Food Stamp Office i Monroe Louisiana - FoodStampsTalk.com (2023)

Søkere og mottakere av Louisiana Supplemental Nutrition Assistance Program bør rette alle sine spørsmål til Department of Children and Family Services. Dette Louisiana Food Stamp Office og arbeiderne som består av det eksisterer for å hjelpe lavinntektsbeboere med å få mathjelpen de trenger for å gjøre livet enklere.

Heldigvis er det noen forskjellige måter du kan komme i kontakt med en representant fra programmet på:

Noen statlige Medicaid-/sosialtjenestekontorer tilbyr nå et elektronisk søknadsskjema for å søke om Medicaid, Food Stamp eller Cash Assistance-fordeler. Vennligst klikk på koblingene for å finne statens søknad om Medicaid Food Stamp eller kontanthjelpsfordeler.

Noen statlige Medicaid-nettsteder kan også tilby en nedlastingsapplikasjon eller et krav om å søke på ditt lokale medicaid-/sosialtjenestekontor. Husk at før du arkiverer er det alltid best å sjekke med dinState Medicaid/Sosialtjenestekontorfor å finne den beste måten å søke om ytelser på.

USDA servicesentre i Louisiana er kun åpne for begrensede besøkende etter avtale. Kontakt servicesenteret ditt for å finne ut om det er åpent for begrensede besøkende og for å avtale en avtale. Du finner kontaktinformasjon påfarmers.gov/service-locator. Farm Service Agency og Natural Resources Conservation Service-ansatte fortsetter også å jobbe med landbruksprodusenter via telefon, e-post og andre digitale verktøy. Produsenter kan lære mer om hvordan de kan utnytte disse digitale tilbudene ved å besøke .

Barn fra kvalifiserte husholdninger med lav inntekt kan få sunne måltider eller melk.

Barna dine kan kvalifisere hvis husholdningsinntekten din er innenforFøderale retningslinjer for kvalifisering for inntekt. Disse retningslinjene er basert på føderale retningslinjer for fattigdom.

Sommermatserveringen er åpen for alle barn og tenåringer 18 år og under på steder rundt om i landet. Finn ennettsted nær deg.

Det er Louisiana matstempelkontorfasiliteter i forskjellige byer og tettsteder over hele staten. På disse stedene kan du sende inn din første søknad om supplerende ernæringshjelp. Etterpå kan det hende du også må besøke et av disse kontorene for programintervjuet ditt. Når du er påmeldt, kan du til og med besøke disse kontorene hvis du har spørsmål om programfordelene.

SNAP-matstempelprogrammet er et viktig føderalt initiativ som gir støtte til familier over hele nasjonen. Lokalt omtales dette initiativet som Mathjelpsprogrammet. Uansett hvor du bor i Louisiana, bør du vite hvilke ressurser som er tilgjengelige for deg slik at du vet hvor du skal gå hvis du har spørsmål. Nedenfor er en liste over de forskjellige SNAP-kontorene du kan finne over hele staten. Du kan enten kontakte disse fasilitetene ved å ringe det offisielle matstempelnummeret eller ved å besøke dem personlig.

Dessverre tilbyr ikke Louisiana Department of Children and Family Services sine begunstigede og søkere muligheten til å ta kontakt via e-post eller et online system. Men hvis du har et spørsmål du trenger svar på så snart som mulig, er det ingen bedre måte å få informasjonen du trenger enn å ringe DCFS direkte på deres kundeservicelinje.

I tillegg har medlemmer som opplever problemer med EBT-kortene sine et gratisnummer som er spesielt egnet til å hjelpe dem: 997-1117.

Og i motsetning til de fleste statlige bistandsprogrammer som krever omfattende bevis og verifisering, er Food Stamps-programmet enføderalt rettighetsprogram. Det betyr at det er nok matstempler for alle som kvalifiserer under SNAP-kvalifiseringsreglene.

Tre hovedkrav bestemmer at du er kvalifisert for fordelene med SNAP-matstempler:

Arbeidskravfunksjonsfriske voksne i alderen 18-49 må jobbe

Hver av de ovennevnte hovedmatstemplene eller såkalte SNAP-kvalifikasjonskravene har en lang liste med detaljer og detaljer. Men et godt utgangspunkt er brutto- og nettoinntektsgrensen som kvalifiserer deg til matkupongene eller SNAP-fordelene.

Louisiana matstempelkontoret må først vite størrelsen på husholdningen din. Deretter ser det på brutto månedlige inntektsgrenser og netto månedlige inntektsgrenser for husholdningen. Inntektsgrensene for SNAP og matstempler er basert på fattigdomsgrensen som fastsettes hvert år. Generelt er inntektsgrensene for matkuponger justert for inflasjon og øker hvert år.

Sjekk den siste oppdaterte SNAP Max Income for Food Stamps-tabellen. Den utgis hvert regnskapsår av Food and Nutrition Service ved U.S. Department of Agriculture, og den kalles SNAP Income Eligibility Standards.

Hva er brutto- og nettoinntektsgrensen som kvalifiserer deg til matkuponger?

Husstand
+$146

Du kan like:Matstempler Kvalifisering Kansas

Lær hvordan du søker på statlige matprogrammer for eldre

For å søke på begge programmene:

 • Velg din stat eller territorium fra detteernæringsprogrammer kontaktkart.

 • Velg et matprogram for seniorer fra listen over tilgjengelige programmer:

 • Commodity Supplemental Food Program

 • Senior Farmers Market Nutrition Program

Hvis et av programmene ikke er på listen, kan det hende du ikke bor i et område som tilbyr programmet.

Om Monroe Ouachita Parish Economic Stability Food Stamp Office

La. budsjettkutt kan lukke matstempelprogrammet

Monroe Ouachita Parish Economic Stability Food Stamp Office, som ligger i Monroe, LA, administrerer det føderale programmet for supplerende ernæringshjelp for innbyggere i Monroe. Ofte kalt "matstempler", SNAP-fordeler gir ernæringshjelp til inntektsberettigede husholdninger. Det amerikanske landbruksdepartementet fører tilsyn med SNAP-programmet, og SNAP-kontorene deler ut fordeler til innbyggere i Monroe. Programmet reduserer matusikkerhet og fattigdom ved å gi supplerende ernæringshjelp til lavinntektshusholdninger.

Du kan kontakte Food Stamp Offices for spørsmål om:

 • Monroe-matstempelkvalifisering
 • Søker om matkuponger og SNAP-matfordel
 • Beregning av SNAP-fordeler

Anbefalt lesning:Få matstempler i Georgia

Informasjon om Ouachita Economic Stability Office

Nedenfor er en lenke til mer informasjon om Supplemental Nutrition Assistance Program administrert av USDA. Dette programmet drives av hver stat og hver har sin egen forskjellige prosess for å distribuere denne bistanden. Besøk din offisielle statlige nettside for å søke og finne mer informasjon.

Offisiell USDA-informasjon:

Fylke: Ouachita

Matstempelprogrammet er kjent som Supplemental Nutrition Assistance Program og administreres av USDA. Mathjelpsprogrammet distribueres av hvert statlige kontor som Ouachita Economic Stability Office for å hjelpe de med lav eller ingen inntekt med å søke om disse fordelene. Hver stat krever en søknad og gjennomfører vanligvis et intervju for å bekrefte at de oppfyller kravene til mathjelpsprogrammer. Mange stater tilbyr muligheten til å søke om statens fordeler via online eller personlig på et lokalt kontor. Dette nettstedet er ikke godkjent eller tilknyttet USDA eller Supplemental Nutrition Assistance Program. Kun for informasjonsformål for å hjelpe de som finner informasjon om dette programmet. Vi streber etter å holde den mest oppdaterte informasjonen om dette programmet og oppdatere all informasjon som kan endres. Hvis det er informasjon som kan være utdatert, vennligst gi oss beskjed ved å klikke på koblingen "Rapporter unøyaktig informasjon her" ovenfor.

Nødbevaringsprogramhjelp

FSA aksepterer ECP-søknader i Ascension, Assumption, East Baton Rouge, East Feliciana, Jefferson, Lafourche, Livingston, Orleans, Plaquemines, St Bernard, St Charles, St Helena, St James, St John the Baptist, St Tammany, Tangipahoa, Terrebonne , Washington og West Feliciana menigheter. Hvis du har lidd et tap fra en naturkatastrofe, kontakt ditt lokale FSA fylkeskontor og be om hjelp.

ECP hjelper deg med kostnadene for å gjenopprette skadet jordbruksland til forhold før katastrofen. Du kan motta opptil 75 prosent av kostnadene for godkjent restaureringsaktivitet. Begrensede ressurser, sosialt vanskeligstilte og begynnende bønder og ranchere kan få opptil 90 prosent kostnadsandel.

I de fleste tilfeller må du søke om bistand før du begynner med rekonstruksjonsarbeid. FSAs nasjonale miljøpolitiske lov og gjennomgangsprosess for miljøsamsvar må fullføres før noen handlinger iverksettes. Innsending av søknad etter at rekonstruksjonsarbeid er fullført kvalifiserer kanskje ikke for ECP. Bevaringsproblemer som var til stede på landet før katastrofen er ikke kvalifisert for ECP-hjelp.

FSA fylkesutvalg vil vurdere søknader basert på informasjon gitt og, hvis aktuelt, en inspeksjon på stedet av det skadede området, med hensyn til skadens type og omfang. Innsending av søknad garanterer ikke at kostnadsdelingsfinansiering vil bli gitt.

Kontakt ditt lokale FSA-kontor for godkjent ECP-praksis.

Les også:Tar Instacart Ebt-matstempler

Monroe La Medicaid Food Stamp Velferdskontorer

Monroe LA Medicaid Food Stamp Welfare Offices administrerer ditt lokale program under Louisiana State retningslinjer. Medicaid gir helsehjelp til lavinntektsfolk. Velferdsprogram gir bistand til de som har liten eller ingen inntekt. Mens supplerende ernæringshjelpsprogram eller matstempler hjelper lavinntektsfamilier med å kjøpe mat.

Louisiana Food Stamp-kontorer

Food Stamp Office i Monroe Louisiana - FoodStampsTalk.com (1)

Louisiana Food Stamp Offices administrerer ditt lokale program under Louisiana State retningslinjer. Supplemental Nutrition Assistance Program eller Food Stamp hjelper lavinntektsfamilier med å kjøpe mat. SNAP-matstempler kan brukes til å kjøpe matvarer i supermarkeder, nærbutikker og bondemarkeder.

Klikk på ditt Louisiana Food Stamp Office forTelefonnummer, kart og mer informasjon

18331 Hwy 182

Louisiana Food Stamp Office Tips:

 • Møt opp tidlig:Lokale matstempel eller programkontorer for supplerende ernæringshjelp er noen ganger overfylte. Du må forstå at i denne økonomien er det mange mennesker som trenger Food Stamp-fordeler. Så vær tålmodig, du vil bli sett.
 • Vær forberedt på å vente:Med mange mennesker på ditt lokale matstempel kontor, hvis du kommer for sent må du vente. den beste måten å unngå lange køer på, så kom til kontoret tidlig.
 • Ta med matbit:Hvis du har barn med deg, kan de bli sultne, så ta med en matbit. Du vil ikke gå glipp av at nummeret ditt blir oppringt fordi du gikk ut for å kjøpe en matbit.
 • Hold hodet kaldt:Med mange mennesker på det lokale matstempelkontoret som venter på å bli sett, er det lett å bli frustrert og miste deg kul. Husk at rådgiverne på sosialkontoret er der for å hjelpe deg. Å holde hodet kaldt og være høflig vil bidra til å fremskynde prosessen.

Ikke gå glipp av:Handle på nett med matstempelkort

Matstempler og måltidsprogrammer under Covid

På grunn av COVID-19-pandemien kan det være lettere for deg og familien din å få matkuponger og delta i måltidsprogrammer. Kontaktstatens sosialtjenestebyråfor å se om du er kvalifisert.

Under pandemien:

 • Mottakere av matkuponger kan få ytterligere midler. Flere personer kan være kvalifisert til å motta SNAP under pandemien enn normalt.

 • Foreldre hvis barneskoler er stengt, kan hente skolemat som barna kan spise hjemme.

 • Folk kan melde seg på matprogrammer eksternt i stedet for personlig. Dette gjelder programmer for gravide, familier, eldre og personer med nedsatt funksjonsevne.

Slik søker du om matstempler

Skriv inn postnummeret ditt for å komme i gang.

Louisiana Supplemental Nutrition Assistance Program, tidligere kjent som Food Stamps, gir grunnleggende mat til lavinntektsfamiliene i Louisiana. Disse familiene får økonomisk støtte slik at de kan kjøpe sunn mat og dekke ernæringsbehovet. Det fungerer som første forsvarslinje mot fattigdom for familier som er utsatt for dårlige forhold.

Louisiana Food Stamps dekker bare en del av den månedlige matkostnaden for de fleste familier. Derfor vil familier som mottar hjelpen også måtte bidra fra deres side for å dekke sine månedlige matkostnader.

Louisiana SNAP gir fordeler gjennom et elektronisk fordelskort, også kjent som Louisiana-kjøpskort. Det fungerer akkurat som alle vanlige debetkort. Kortholdere kan bruke det til å kjøpe mat fra utpekte butikker. Kortholdere mottar fordeler innen de første fjorten dagene i hver måned.

EBT-kortholdere kan bruke det til å kjøpe mat som brød, frokostblandinger, fisk, kjøtt, fjærfe, grønnsaker, frukt og meieriprodukter. Kortholdere kan også kjøpe frø som vil vokse til matproduserende planter. Kortholdere kan ikke kjøpe annet enn matvarer. SNAP-fordeler kan ikke brukes til å kjøpe brennevin, vin, bjørn, sigaretter, kjæledyrmat, varm mat, mat som skal spises i butikken, husholdningsartikler og vitaminer.

Sjekk også:Forny Ga matstempler på nett

Lær om statlige matprogrammer for eldre

De fleste stater tilbyr disse programmene for seniorer med lav inntekt:

Usda åpner 2022-registrering for dekning av meierimargin utvider programmet for tilleggsproduksjon

DCFS: Foreslått budsjett etterlater Louisianas matkuponger i limbo

USDA åpnet registreringen for Dairy Margin Coverage-programmet og utvidet programmet for å la meieriprodusenter bedre beskytte sin virksomhet ved å registrere tilleggsproduksjon. Denne registreringsperioden, som løper fra, gjør det mulig for produsenter å få dekning gjennom dette viktige sikkerhetsnettprogrammet i et år til, samt få ekstra assistanse gjennom den nye Supplemental DMC.

For å bestemme riktig nivå av DMC-dekning for en spesifikk meieridrift, kan produsenter brukeonline meieribeslutningsverktøy.

For å lære mer eller delta i DMC, bør produsenter kontakte deresUSDA FSA fylkeskontor.

Sjekk også:Er sikret dekket av Ebt

Monroe Food Stamp Office i Louisiana

Hvis du bor i Monroe, kan du finne matstempelkontoret i Louisiana i byen din. Enten du nylig har bestemt deg for å søke om matkuponger eller du har spørsmål om fordeler, kan du komme til ditt nærmeste anlegg for å få hjelp. Det er viktig at du vet hvor du kan gå for å diskutere påmeldingen til Supplemental Nutrition Assistance Program i tilfelle du har spørsmål.

Uansett hvor du er i søknadsprosessen for Louisiana Food Assistance Program, kan det hende du må besøke et SNAP-kontor. Du kan også ringe disse fasilitetene på telefon ved å bruke matkupongnummeret hvis du har spørsmål. Uansett hvor du bor i Monroe-området, er det et matstempelkontor nær deg som du kan kontakte med eventuelle spørsmål du måtte ha.

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Rev. Leonie Wyman

Last Updated: 24/05/2023

Views: 5663

Rating: 4.9 / 5 (59 voted)

Reviews: 90% of readers found this page helpful

Author information

Name: Rev. Leonie Wyman

Birthday: 1993-07-01

Address: Suite 763 6272 Lang Bypass, New Xochitlport, VT 72704-3308

Phone: +22014484519944

Job: Banking Officer

Hobby: Sailing, Gaming, Basketball, Calligraphy, Mycology, Astronomy, Juggling

Introduction: My name is Rev. Leonie Wyman, I am a colorful, tasty, splendid, fair, witty, gorgeous, splendid person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.