Feng Shui Kontorbord Retning Plassering South Wast | Feng Shui Ny (2023)

Feng Shui er en gammel kinesisk praksis som hjelper mennesker til å fremme balansert energi i miljøet. Den kan brukes til å skape bedre harmoni mellom mennesker og deres omgivelser. I moderne tid er Feng shui fortsatt mye brukt for å forbedre den generelle livskvaliteten.

Hovedfokuset til Feng shui er hvordan man best kan ordne gjenstander og gjenstander innenfor en gitt plass for maksimal nytte. Plasseringen, plasseringen og arrangementet av møbler og husholdningsartikler i et rom har stor innvirkning på strømmen av energi, eller chi, gjennom et hjem eller kontor. Dette bringer oss til det aktuelle temaet –feng shui kontor skrivebord retning plasserer sør vart.

Sørvestvendt skrivebord – definisjon og fordeler Når man følger feng shui-prinsippene angående kontorpulter, antas det at å plassere en leders skrivebord mot det sørvestlige hjørnet av rommet kan gi energiforsterkende fordeler. Sørvestvendte pulter tilbyr potensielle fordeler som økt konsentrasjon, bedre beslutningsevner, forbedrede lederegenskaper og produktivitet. Denne stillingen fremmer også karrierefremgang siden dette er forbundet med akademisk anerkjennelse i feng shui-tro.

Søke om skrivebordet Det er viktig at du tar hensyn til alle aspekter når du setter opp skrivebordet ditt for å lykkes mht.feng shui kontor skrivebord retning plasserer sør vart. Alle andre gjenstander som ulike personlige eiendeler bør forbli utenfor visse vinkler fra skrivebordet ditt; sørg for at det ikke er noen hjørner som peker direkte mot arbeidsområdet ditt for å hindre lykkeenergier fra å komme inn på arbeidsområdet mens du jobber.


Hold ting enkelt og ryddig innen rekkevidde; På denne måten eliminerer du distraksjoner rundt skrivebordsområdet ditt og begrenser andre former for forstyrrelser forårsaket av å ha for mye nips rundt deg når du prøver å konsentrere deg om en oppgave. Hvis det er mulig, prøv å holde plantene innenfor arms rekkevidde fordi det hjelper til med å bringe mer oksygen inn i rommet, noe som er gunstig for å stimulere kreativiteten og redusere stressnivået knyttet til oppgaver som er for hånden.

Innholdsfortegnelse

Fordelene med plassering av skrivebordsretning

Feng Shui er en gammel kinesisk filosofi som fokuserer på å skape harmoni i ens miljø ved å balansere naturlige elementer. Tanken er at når energien i hjemmet eller på kontoret er riktig balansert, kan det gi positive fordeler som økt produktivitet og kreativitet til en persons liv.

En måte å oppnå balanse og maksimere energiflyten i henhold til Feng Shui-prinsippene er å sikre at en persons skrivebord vender mot en bestemt retning - sørvestlig retning.

Plasseringen av skrivebordet vendt mot sør-vest har sine røtter i kosmologi. Gamle kinesiske astronomer mente at fra denne vinkelen kan individer motta åndelig "chi" fra solen, månen, stjerner og planeter, og dermed gjøre dem mer kreative, produktive og vellykkede i arbeidet sitt.

I tillegg, når et skrivebord plasseres mot sør-vest, vil dette gi en relativt jevn lysbalanse både dag og natt. Som et resultat er det mindre sannsynlig at personer som jobber bak disse pultene blir påvirket av den naturlige dagslyssyklusen enn de som har pultene plassert i andre retninger.

Fordelene med South West Direction Desk Plassering:

 • Forbedret fokus
 • Mer balansert mellom mørke og lys
 • Tiltrekning av positiv chi for suksess og vitalitet
 • Økt kreativitet
 • Forbedret effektivitet
 • Skjerpet intuisjon
 • Større evne til problemløsningsevne

Skrivebordsplassering mot sør-vest

Vektet atmosfære

Plassering av en kontorpult som vender mot sør-vest kan ha en positiv innvirkning på stemningen i en arbeidsplass. Sør-vest, som en av de 8 kardinalretningene, er assosiert med ild- og treelementer i tradisjonell Feng Shui. Denne justeringen skaper en morsom, livlig atmosfære som fremmer kreativitet og intellektuell tanke. Det muliggjør enkelt samarbeid mellom medarbeidere ved å skape et energisk, ladet miljø som letter kommunikasjon og bidrar til høyere produktivitet.

Forbedret fokus og konsentrasjon

Sør-vest retning gir et ideelt arbeidsområde for forbedret fokus og konsentrasjon. Siden den er koblet til "Tankeelementet", hjelper sørvestorientering å opprettholde udelt oppmerksomhet til oppgavene på grunn av dens sterke brannelementkobling.

I tillegg virker lys fra denne retningen varmere og ikke for intenst på grunn av den røde fargen som kan bidra til å skape en mer avslappet atmosfære når du arbeider ved et skrivebord. Dårlige stemninger skapt av stress eller press kan effektivt bekjempes via dette oppsettet som oppmuntrer til å føle oss nærmere naturen ettersom det bringer frem vår naturlige vitalitet i oss.

READOffice Feng Shui U-formet skrivebord

Forbedrer helsefordelene

Når de er plassert mot sør-vest, gir kontorpultene helsemessige fordeler takket være forbindelsen med Fire & Wood-elementer i tradisjonelle Feng Shui-prinsipper. Spesielt forbedrer denne konfigurasjonen blodsirkulasjonen og muliggjør jevnere flyt fra hodet og opp mot armer og brystområder, og gir sårt nødvendige næringsstoffer i hele kroppen, noe som resulterer i bedre fysisk helse.

Dessuten øker sørvestvendte oppsett også mental helse med økt klarhet i tankene – En viktig faktor når man administrerer arbeidsrelaterte aktiviteter på daglig basis på grunn av forbedrede beslutningsevner som oppstår fra nøytral energibalanse som pleies fra plassen som denne justeringen gir.

Fordeler med skrivebordsplassering Sør-Vest

 • Skrivebordsplassering i Sør-Vest-området kan bringe fremgang i karrieren og fremme vekst. Ettersom personer ansatt i kontormiljøer er avhengige av sin arbeidsgiver for anerkjennelse, verdsettelse og vekst, antas det at det å sitte eller jobbe fra et skrivebord plassert i Sør-Vest kan øke sjansene for suksess.
 • For de som sikter på økt økonomisk velstand, viser retningen sør-vest seg å være ganske gunstig, siden den er plassert i sør-vest, skaper skrivebordet en atmosfære av makt og styrke som hjelper individet til å tiltrekke seg rikdom.
 • Det støtter også kreativitet og tilfører innovative tanker til arbeidet vårt som gjør det lettere å komme opp med bedre løsninger. Så de som ønsker å slippe løs sin kreative side bør prøve ut denne retningen.

Visualiser målene dine

Visualisering

Visualisering er en viktig del av å sette et mål og for å gjøre det mer sannsynlig at det vil bli oppnådd. Å visualisere resultatene av å nå dette målet, for eksempel en ny karriere eller en lykkelig familie, kan bidra til å skape motivasjon og fokusere energi i retning av å nå målet. Det kan også bidra til å redusere stressnivået forbundet med å strebe etter noe og føle at du har mislyktes når ting ikke fungerer perfekt.

Intensjon

Intensjon er måten vi velger å rette oppmerksomheten mot eller bort fra noe. Å sette intensjoner som er spesifikke og målbare vil bidra til å holde oss motiverte for å jobbe for å oppnå ønsket resultat.

For eksempel, hvis man ønsker å gå ned i vekt, kan intensjonen deres være å trene i minst 30 minutter tre ganger i uken. Å være oppmerksom på hva intensjonen din er og nå la tankene eller følelsene dine ta kontroll vil bidra til å sikre at målene blir nådd og fremgang kan spores.

Bekreftelser


Bekreftelser er positive utsagn som brukes for å oppmuntre til personlig vekst. Det er viktig å bruke affirmasjoner ansvarlig fordi de lett kan føre oss inn i falsk optimisme hvis vi overvurderer oss selv eller undervurderer utfordringen/vanskeligheten foran oss.

Men hvis de brukes riktig, kan affirmasjoner virkelig styrke ens fokus på å nå sine mål gjennom positiv forsterkning i stedet for negative følelser forbundet med fiasko. Denne typen selvsnakk hjelper hjernen vår med å bygge konkrete nevrale veier som får oss naturlig til å tenke mer mot de ønskede sluttresultatene – og dermed gjøre det lettere å utføre vanskelige oppgaver mens vi jobber mot målene våre.

Hvilke gjenstander bør plasseres i nærheten

Når det gjelder gjenstandene plassert i nærheten av en feng shui-pult, spesielt i sørvest-retningen, er det flere anbefalinger for å maksimere energiflyten. Noe av det viktigste å være klar over er at alle elementer skal være oversiktlige og godt organisert, da dette vil hjelpe med enkel tilgang, raske beslutninger og problemløsning. I tillegg gir meningsfulle planter eller kunstverk i nærheten visuelt energi og inspirerer kreativitet.

Den beste typen gjenstander å ha i nærheten inkluderer personlige sentimentale gjenstander som bilder eller priser som minner deg om prestasjonene dine, sammen med bilder av naturen (helst vann) som bidrar til å bringe overflod og balanse inn i rommet. I tillegg kan elementer som representerer suksess, slike motivasjonssitater og drømmetavler også være fordelaktige. Gjenstander som disse fungerer også som positive forsterkninger som holder deg motivert til tross for vanskelige problemer som oppstår på arbeidsplassen.

Andre Feng Shui-hensyn

Når det kommer til kontormøbler, foreslår feng shui-prinsipper å velge naturlige farger og materialer som tre eller bambusmateriale som kan bidra til å fremme harmoni i rommet ditt. Skrivebord bør også plasseres litt vekk fra vegger, slik at kald luft ikke sirkulerer bak. Til slutt, ved å bruke en justerbar stol kan du finne en ergonomisk holdning når du jobber, siden det å sitte i ubehagelige stillinger kan skade Chi-energien i rommet.

LESFlytting av nytt kontor Feng Shui

Rettsmidler for å forbedre skrivebordsplassen

 • Skap klarhet på skrivebordet ved å organisere alle gjenstander som kreves for å utføre arbeidet – for eksempel kontorrekvisita, datamaskiner og papir. Stabler med papirer eller filer bør alle ryddes opp.
 • Velg et skrivebord som er harmonisk med ens egen personlige energi. Rektangulære eller firkantede skrivebord er tradisjonelt foretrukket i Feng Shui.
 • Tilpass plassen ved å bruke symboler på suksess, velvære og hell. Et lykkelig fotografi, et favorittordtak og krystallklynger fornyer kontormiljøet.
 • Velg vellagde stykker laget av naturlige materialer, som teak, palisander og blått mahattantre.
 • Stolen skal gi sterk støtte til rygg og nakke mens du sitter ved skrivebordet.
 • Tilbehør skrivebordet med naturlige elementer som steiner, planter eller skjell for å gi energi til omgivelsene.

Feng Shui kontorbord dekorasjonsfargerFet>

Å skape balanse og harmoni i et sørvendt skrivebord bør også ta hensyn til nøye utvalgte farger. For Feng Shui velstand og overflod, bruk nyanser av appelsiner sammen med jordfarger for oppløftende energiflyt. For karriereutvikling, velg røde strø med kongeblått og for visdomsretningen velg lilla assosiert med sølv. For å tenne motivasjon velg grønt kombinert med gult for å skape en inspirerende atmosfære.

Feng Shui kontorbordplanterFet>

Å bruke visse planter rundt ethvert kontorlokale inviterer til vital energi sammen med levende, levende vekstpotensial. Cactus suger til seg skadelig utstrømning samtidig som den fremmer spenstig styrke innenfra – noe som gjør den til et ideelt valg for ethvert skrivebord som vender mot bunnen på et kontor. Alternativt skaper bambus rikdomsmulighet kombinert med mødre som symboliserer sunne energier en balansert atmosfære både mentalt og fysisk. Aloe Vera hjelper konsentrasjonen mens rosmarin fremhever hukommelsesbevaring og legger til nyttige medisinske egenskaper i det generelle arbeidsmiljøet.

Konklusjon

Plassering av et skrivebord i sørvest-retningen til et kontor er en viktig Feng Shui-praksis, da det hjelper til med å frigjøre energien og potensialet for suksess. Denne plasseringen sikrer at en persons skjebne og flaks, representert av sørsektoren, blir fullt ut realisert.

Det utløser også produktivitet og forsterker resultater knyttet til kontorlokalene. Når det gjelder riktig plassering av et skrivebord i denne retningen fra et Feng Shui-perspektiv, er det mange fasetter å vurdere.

For det første, når du plasserer skrivebordet i retning sørvest for et kontor, bør man sørge for at det har riktig type møbler; noe som ikke er for klumpete, men som gir tilstrekkelig arbeidsflate for kontorrekvisita og relatert papirarbeid. Kvaliteten på materialene som brukes må også vurderes, da de kan ha innvirkning på energier i feng shui-praksis.

Naturlige tretoner er ideelle for å oppnå optimal balanse mellom jordelementer og produsere regenererende energi i en kontoratmosfære.

Vinkelen som pulten må plasseres i er også nøkkelen – pulter plassert diagonalt kan fremme balanse mellom motsatte energier som yin og yang i henhold til kinesisk astrologi-prinsipper; Det finnes flere verktøy for å finne disse vinklene riktig, som et kompass eller et annet spådomsverktøy.

Til slutt bør gjenstander som plasseres på toppen eller i nærheten av skrivebordet velges nøye ut slik at de ikke forstyrrer ens fokus på jobben – minner som minner deg om ferier eller fritidsaktiviteter faller inn under denne kategorien, selv om de kan ha sentimental verdi; legg disse gjenstandene bort mens du jobber.

Til tross for alle disse betraktningene gitt dens betydning, burde det ikke være vanskelig å plassere et skrivebord riktig i denne retningen når det gis nok forskning på Feng Shui-praksis før man tar handling.

Avslutningsvis kan det å plassere skrivebordet ditt riktig i den sørvestlige delen av kontoret ditt basert på Feng Shui-praksis gjøre underverker for produktivitet og positive resultater knyttet til arbeidsområdet ditt – fra økte suksessmuligheter til å forbedre generelle generelle livsforhold. Det er imidlertid viktig å huske at du dedikerer forsiktighet når du bruker ulike aspekter som kvalitetsmøbler, vinkelplasseringer og kontrollerende objekter for å oppnå ønskede effekter ved å aktivere denne kraftige lokaliseringsmetoden.

Feng Shui Kontorbord Retning Plassering South Wast | Feng Shui Ny (1)

Rita McGlothlin

Hvis du leter etter veiledning om hvordan du bruker feng shui-prinsipper i ditt eget liv, så anbefaler jeg å sjekke ut bloggen min som et anerkjent feng shui-nettsted.

Relaterte innlegg:

 • Kontorbord retning Feng Shui
 • Feng Shui Retning av skrivebordet
 • Lite kontor Feng Shui kontorbord
 • Beste Feng Shui Sitting Direction Office

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Dan Stracke

Last Updated: 12/11/2023

Views: 5511

Rating: 4.2 / 5 (63 voted)

Reviews: 94% of readers found this page helpful

Author information

Name: Dan Stracke

Birthday: 1992-08-25

Address: 2253 Brown Springs, East Alla, OH 38634-0309

Phone: +398735162064

Job: Investor Government Associate

Hobby: Shopping, LARPing, Scrapbooking, Surfing, Slacklining, Dance, Glassblowing

Introduction: My name is Dan Stracke, I am a homely, gleaming, glamorous, inquisitive, homely, gorgeous, light person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.