Prisguide - Kostnader ved å leie et kontorlokale i Singapore | osDORO Singapore Coworking Spaces, betjente kontorer, kontorer til leie (2023)

Innholdsfortegnelse

 • Hva er den nåværende coworking space-trenden?
 • Topp kontorlokaler til leie – Prisliste
 • Hvor mye koster det å leie et kontorlokale i Singapore?
 • Gjennomsnittlig kontorleiepris per kvm
 • Leie en kontorplass fra osDOROs kontorplasspartnere

Hva er den nåværende coworking space-trenden?

Ønsker du å leie et kontor i Singapore? Mens åpne gulvarealer og delte rom var de mest populære før Covid-19, ser vi nå et skifte i måten folk fortsetter å bruke kontorlokaler på de siste årene.

Pandemien endret måten folk jobber på i 2020. Noen har adoptert enhybrid arbeidsmodell, mens andre begynte å operere eksternt. Dette har som et resultat banet vei for enda mer fleksible leie- eller leievilkår for å imøtekomme hybridarbeidsordninger. Trenden fortsetter også i dag.

Prisguide - Kostnader ved å leie et kontorlokale i Singapore | osDORO Singapore Coworking Spaces, betjente kontorer, kontorer til leie (1)

Bortsett fra økt fleksibilitet, ser vi også at bedrifter flytter inn i sikrere arbeidsplasser. Større organisasjoner eller bedrifter velgerprivate kontorerfor å minimere kontakt med andre mennesker og for å bedre inneholde arbeidsmiljøet.

Arbeidsområder ser en overgang fra store rom til mindre innesluttede enheter med mer fleksible leievilkår.Med usikkerhet i økonomien og det offentlige helsevesenet er folk motvillige til å forplikte seg til langsiktige kontrakter og leter etter kontorlokaler med den beste fleksibiliteten.

I SLEKT:COWORKING SPACE MARKEDSRAPPORT

Kontorplassleverandører som tilbyr fleksible kontorleievilkår og rimelige priser

ForsørgerPrisKontakt
JustCo$600 SGDFå Office-tilbud
Vi jobber$490 SGDFå Office-tilbud
Ha det gøy$343 SGDFå Office-tilbud
The Hive$600 SGDFå Office-tilbud
Arbeidsprosjektet$400 SGDFå Office-tilbud
Executive Center$400 SGDFå Office-tilbud
Centennial Business Suites$400 SGDFå Office-tilbud
Servcorp$700 SGDFå Office-tilbud
Erun$400 SGDFå Office-tilbud
O2WORK$400 SGDFå Office-tilbud
Mox kontorer$550 SGDFå Office-tilbud
Cross Coop$300 SGDFå Office-tilbud
Bedriftsbetjente kontorer$425 SGDFå Office-tilbud
JSE-kontorer$408 SGDFå Office-tilbud

For å leie et kontor, ta gjerne en prat med oss! Gi oss beskjed om dine krav, så viser vi deg de beste tilbudene basert på dine behov.

Hvor mye koster det å leie et kontorlokale i Singapore?

Vanligvis kan kontorleieprisen i Singapore starte fra en månedlig rate på $400 til over $1000 per skrivebord. Generelt kan leie av kontorlokaler for et lite til mellomstort team variere fra $ 2000 til $ 20 000 per måned.

Vi anbefaler å konsultere eksperter som kan finne ut hvilke kontorlokaler som best passer behovene og budsjettet til din bedrift. Fortsett å lese for å se distriktets gjennomsnittspris per kvm.

Gjennomsnittlig kontorleiepris per kvm

Prisguide - Kostnader ved å leie et kontorlokale i Singapore | osDORO Singapore Coworking Spaces, betjente kontorer, kontorer til leie (2)

Gjennomsnittlig kontorleiepris i Singapores 28 distrikter

DistriktSingapore-områderGjennomsnittlig kontorleiepris per kvadratmeter
Distrikt 1CBD: Marina Bay, Raffles Place, Boat Quay, Suntec City, ChinatownS$10,12
Distrikt 2CBD: Anson Road, Chinatown, Neil Road, Tanjong PagarS$9
Distrikt 3Central South: Tiong Bahru, Redhill, Queenstown, AlexandraS$5,16
Distrikt 4Sør: Keppel, Mount Faber, Sentosa, Telok BlangahS$7,38
Distrikt 5Sørvest: Buona Vista, Dover, Clementi, Pasir Panjang, vestkystenS$5
Distrikt 6Sør: Rådhuset, High Street, North Bridge RoadS$8
Distrikt 7Sør: Beach Road, Bencoolen Road, Bugis, RochorS$8,5
Distrikt 8Sentralt: Little India, Farrer Park, Serangoon RoadS$4,45
Distrikt 9Sentralt: Cairnhill, Killiney, Leonie Hill, Orchard, Oxley,S$8,2
Distrikt 10Central Balmoral, Bukit Timah, Grange Road, Holland, TanglinS$5,57
Distrikt 11Watten Estate, Newton, Novena, ThomsonS$6,5
Distrikt 12Sentralt: Toa Payoh, Balestier, MoulmeinS$4,57
Distrikt 13Central East: Potong Pasir, Macpherson, WoodleighDette distriktet er et boligområde på sikt.
Distrikt 14Central East: Eunos, Geylang, Kembangan, Paya LebarS$5,31
Distrikt 15Øst: Katong, Marine Parade, Siglap, Tanjong RhuS$4,7
Distrikt 16Øst: Bayshore, Bedok, Chai CheeS$4,5
Distrikt 17Øst: Changi, LoyangS$4,5
Distrikt 18Øst: Tampines, Pasir Ris, SimeiS$5,3
Distrikt 19North East: Serangoon, Punggol, Sengkang, HougangDette distriktet er et boligområde med en blanding av etablerte og nyere fasiliteter.
Distrikt 20Central North: Bishan, Ang Ma Kio, BraddellDette distriktet er et stort boligområde som omfatter storskala og eldre boligfasiliteter.
Distrikt 21Central West: Upper Bukit Timah, Hume AvenueDette distriktet er et boligområde med etablerte familievennlige fasiliteter og utdanningsinstitusjoner.
Distrikt 22Jurong, Boon Lay, TuasS$4,5 til S$5,16
Distrikt 23Nordvest: Bukit Batok, Choa Chu KangDette distriktet er et boligområde med omfattende grøntområder.
Distrikt 24Far North West: Tengah, Kranji, Lim Chu Kang, Sungei GedongDette distriktet består av rikelig løvverk, noen få gårder, et skogsreservat, campingplasser og kirkegårder.
Distrikt 25Nord: Woodlands, WoodgroveDette distriktet er et industriområde og er direkte forbundet med Malaysia.
Distrikt 26Nord: Upper Thomson, Springleaf, TagoreDette distriktet har en overflod av mat- og drikkesteder samt en countryklubb for fritidsaktiviteter.
Distrikt 27Nord: Yishun, Sembawang, AdmiralitetDette distriktet har et reservoar, en country club og Singapores eneste varme kilde.
Distrikt 28Nord: Yishun, Sembawang, AdmiralitetDette distriktet er et historisk og boligområde som har mange arv og kulturelle historier.

Leie en kontorplass fra osDOROs kontorplasspartnere

Her er noen av osDOROs kontorplasspartnere. Vi har slått oss sammen med de beste kontorlokalleverandørene for å hjelpe kundene våre med å sikre de beste tilbudene til de rimeligste prisene.

Arbeidsprosjektet – Leieprisen for kontor starter på $765 SGD/måned

Prisguide - Kostnader ved å leie et kontorlokale i Singapore | osDORO Singapore Coworking Spaces, betjente kontorer, kontorer til leie (3)

For de som leter etter flott estetikk og mange fordeler til en overkommelig pris, sjekk ut The Work Project.Arbeidsprosjektettilbyr private kontorer som starter på $765 SGD/måned. Deres plassering er i utmerkede kontorbygg i noen av de mest kommersialiserte byene i verden. Dette betyr at de har et internasjonalt fellesskap av kolleger som du kan utvide nettverket ditt og merkevarepartnerne deres er anerkjente selskaper internasjonalt, slik at du har et bredere utvalg av tjenesteleverandører og privilegier å få tilgang til enten lokalt eller når du reiser.

 • Private kontorer fra kl$765/pult

  Få Office-tilbud

JustCo – Leieprisen for kontor starter på $800 SGD/måned

Prisguide - Kostnader ved å leie et kontorlokale i Singapore | osDORO Singapore Coworking Spaces, betjente kontorer, kontorer til leie (4)

Hvis du er bekymret for arbeidsområder designet for estetikk og funksjon, sjekk ut JustCo.JustCoble funnet i 2011, og de har siden åpnet mange filialer i 7 land, noe som gjør dem til en av de ledende arbeidsplassleverandørene i Asia-Stillehavsregionen. Deres private kontorer starter på $800 SGD/måned, og du får tonnevis av muligheter for samfunnsengasjement for å gi deg selv og din bedrift muligheten til å lære og vokse. JustCo tilbyr også medlemmene en app slik at de bedre kan kommunisere med andre medlemmer av fellesskapet og også for å forenkle bestillingsprosessen og gjøre eksklusive tilbud eller fordeler lettere tilgjengelig.

Hive – kontorleieprisen starter på $900 SGD/måned

Prisguide - Kostnader ved å leie et kontorlokale i Singapore | osDORO Singapore Coworking Spaces, betjente kontorer, kontorer til leie (5)

Hvis du er et fintech-selskap som leter etter en CBD-adresse uten premium-prislappen, bør du vurdere å leie et privat kontor med The Hive. Fra $900 SGD/måned får du leie et privat kontor, og du kan også haThe HiveTeamet hjelper deg å utvide virksomheten din. De har en omfattende portefølje av virksomheter de hjalp til med å blomstre, og de spesialiserer seg på å hjelpe små selskaper med å vokse til bærekraftige og lønnsomme virksomheter gjennom deres erfaring med å utvikle merkevarer i verdensklasse.

 • Private kontorer fra kl$900/pult

  Få Office-tilbud

Kompasskontorer – Leiepris for kontor starter på $1 100 SGD/måned

Prisguide - Kostnader ved å leie et kontorlokale i Singapore | osDORO Singapore Coworking Spaces, betjente kontorer, kontorer til leie (6)

Hvis det er tjenester du er ute etter, er Compass Offices et godt valg. De har en solid merittliste med å hjelpe bedrifter med å vokse de siste 5 årene. Du kan leie et privat kontor fra $1100 SGD/måned og bruke Compass’ fantastiske kundeservice for å hjelpe deg med å optimalisere virksomheten din og oppnå resultater før heller enn senere. Compass har også en rekke bedriftspartnere i ulike land og bransjer som også kan hjelpe deg med å vokse virksomheten din. Hvis du vil prøve dem ut, gir de ut gratis fleksibel bruk av kontorlokaler de første tre månedene.

 • Private kontorer fra kl$1100/pult

  Få Office-tilbud

WeWork – Leieprisen for kontor starter på $1 160 SGD/måned

Prisguide - Kostnader ved å leie et kontorlokale i Singapore | osDORO Singapore Coworking Spaces, betjente kontorer, kontorer til leie (7)

En av de mest populære leverandørene av premium kontorlokaler over hele verden erVi jobber. Dette eiendomsselskapet er en ledende arbeidsplassleverandør som har opparbeidet et rykte for sine bedriftstjenester og høykvalitets medlemmer av fellesskapet gjennom årene. Deres private kontorer starter på $1 160 SGD/måned, og de tilbyr også personlig personalstøtte på stedet samt tilgang til fellesskapet av skapere fra land over hele verden.

 • Private kontorer fra kl$1160/pult

  Få Office-tilbud

Servcorp – Leieprisen for kontor starter på $1200 SGD/måned

Prisguide - Kostnader ved å leie et kontorlokale i Singapore | osDORO Singapore Coworking Spaces, betjente kontorer, kontorer til leie (8)

Det finnes mange typer tjenester som tilbys bedrifter for å hjelpe med å optimalisere driften.Servcorper en av de beste arbeidsplassleverandørene med et bredt utvalg av forretningsløsninger på tilbud. Deres private kontorer starter på $1200 SGD/måned, og leietakerne deres kan også velge å benytte seg av ende-til-ende-tjenester, ettersalgsstøtte til bedrifter og andre tjenester som markedsføring i sosiale medier, IT-tjenester og e-handelsløsninger. Med en medlemspool fra 54 land og en mobilapp som gjør bestillingstjenester enklere, er Servcorp et godt valg for bedrifter og profesjonelle som trenger en eller flere tjenester og ønsker å bygge et internasjonalt nettverk.

 • Private kontorer fra kl$1200/pult

  Få Office-tilbud

The Great Room – Leieprisen for kontor starter på $1500 SGD/måned

Prisguide - Kostnader ved å leie et kontorlokale i Singapore | osDORO Singapore Coworking Spaces, betjente kontorer, kontorer til leie (9)

Ingen annen arbeidsplass ser mer ut som et hotell enn Great Room. Ved siden av sin avanserte design,Det store rommettilbyr også en av de mest omfattende fellesskapsbegivenhetene i samarbeidsmiljøet. Med private kontorer som starter fra $1500 SGD/måned, får medlemmene garantert en hotelllignende opplevelse. Ikke bare får medlemmene deres møte mentorer som holder eksklusive workshops og mesterklasser for å hjelpe dem med å komme seg videre, The Great Room har også verkstedstudioer og fullt utstyrte lugarer slik at medlemmene kan holde alle slags arrangementer. For ikke å nevne, medlemmene har en fullt utstyrt concierge som alltid er klar til å hjelpe dem med enhver bekymring, og de har et snack- og drikkeområde tilgjengelig hele tiden.

 • Private kontorer fra kl$1500/pult

  Få Office-tilbud

Distrii – Kontorleieprisen starter på $1500 SGD/måned

Prisguide - Kostnader ved å leie et kontorlokale i Singapore | osDORO Singapore Coworking Spaces, betjente kontorer, kontorer til leie (10)

Med stort fokus på teknologi,Ha det gøyer et flott utvalg av coworking-rom for fintech-selskaper og profesjonelle som leter etter teknologiske løsninger for å vokse virksomheten deres. Med over 30 filialer på tvers av 8 byer i Asia og med privat kontorutleie fra $1500 SGD/måned, er Distrii et av de dyrere alternativene i markedet. Men de er en raskt voksende arbeidsplassleverandør med en innovativ intern mobilapplikasjon som bidrar til å øke effektiviteten og forenkler daglig drift for leietakerne deres; medlemmer kan bestille fasiliteter gjennom QR-koder, og de kan dele filer og skjermer gjennom Distriis problemfrie telefonkonferansefasiliteter.

Distrii lanserte også nylig en sekretariattjeneste, sammen med diverse andre konsulenttjenester, slik at deres spesialister kan bli bedre i stand til å hjelpe medlemmene med å utvide virksomheten.

 • Private kontorer fra kl$1500/pult

  Få Office-tilbud

Fant du ikke det du leter etter? Ta gjerne en prat med oss ​​nå for eventuelle spørsmål. Alternativt kan du sjekke ut vårKontorer til leie i Singaporeeller gjør et raskt søkher.

Vi oppdaterer beholdningen vår jevnlig og kan vise deg den beste avtalen om kontorlokaler i dag. Gi oss beskjed om dine krav, så kommer vi tilbake til deg ASAP. Chat nå!

Prisguide - Kostnader ved å leie et kontorlokale i Singapore | osDORO Singapore Coworking Spaces, betjente kontorer, kontorer til leie (11)

Arthur Truong

administrerende direktør

Snakk med en romekspert.

Vi hjelper deg med å finne den rette arbeidsplassen for din bedrift.

Prisguide - Kostnader ved å leie et kontorlokale i Singapore | osDORO Singapore Coworking Spaces, betjente kontorer, kontorer til leie (12)

Prisguide - Kostnader ved å leie et kontorlokale i Singapore | osDORO Singapore Coworking Spaces, betjente kontorer, kontorer til leie (13)

Prisguide - Kostnader ved å leie et kontorlokale i Singapore | osDORO Singapore Coworking Spaces, betjente kontorer, kontorer til leie (14)

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Kimberely Baumbach CPA

Last Updated: 19/09/2023

Views: 5627

Rating: 4 / 5 (41 voted)

Reviews: 88% of readers found this page helpful

Author information

Name: Kimberely Baumbach CPA

Birthday: 1996-01-14

Address: 8381 Boyce Course, Imeldachester, ND 74681

Phone: +3571286597580

Job: Product Banking Analyst

Hobby: Cosplaying, Inline skating, Amateur radio, Baton twirling, Mountaineering, Flying, Archery

Introduction: My name is Kimberely Baumbach CPA, I am a gorgeous, bright, charming, encouraging, zealous, lively, good person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.