Feng Shui kontorpult – velge den beste plasseringen | Enkel Feng Shui (2023)

Spre kjærligheten

Feng Shui kontorpult – velge den beste plasseringen | Enkel Feng Shui (1)

Hvis du setter sammen et feng shui-kontor, lurer du sannsynligvis på hvordan du kan plassere det for å få de mest positive effektene. Avhengig av stilen din på skrivebordet, kan du plassere den i et kattehjørne, L-formet eller buet, og fortsatt ha den samme positive effekten.

Vi har hovedsakelig fokusert på plasseringen av skrivebordet slik at det er i tråd medFeng Shui praksis. Du lærte også hvilke farger du bør vurdere for stolen og skrivebordet, og hvorfor et kontorbord kan være den rette løsningen for produktivitetsbehovene dine.

R.D. Chin,Feng Shuiherreog arkitekt og sertifisertfeng shui konsulent, anbefaler å plassere skrivebordet i "power-posisjonen" i rommet - diagonalt motsatt av døren.

Feng Shui tips

Catty-hjørne

Når du velger plassering for kontorpulten din, er det viktig å vurdere chi-energien din. Ideelt sett bør skrivebordet ditt vende mot en sørvegg. Ellers vil du være mottakelig for chi-energien som beveger seg sidelengs. Hvis du for eksempel plasserer skrivebordet ditt på østveggen, vil du bli bedt om å se sidelengs for å se hvem som kommer inn og ut av kontoret ditt, noe som kanskje ikke gjør deg like oppmerksom på hvem som nærmer seg døråpningen.

Feng Shui kontorpult – velge den beste plasseringen | Enkel Feng Shui (2)

I tillegg til riktig plassering av skrivebordet ditt, bør du også plassere en plante i nærheten av skrivebordet ditt. Du kan også plassere en plante foran et vindu eller foran et konsollbord. Du bør også sørge for at du plasserer to stoler foran skrivebordet ditt. Hvis du vil tiltrekke deg kunder, sett dem på de riktige plassene. Du bør også ha en vannfontene på kontoret.

Et annet viktig feng shui-prinsipp er ‘kommanderende stilling.’ Dette betyr at skrivebordet ditt skal være plassert på en slik måte at når du sitter ved skrivebordet kan du se døren. Dette vil hjelpe deg å føle deg mer komfortabel og avslappet ved skrivebordet ditt.

L-formet

Å velge et L-formet feng shui skrivebord vil ha flere fordeler. For det første vil det skape god energi på kontoret. I tillegg er det viktig å plassere den i kommandoposisjonen, noe som kan skape en positiv og kraftig stemning. Denne posisjonen vil oppmuntre til høye energinivåer, noe som fører til utmerket produksjon.

En annen fordel med et L-formet skrivebord er at det vil gi deg mer plass. Å velge et skrivebord med denne formen vil bidra til å maksimere kontorplassen din og la deg være så produktiv som mulig. Dessuten er denne typen skrivebord vanligvis laget av sponplater, glass eller konstruert tre, som er mye rimeligere enn hardtre. Den kan også plasseres langs en vegg, noe som gjør den mer fleksibel og funksjonell.

Buet

Når du setter opp skrivebordet ditt, bør du vurdere chi-energien som sendes ut fra veggen der du skal jobbe. Det er viktig å plassere skrivebordet i en ledende posisjon, slik at chi-energien ikke avbøyes sidelengs. Hvis du for eksempel jobber ved et skrivebord som vender mot døren, må du se sidelengs for å se noen som kommer inn på kontoret ditt. Det betyr at du kanskje ikke engang er klar over hvem som kommer inn på kontoret ditt.

Den buede formen på skrivebordet vil også forbedre energien som strømmer inn i arbeidsområdet ditt. Det vil tillate deg å konsentrere deg lettere, spesielt hvis du har problemer med å fokusere. I tillegg vil det også holde andre mennesker borte fra å distrahere deg. En annen flott funksjon ved et buet skrivebord er at det vil skape en illusjon av likevekt og symmetri.

Feng Shui kontorpult – velge den beste plasseringen | Enkel Feng Shui (3)

Rotete

Hvis du har fulgt Feng Shui-reglene for kontorlokaler, vet du sannsynligvis at et rotete skrivebord ikke er en god idé. Det representerer mangel på flyt og bevegelse, noe som er kontraproduktivt i forhold til de kreative og forretningsmessige målene du har satt. Av denne grunn er det en god idé å holde ting organisert, da de kan få deg til å føle deg mer i kontroll over rommet ditt. For eksempel bør du ha ofte brukte gjenstander foran deg, og lagre mindre brukte gjenstander i skuffer. Du kan også legge til noen personlige detaljer som gjenspeiler personligheten din, som et bilde eller en opplyst klokke. I tillegg bør du unngå å plassere skrivebordet ditt mot en vegg, som er en Feng Shui no-no.

Se også Dragesymbolet og Feng Shui

Hvis skrivebordet ditt vender mot veggen, bør du vurdere å flytte det til en annen del av kontoret. En 20-minutters spasertur antas å øke kreativiteten, ifølge en studie fra Stanford University. En annen god idé er å plassere en plante eller to på kontoret ditt. Du kan også prøve å spre beroligende oljer. Speil på kontoret ditt kan også forbedre feng shui-stemningen.

Rett mot en vegg

I følge feng shui skal et Feng Shui-kontor plasseres vendt mot døren til et rom. Mot veggen er en stor feng shui no-no. Å vende mot døren er den mest gunstige posisjonen for et kontorpult fordi det representerer kommandoen over ens liv, karriere og universet.

Feng shui kontorpulten mot veggen er en dårlig posisjon da den inviterer negativ energi inn i rommet. Dette kan føre til økte konflikter og krangel, spesielt hvis du jobber på et kontorfellesskap. Det kan være vanskelig å gjøre en vegg usynlig, men du kan bruke tapet eller veggkunst for å få den til å se ut som en del av rommet.

Mens det å vende mot veggen er den mest tradisjonelle posisjonen, er det andre feng shui kontorbord som vender mot veggen alternativer. Å orientere arbeidsstasjonen vekk fra veggen oppmuntrer til bedre syn og øker produktiviteten. En annen viktig faktor er skrivebordsbelysning. Det er viktig med tilstrekkelig belysning, slik at du kan se hva du jobber med.

Feng shui anbefaler også å plassere skrivebordet ditt i en mest mulig ledende posisjon. En ledende posisjon betyr at du har fri sikt til kontordøren. Du har også en solid vegg bak ryggen. Imidlertid plasserer de fleste pultene "tilbake til veggen" og vender mot veggen mens de jobber. Dette er ikke bare dårlig Feng shui, det kan også være ubehagelig og redusere produktiviteten.

Former

Skrivebordet har mange former. Før vi begynner å undersøke feng shui skrivebordsposisjoner, må vi bestemme hvilken form som passer for hjemmekontoret ditt. Her er det rettet mot å bestemme den ideelle/nøytrale rekkeviddesonen. Det er dette som kan gripes hvis en underarm presses ned mens overkroppen holder armen nede. Du går egentlig ikke for langt med noe på skrivebordet ditt. Mulighetene er mange, men de fleste foretrekker den firkantede formen. Det er ikke for mye å mislike SmartDesk Cores-funksjoner. Det er et sittebord som gjør det mulig å gjøre en standup-jobb i enhver situasjon. Er det nok til å gjøre deg produktiv?

Farge

De fleste bruker Feng Shui på arbeidsplassen for en god stemning. Så valg av farger er veldig viktig. Hvite skrivebord er et perfekt alternativ. De fleste er overbevist om at dette er grunnlaget for alt feng shui. Fargen er nøytral og skiller seg ut mot bakgrunnen. Hvite overflater indikerer renslighet, organisering og avslapning. Det er mange hvite skrivebord å velge mellom. Du kan også velge hvilken ramme som passer til gulvdekorasjonene dine. Selv om vi fokuserer mest på fengshui på kontoret ditt, må du også se på stolene dine.

Plassering

Feng Shui-pulter skal alltid være under kommando. Så du ser døren og ikke ved inngangen. Du har også veggene bak deg. Det er noen få forbehold. De fleste plasserer skrivebordet på siden slik at det vender mot veggen. Feng Shuis forklaring er feil. En løsning er å holde døren låst under arbeid. Du vil imidlertid ende opp med å føle deg ukomfortabel og på vakt og forårsake en reduksjon i produktiviteten og komforten. Alternativt kan du vurdere Feng Shui-skriveanvisninger som fokuserer på hellretningene dine. Det ville være 4 i gruppen.

Feng Shui kontorpult – velge den beste plasseringen | Enkel Feng Shui (4)

Veibeskrivelse til Feng Shui hjemmekontor

I følge feng shui representerer hvert rom i et hus forskjellige steder. Dette området representerer arbeidsmiljøet og derfor må det planlegges mye. Det er viktig å opprettholde energistrømmene som hovedprioritet. Det er like viktig å plassere skrivebordet riktig og riktig for å sikre en jevn drift. Feng shui-kontordirektøren bør være ved døren for å unngå å gå glipp av muligheter og hvis du trenger utfordrende steder å sitte. I stedet for å møte problemer, sett skrivebordet motsatt.

Se også Feng Shui Horse and Protection For Your House 2022

Å supplementerenaturlig lys, best er å bruke fullspekterbelysning, som simulerer naturlig dagslys og gir bedre synlighet, helse og effektivitet.

De fleste vil haskrivebord vendt vinduog ryggen mot veggen på grunn av deres phscological følelse.

Den nest best mulige stillingen vil være dinskrivebord vendtveggen (ikke rett mot den) og vinduet på siden.

Materialer

Hvordan kan Feng Shui hjelpe meg å bli bedre med en datamaskin? Dette skal bare være mulig for bærbare datamaskiner som kjøper. I tillegg kan du velge tårn og monitor. Andre kan kreve en ekstra skjerm, et komfortabelt tastatur og en separat mus. Disse tar opp plass, men du kan passe dem sammen med et vanlig skrivebord. Du må også tenke på hvilket skrivebord du ser på fordi det påvirker rommet ditt. For å Feng Shui arbeidsplassen din, gå videre til Autonomous for å se hva som ser stilig ut eller passer dine behov.

Feng Shui hjemmekontor skrivebord mot vinduer

Hvis kontoret ditt er basert på vinduer, bruk metodene nedenfor. Ofte kalt bagu, eller paku, er feng shui en enhet som måler og analyserer energien din. Bagua betyr åtte regioner i Kina. De åtte områdene i Fengbagu tilsvarer ulike stadier av livet. De 8 livssonene i samsvar med feng shui. Baguan-regionen: Alle 8 av disse regionene har et spesifikt feng shui-element (farge) og en særegen betydning for Vernaculaire-folket og alle over hele verden som ønsker å følge den veien.

Den beste Feng Shui skrivebordsposisjonen

Din plass er avgjørende for feng shui. I dette tilfellet er kommandoposisjoner grunnleggende prinsipper. Når du sitter bak skrivebordet skal døren være synlig. Vanligvis er det diagonalen fra dørene. Ofte kan disse konfigurasjonene i det hele tatt oppnås. Når bordet er for lavt, er det mulig å bruke speilet til å justere kommandoposisjonen. Installer små konvekse speil slik at du tydelig kan se refleksjonen av døren på skrivebordet ditt.

Feng Shui skrivebordsfarge og -materiale

Når du velger et kontor, påvirker materialene og fargene i stor grad feng shi. De sterkeste og mest robuste skrivebordene i brunt tre er vanligvis de mest robuste og ideelle. Hold øye med fordelene du vil få ved å kjøpe møbler til kontoret ditt! Inkorporer fargematerialer i livet ditt i henhold til dine ønsker for å bringe energi inn i livet ditt. Glasspulter passer ikke til feng shui. Det vil skje hvis noe skjer under jobben din.

Viktigheten av feng shui skrivebord på kontoret

Det er mulig gjennom å praktisere feng shui at vi får mer ut av livet.

Kontoret ditt er et av de stedene du bruker så lenge, og det vil bare være et av hovedområdene dine. Feng Shui-pulter tilbyr flere fordeler.

Organisasjon og disiplin blir sett på som en nøkkelforutsetning for suksess.

Et skrivebord i Feng Shui kan automatisk starte maskinen på nytt slik at du kan organisere arbeidsmiljøet ditt. Dette vil gjenspeiles i arbeidet ditt.

Hvordan kan jeg forbedre Feng Shui-hjemmekontoret mitt?

Feng Shui-regler er avledet fra gammel kinesisk tro og gått gjennom generasjoner. 15 viktige regler for arbeidsplassen din er:

Feng Shui kontorpult – velge den beste plasseringen | Enkel Feng Shui (5)

Bruk tips til Feng Shui-pulten for å maksimere lønnen og karrieresuksessen

Feng Shui kontorpulter kan forbedre produktiviteten. Feng Shui gjør en god jobb på jobben. Din innsats blir anerkjent og belønnet. Kampanjen din vil være mulig.

Og du kan bruke god fengshui-kontorenergi til å takle daglige problemer for jobbene dine uansett hvilken høyde du klatrer.

Hva om jeg ikke hadde nok plass til å sette opp et skrivebord i Feng Shui-området? Finn enkelt hjørnene på Bagua-kartet.

Se også Feng shui sovesal
Feng Shui kontorpult – velge den beste plasseringen | Enkel Feng Shui (6)

Feng Shui kjeller kontor ideer

En Feng Shun kjellerkontorideer vil hjelpe deg med å øke effektiviteten i et produktivt kontormiljø og oppmuntre til en sunn arbeidskultur. Feng shui har blitt brukt av feng shui-tilhengere siden tidlig på 70-tallet. Studiet av energistrømmer byr på mange positive aspekter og viser oss måter å redusere negativ energi i tankene dine på. Den inkluderer fem aspekter.

Her er noen favoritttips for å optimalisere skrivebordsplasseringen fra enfeng shui perspektiv.

Hvordan kan jeg gjøre hjemmekontoret mitt produktivt?

Liste over de beste tipsene for å bruke Feng Shui for å forbedre arbeidsmiljøet ditt. Eliminerer distraksjoner for å holde deg konsentrert om målene dine. 3. Sørg for at kontorlysene er kule og avslappende for alle. 3. Organiser kontoret og plasser alt på plass. 3. Vis noen motiverende plakatideer for motivasjon i livet ditt. 4. Få grønn vegetasjon?

Er det ille å ha et skrivebord på soverommet?

Å ha et skrivebord på en sofa kan forårsake energiubalanser og kan forårsake konflikt. Bordet er et tegn på arbeid, mens sofaen symboliserer avslapning. Når du jobber må du hvile - når du hviler, forårsaker arbeid ubehag.

Feng Shui kontorpult – velge den beste plasseringen | Enkel Feng Shui (7)

Er Feng Shui kontorbord vendt mot døren bra eller dårlig?

Det er utrolig viktig når du sitter på et kontor at inngangsdøren din kan ses uten å sette den rett oppå den. Plasser skrivebordet på forsiden av døren i vertikal stilling for å se døren.

Trenger et hjemmekontor et vindu?

Vinduene på vinduene dine kan hjelpe deg med å få den friske luften som trengs for dine daglige gjøremål og gir energi til kropp og sinn, det er en trygg arbeidsplass. I huset vårt er vinduet veldig viktig.

Hvilken retning skal skrivebordet mitt vende for feng shui?

Få retning sør. De beste feng shui-kontorene er øst og nord. Husk at kontorene skal plasseres i nærheten av hovedinngangen.

Feng Shui hjemmekontor i soverom regler

Hjemmekontorer for rom er ikke veldig praktiske fordi de er for støyende og distraherende. Et soverom er et ideelt sted for avslapning og lur. Hvis et kontor er plassert innenfor dette området, kan det påvirke produktiviteten og kreativiteten negativt. Følg disse 2 måtene for å få en optimal seng og soveordning for rommet ditt.

Feng Shui kontorpult – velge den beste plasseringen | Enkel Feng Shui (8)

Ikke bare for jobb

Feng Shui er veldig forskjellig fra andre leveformer generelt og har mer enn bare arbeidsplasser. Du kan se det som organisatorisk estetikk for hele mennesket. I noen situasjoner vil du kanskje redesigne et rom ved å bruke feng shui-teknikkene.

Toppplanter for hjemmekontor i Feng Shui

Planter er et positivt tegn på at grønt er en viktig indikator på velstand. Planter bidrar til å holde miljøet stressfritt. De beste Feng Shui-blomstene som kan plasseres på skrivebordet bør alltid oppbevares på skrivebordet, siden denne planten har mange fordeler.

Feng Shui skrivebordsform

Skrivebord er vanligvis av forskjellige typer, og det viktigste å huske på er å få plass. Skrivebordet trenger ikke å være stort eller lite for miljøet ditt. Hvis det ikke er plass til å jobbe, vil du ikke blomstre livet ditt.

Få hele plassen til å telle

Feng shui har ingen grenser for arbeidet ditt. For å skape et miljø med balansert positivitet, er det et fengshui-kontor. Det er enkelt for deg å bruke feng shui-farger som et kontortema. De kan nås automatisk når du går rundt på et kontor.

Fortell meg den beste måten å unngå å sette opp et Feng Shui skrivebord?

Hva bør jeg unngå når det er rotete når jeg designer feng shui-kontoret mitt? Feng shui-kontoret kan lett misbrukes hvis det er så mye foran deg. Det kan bli ineffektivt. Et annet aspekt er skarphet. Unngå skarpe gjenstander.

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Twana Towne Ret

Last Updated: 10/01/2024

Views: 5513

Rating: 4.3 / 5 (64 voted)

Reviews: 95% of readers found this page helpful

Author information

Name: Twana Towne Ret

Birthday: 1994-03-19

Address: Apt. 990 97439 Corwin Motorway, Port Eliseoburgh, NM 99144-2618

Phone: +5958753152963

Job: National Specialist

Hobby: Kayaking, Photography, Skydiving, Embroidery, Leather crafting, Orienteering, Cooking

Introduction: My name is Twana Towne Ret, I am a famous, talented, joyous, perfect, powerful, inquisitive, lovely person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.