieuw leven te beginnen, maar ook prachtige geografische monumenten met een ongelooflijke geschiedenis en een rijk cultureel erfgoed. Als u meer geld wilt verdienen, bent u een stap dichter bij het bereiken van uw doel. Dit artikel bevat een lijst met de bestbetaalde banen in South Carolina om u op weg te helpen in een lonende carrière.

Deze gids zal nuttig zijn voor iedereen die op zoek is naar de beste banen in South Carolina of op zoek isgoedbetaalde banen zonder universitair diplomaen geeft je inzicht in de verschillende functies waarop je kunt solliciteren.

Advertentie

Bij Career Karma is het onze missie om gebruikers in staat te stellen zelfverzekerde beslissingen te nemen door een betrouwbaar en gratis overzicht van bootcamps en carrièrebronnen aan te bieden.

Career Karma ontvangt een vergoeding van onze bootcamppartners die grondig worden doorgelicht voordat ze op onze website worden vermeld. Deze commissie wordt geherinvesteerd in de groei van de gemeenschap om gratis coaching aan hun leden te bieden.

The Best and Highest-Paying Jobs in South Carolina (1)

Vind jouw Bootcamp-match

  • Career Karma matcht je met toptech-bootcamps
  • Krijg toegang tot exclusieve beurzen en voorbereidingscursussen


Als u doorgaat, gaat u akkoord met onzeServicevoorwaardenEnPrivacybeleiden u stemt ermee in om aanbiedingen en mogelijkheden van Career Karma te ontvangen per telefoon, sms en e-mail.

Economische vooruitzichten voor South Carolina

De economie van South Carolina herstelt, net als elke andere staat in de VS, nog steeds van de pandemie. De staat ervaart een grote vraag naar goederen van de groeiende bevolking, wat de weg heeft vrijgemaakt voor een snel herstel in de productiesector.

De logistieke en bouwsector zijn ook volledig hersteld door de huidige toestroom van migranten naar de staat. South Carolina verwacht dit jaar een volledige opleving van de werkgelegenheid. Momenteel,de werkloosheid bedraagt ​​3,5 procent, ruim onder het gemiddelde van 6 procent, volgens het South Carolina Department of Commerce.

De werkgelegenheid buiten de landbouw is gestegen33.300 tot 2.181.400, gebaseerd op gegevens van het Amerikaanse Bureau of Labor Statistics. Dit heeft de netto banengroei in veel sectoren vergroot, zoals de professionele en zakelijke dienstverlening, de overheid, de vrijetijdssector en de horeca, de onderwijs- en gezondheidszorgdiensten, de productie, de handel, het transport en de nutsvoorzieningen, de financiële sector, de bouw, de natuurlijke hulpbronnen en de mijnbouw.

De bestbetaalde banen in South Carolina

Functietitel Gemiddeld salaris South Carolina Gemiddeld salaris in de VS
Psychiater $ 290.070 $ 270.087
Huisarts arts $ 230.093 $ 214.241
Verpleegkundige anesthesioloog $ 201.704 $ 187.709
Verpleegster $ 119.269 $ 111.953
Marketingmanager $ 109.846 $ 67.159
Fysische wetenschapper $ 107.036 $ 115.440
ingenieur manager $ 99.408 $ 112.989
Financieel directeur $ 93.387 $ 86.022
Operationeel manager $ 81.119 $ 64.893
Industriële productiemanager $ 56.571 $ 76.591

De beste banen in South Carolina: uitgelegd

The Best and Highest-Paying Jobs in South Carolina (2)

In South Carolina zijn er veelgoedbetaalde banen waarvoor alleen certificeringen nodig zijn, een hbo-opleiding en de vereiste vaardigheden voor de functie. Hieronder vindt u enkele van de bestbetaalde banen in South Carolina, de functiebeschrijving en het gemiddelde jaarsalaris.

1. Psychiater

Psychiater wordenomvat het diagnosticeren, evalueren en behandelen van patiënten met mentale, gedrags- en emotionele stoornissen met behulp van psychotherapie, psychoanalyse en cognitieve gedragstherapie. Ze schrijven ook medicijnen voor, controleren en bevelen medicijnen aan voor patiënten in de geestelijke gezondheidszorg.

Een psychiater kan zelfstandig werken of in andere omgevingen, zoals poliklinieken, ziekenhuizen, verpleeghuizen, revalidatiecentra, eerstehulpafdelingen, medische scholen, rechtbanken en gevangenissen.

2. Huisarts

Huisartsgeneeskundigen worden ook wel huisartsenartsen genoemd. Zij zijn verantwoordelijk voor het bieden van algemene zorg aan patiënten van verschillende leeftijden die lijden aan een breed scala aan gezondheidsproblemen. Zij zijn de enige artsen die tal van gezondheidsproblemen mogen behandelen. Ze hebben toegang tot de medische geschiedenis van patiënten en kunnen helpen bij het volgen van behandelplannen, en het voorkomen en beheren van gezondheidsproblemen van patiënten gedurende lange perioden.

Zij zijn doorgaans het eerste aanspreekpunt voor niet-dringende situaties en zijn verantwoordelijk voor het adviseren en voorlichten van patiënten over hun gezondheidskeuzes en het plannen en doorverwijzen van patiënten naar specialisten voor behandelingen.

3. Anesthesist

Een anesthesiemedewerker is een geavanceerde verpleegkundige die is opgeleid en gecertificeerd om anesthesie te geven en toe te dienen aan patiënten tijdens kritieke medische procedures die enorm veel pijn kunnen veroorzaken. Ze garanderen de algehele veiligheid van patiënten tijdens procedures, zodat artsen operaties met succes kunnen uitvoeren zonder ongemak voor de patiënten te veroorzaken.

Verpleegkundigen op dit gebied mogen zelfstandig werken of vereisen mogelijk de aanwezigheid van een anesthesioloog om anesthesie toe te dienen, afhankelijk van de toepasselijke overheidswetten van de staat waar zij werken. Ze kunnen werken in alle gezondheidszorggerelateerde centra, zoals ziekenhuizen, eerstehulpafdelingen, dokterspraktijken, operatiekamers, het leger en psychiatrische ziekenhuizen.

4. Verpleegkundige

Verpleegkundigenzijn geavanceerde praktijkverpleegkundigen die een breed scala aan gezondheidszorgdiensten verlenen, zoals het beoordelen van de behoeften van patiënten, het interpreteren van diagnostische tests en het diagnosticeren en behandelen van chronische ziekten. Ze schrijven ook medicijnen voor en informeren patiënten over gezonde levensstijlkeuzes. Ze richten zich op het beheren van de algehele gezondheid van een patiënt.

De praktijk van een praktijkondersteuner kan autonoom zijn. Het kan ook beperkt zijn tot het toezicht van een bevoegde arts, maar dit is afhankelijk van de toepasselijke overheidswetten van de staat waar zij werken. Ze staan ​​open voor werk in elke zorginstelling, van ziekenhuizen tot poliklinieken.

5. Marketingmanager

Marketingmanagerszijn verantwoordelijk voor het optimaliseren van marketingstrategieën voor het merk, product of de dienst van een bedrijf of bedrijf om de reputatie en klantkansen te vergroten. Ze volgen en analyseren ook marketingcampagnes en trends om succesvolle zakelijke leads te genereren. Ze werken met teams om de verkoop, financiën, bewustwording, public relations en productbeheer te coördineren.

Een marketingmanager bouwt ook goede relaties op met consumenten en potentiële klanten om boeiende inhoud te creëren die bij het publiek past. Ze helpen bij het identificeren van passende oplossingen voor de problemen van klanten. Afhankelijk van het bedrijf of de organisatie waar ze werken, maken de meeste marketingmanagers rapporten om senior managers op de hoogte te houden van de voortgang van het bedrijf.

De taken van een marketingmanager dragen bij aan de algehele groei en winst van het bedrijf of bedrijf. De verantwoordelijkheden van een marketingmanager kunnen variëren afhankelijk van het type bedrijf of bedrijf waar hij werkt. Ze kunnen in verschillende sectoren werken, variërend van mode, entertainment en gezondheidszorg tot technische gebieden.

6. Fysische wetenschapper

Een natuurkundige is een professionele wetenschapper die gespecialiseerd is in de wetenschap van niet-levende dingen. Onder hen bevinden zich scheikundigen, natuurkundigen, astronomen en geologen. Zij zijn verantwoordelijk voor het uitvoeren van experimenten, het doen van observaties en het uitvoeren van onderzoek om onze kennis over de wereld te vergroten. Ze zijn gespecialiseerd in fysieke eigenschappen en energie en werken meestal als onderdeel van een wetenschappelijk team.

Een natuurkundige werkt voornamelijk in een laboratorium. Ze kunnen werken voor particuliere laboratoria of overheidsinstanties. Ze mogen ook als leraar aan de slag op scholen in het vakgebied van hun keuze.

7. Techniekmanager

Een engineeringmanager coördineert en begeleidt technische en engineeringprojecten. Ze bieden oplossingen voor technische problemen en zijn verantwoordelijk voor het aannemen en opleiden van beginnende ingenieurs en het aansturen van medewerkers. Ze leiden de onderzoeksontwikkeling, plannen, houden toezicht op en stellen budgetten voor projecten voor.

Een engineeringmanager kan in verschillende industrieën werken, waaronder bouwplaatsen, bouwplaatsen en productielocaties. Ze hebben de mogelijkheid om op afstand of op locatie te werken, afhankelijk van de sector waartoe ze behoren.

8. Financieel manager

Een financieel manager is verantwoordelijk voor het beheer van de financiële transacties van een bedrijf of organisatie. Ze monitoren en interpreteren transacties en cashflow, creëren en plannen budgetten, bieden begeleiding en ondersteuning aan het uitvoerend managementteam, analyseren markttrends en verzorgen financiële rapporten voor CEO's.

Een financieel manager kan in veel sectoren werken, waaronder advocatenkantoren, IT-bedrijven, banken, verzekeringsmaatschappijen, beleggingsondernemingen en zorgcentra.

9. Operationeel manager

Eenoperationeel manageris verantwoordelijk voor het beheren en verhogen van de efficiëntie in de dagelijkse operationele activiteiten van een bedrijf of organisatie. Zij zorgen ervoor dat best practices worden geïmplementeerd voor de goede werking van een bedrijf of organisatie.

Ze huren, trainen en begeleiden personeel en teams om programma's te volgen. Ze bouwen ook langdurige relaties op met klanten en zorgen voor een effectieve klantenservice. Als operations manager kunt u in een breed scala van sectoren werken, variërend van ziekenhuizen, restaurants en zelfs winkels, en ervoor zorgen dat de dagelijkse activiteiten met succes worden uitgevoerd.

10. Manager industriële productie

Zij worden ook wel plantmanagers genoemd en houden toezicht op de dagelijkse activiteiten van een industriële productiefabriek. Zij coördineren en controleren alle productieactiviteiten die nodig zijn tijdens een productieproces. Ze zijn ook verantwoordelijk voor het aannemen, opleiden en beoordelen van werknemers. Ze zorgen voor de efficiëntie van de productie en zorgen ervoor dat de productie voldoet aan de vastgestelde kosten, kwaliteit en kwantiteit.

The Best and Highest-Paying Jobs in South Carolina (3)

"Carrière Karma kwam in mijn leven toen ik het het meest nodig had en hielp me al snel met een bootcamp. Twee maanden na mijn afstuderen vond ik mijn droombaan die aansluit bij mijn waarden en doelen in het leven!"

Venus, software-ingenieur bij Rockbot

Een industriële productiemanager heeft weliswaar een kantoor, maar de meeste taken worden op de productielocatie uitgevoerd. Ze mogen in verschillende productie-industrieën werken, maar vooral als voltijdwerkers.

Hoogstbetaalde banen in South Carolina zonder diploma

  • Unie Timmerlieden |61.415. Zij zijn verantwoordelijk voor het bouwen, verbouwen en repareren van constructies met hout. Ze voeren taken uit zoals het bouwen van raamwerken, betonvormen en het leggen van hardhouten vloeren.
  • Foodservicemanager |$ 57.666. Ze houden toezicht op en houden toezicht op de dagelijkse activiteiten van restaurants, hotels, cafetaria's en andere horecabedrijven om een ​​optimale klanttevredenheid en -ervaring te garanderen. Zij zorgen ervoor dat de bedrijfsvoering soepel verloopt en dat medewerkers voldoen aan de normen voor gezonde voeding.
  • Audio- en videotechnicus |$ 50.683. Ze zijn verantwoordelijk voor het opzetten, onderhouden, bedienen en ontmantelen van audio-, video-, verlichtings- en communicatieapparatuur die nodig is voor evenementen zoals concerten, vergaderingen, conferenties, podcasts, congressen en presentaties. Je hebt alleen een middelbare schooldiploma nodig om een ​​baan op instapniveau op dit gebied te bemachtigen.
  • Vastgoedbeheerder |$ 52.944. Zij worden ingehuurd om toezicht te houden op de exploitatie en het onderhoud van een pand. Zij verzorgen alle bedrijfsgerelateerde taken van het huren van een woning. Zij bepalen de huurprijzen, bereiden de woning voor en maken er reclame voor, en screenen, selecteren en onderhandelen over de huurprijzen met potentiële huurders.
  • Machine-instelapparaten |$ 32.714.Machinezetters zijn verantwoordelijk voor het onderhouden, monitoren en afstellen van industriële machines, zodat ze voor en tijdens de werkzaamheden in goede staat verkeren en perfect functioneren.

Wat zijn de kosten van levensonderhoud in South Carolina?

Het gemiddeldekosten van levensonderhoud in South Carolinais volgens Livingcost.org 11,5 procent lager dan het Amerikaanse gemiddelde, waardoor het een van de goedkopere staten is. Hoewel dit per locatie kan variëren, beschikt de staat over de lage kosten voor voedsel en huisvesting, die naar schatting respectievelijk 15 procent en 5 procent bedragen. South Carolina behoort tot de top 10 van staten met enkele van de laagste inkomens-, verkoop- en onroerendgoedbelastingen.

South Carolina biedt ook tal van huuropties, variërend van $ 920 tot $ 2.360, afhankelijk van de grootte en locatie. Volgens het Economic Policy Institute bedragen de gemiddelde kosten van levensonderhoud voor een alleenstaande zonder kinderen ongeveer $2.332 per maand en $4.748 voor een gezin met twee kinderen. Gemiddeld transport kost jaarlijks $1.280 tot $1.850 voor zowel chauffeurs als openbaar vervoer.

Is South Carolina een goede plek om te werken?

Ja, South Carolina is een goede plek om te werken. Afgezien van de betaalbare kosten van levensonderhoud, biedt de staatbanen met een uitstekende balans tussen werk en privéleven, vakanties en vrije weekenden. Hoewel de jaarlonen misschien onder het gemiddelde liggen, heeft de staat een geweldig pensioenstelsel, een uitstekende ziektekostenverzekering, voordelen voor voltijdwerknemers, overuren en baanzekerheid.

Veelgestelde vragen over de best betaalde banen in South Carolina

Naar welke banen is veel vraag in South Carolina?

Momenteel zijn de meest gevraagde banen in South Carolina onder meer boekhouding, audit en financiën, de automobielsector, correcties, wetshandhaving, menselijke dienstverlening eninformatie, technologie banen. Een uitstekend professioneel CV en mogelijk een universitair diploma van vier jaar kunnen je toegang geven tot deze functies, inclusief overheidsbanen.

Wat zijn de meest voorkomende banen in South Carolina?

De meest voorkomende banen in South Carolina zijn managers in de gezondheidszorg, human resources managers, logistiek managers, verkoopmanagers, onderwijsbeheerders, distributiemanagers, managementanalisten, elektrotechnici enfinanciële adviseurs. Er zijn veel carrièremogelijkheden in een staat als South Carolina.

Welke stad heeft de meeste banen?

Columbia is de stad met de meeste banen in South Carolina. Als grootste stad en hoofdstad van deze staat wordt Columbia gerangschikt als de nummer één stad met de meeste vacatures, met een percentage van 4,08 procent en een gemiddeld maandsalaris van $ 2.634. Een instapsalaris kan echter iets lager zijn, afhankelijk van de functie. Er zijn ookbanen die zonder diploma 150.000 dollar per jaar opleverenbeschikbaar, als je weet waar je moet zoeken.

Wat zijn de beste plekken om te wonen in South Carolina?

De beste plekken om te wonen in South Carolina zijn prachtige steden als Spartanburg, Myrtle Beach, Greenville, Charleston en Columbia. Op basis van locatie, misdaadcijfer, huisvesting, arbeidsparticipatie en lokale voorzieningen staan ​​deze plaatsen bovenaan de lijst. Sommige van deze steden hebben ook een aantal van demeest prestigieuze universiteiten in South Carolina, zoals de Medische Universiteit van South Carolina.

De beste en bestbetaalde banen in South Carolina (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Kimberely Baumbach CPA

Last Updated:

Views: 5944

Rating: 4 / 5 (61 voted)

Reviews: 92% of readers found this page helpful

Author information

Name: Kimberely Baumbach CPA

Birthday: 1996-01-14

Address: 8381 Boyce Course, Imeldachester, ND 74681

Phone: +3571286597580

Job: Product Banking Analyst

Hobby: Cosplaying, Inline skating, Amateur radio, Baton twirling, Mountaineering, Flying, Archery

Introduction: My name is Kimberely Baumbach CPA, I am a gorgeous, bright, charming, encouraging, zealous, lively, good person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.