USPS-sporing - Spor dine USPS-pakker og post (2023)

USPS-sporing er en valgfri funktion for dem, der er afhængige af US Mail Service til at sende og modtage pakker. Med USPS sporingssystem kan du spore status for dine forsendelser fra det øjeblik, de er afsendt, til de er leveret. Hver pakke, der sendes gennem US Mail Service, er tildelt et unikt USPS-sporingsnummer, også kendt som US Mail Service Tracking Number, som bruges til at identificere og spore pakken.

USPS pakkesporing er tilgængelig for de fleste indenlandske og internationale forsendelsesmuligheder, hvilket gør det nemmere for dig at holde dig informeret om status for dine forsendelser, uanset hvor de sendes til eller fra.

Gennem USPS-sporingssystemet kan du få adgang til oplysninger om status for dine pakker, såsom placering, estimeret leveringstid og leveringsstatus.

USPS-sporing - Spor dine USPS-pakker og post (1)

US Postal Service og postsporing

Sporing af din USPS-pakke er en simpel proces, der kan udføres på USPS-webstedet eller gennem et tredjepartssporingswebsted som Ship24. For at spore din pakke eller postforsendelse skal du bruge din USPS sporingsnummer, som kan findes på din fragtlabel eller pakkekvittering.

Når du har sporingsnummeret, skal du gå til hjemmesiden eller til søgefeltet ovenfor og indtaste USPS-nummeret i sporingsfeltet. Sporingsmeddelelserne vil derefter blive vist, der viser status for dine pakker eller post og eventuelle opdateringer om deres placering og forventet leveringsdato.

Mens USPS-sporing kun kan spore USPS-pakker, gør det universelle Ship24-sporingssystem pakkesporing til et ikke-problem. Ship24 opretter konstant forbindelse og scanner hundredvis af kurerer og endnu flere onlinebutikker, og sikrer, at du holder dig mest opdateret med enhver udvikling på din USPS-pakke. det kan udføre global sporing effektivt uanset kureren.

Sporing af USPS internationale pakker

USPS international pakkesporing kan udføres med en universel sporingsløsning. Ship24 gør netop det. Du kan indtaste dit USPS internationale sporingsnummer på hjemmesiden, og efter et par sekunder vil Ship24 give dig alle de sporingsoplysninger, der er nødvendige for din pakke, uanset om det er indenlandsk eller international forsendelse. Det fantastiske ved at spore din USPS internationale pakke på Ship24 er, at du kan spore op til 10 pakker samtidigt.

USPS-sporing - Spor dine USPS-pakker og post (2)

Selvom USPS har sporingstjenester for forsendelser som en del af sine operationer, håndteres pakker, som USPS bærer, ikke kun af virksomheden og bliver oftere og oftere leveret af andre kurerer, som er underleverandør af virksomheden. Derfor kan pakker, der håndteres af US Postal Service, sendes over gennem forskellige kurerer, når de rejser til deres endelige destination.

Et hvilket som helst antal handlere leverer pakker til USPS, afhængigt af hvor pakkens destination er, samt størrelsen og vægten af en pakke under visse omstændigheder. Følgelig er de tilgængelige sporingsmuligheder fra USPS nogle gange mangelfulde for enkeltpersoner og virksomheder, der ønsker de bedst mulige sporingsmuligheder for deres forsendelser via virksomheden.

På samme måde kan du også få sporing af USPS international sporing fra deres sporingswebsted. Selvom du kan spore op til 35 sporingsnumre på USPS-webstedet, kan det være besværligt og tidskrævende at adskille hvert sporingsnummer ved at sætte.

USPS-sporing - Spor dine USPS-pakker og post (3)

Sporing af USPS-tjenester

Afhængigt af USPS forsendelse service, uanset om det er en international eller indenlandsk service, vil et USPS sporingsnummer blive givet til dig. Du kan bruge dette sporingsnummer til at spore dine pakker, uanset hvor de befinder sig. Mens sporing er tilgængelig for de fleste tjenester, tilbyder nogle tjenester som First Class Mail og First Class Mail International ikke pakkesporing.

USPS Priority Mail Tracking

Sporingsnummeret for Priority Mail-tjenesten består af 22 cifre og kan spores på USPS-webstedet eller på en tredjeparts-sporingswebsted. Du kan finde eksempler på Priority Mail-sporingsnummeret nedenfor.

USPS Priority Mail Express Tracking

Priority Mail Express-sporingsnumre består af 13 cifre, der starter med 2 bogstaver, hvor det første bogstav er bogstavet "E", som derefter efterfølges af et 9-cifret tal og slutter med USA's landekode, som er "US". Du kan spore dine Priority Mail Express-sporingsnumre på USPS-sporingswebstedet eller på Ship24, et universelt sporingswebsted.

USPS førsteklasses pakkesporing

Ligesom USPS Priority Mail, består First Class Package-sporingsnumre også af 22 cifre, og indtastning af sporingsnummeret kan ske på USPS's sporingswebsted eller på et hvilket som helst sporingswebsted.

USPS Priority Mail International Tracking

Sporingsnummeret på USPS Priority Mail International indeholder 13 cifre, hvor de første to bogstaver følger formatet EMS, efterfulgt af et 9-cifret tal og slutter med "US". Du kan få USPS-sporingsmeddelelser direkte på deres hjemmeside eller ved at indtaste dine sporingsnumre i søgefeltet ovenfor.

USPS Priority Mail Express International Tracking

USPS Priority Mail Express International sporingsnummer svarer til Priority Mail International sporingsnummer. De starter begge med to store bogstaver, derefter med et 9-cifret tal og slutter med "US".

USPS Global Express garanteret sporing

USPS Global Express Guaranteed-sporingsnummeret består af 10 cifre, og det anses for at være den hurtigste måde at sende pakker internationalt på. Du kan få din USPS-sporing fra denne service direkte på deres hjemmeside eller på Ship24's hjemmeside.

USPS sporingsnummerformat

USPS-sporingsnummerformatet består af 20 til 22 cifre, der entydigt identificerer hver pakke eller postforsendelse. Sporingsnummerformatet for USPS eksprestjenester begynder typisk med to bogstaver efterfulgt af ni cifre og slutter med "US". Dette sporingsnummer er også kendt som US Mail Service Tracking Number eller etiket eller artikelnummer.

Det er vigtigt at holde dette USPS sporingsnummer sikkert og sikkert for at kunne spore forsendelsens status gennem hele leveringsprocessen. Der er flere forskellige typer USPS-sporingsnumre, inklusive dem for Priority Mail Express, First-Class Package Service og Express Mail. Hvert af disse sporingsnumre har et specifikt format, der kan bruges til at bestemme, hvilken type forsendelse, der spores.

Eksempler på USPS-sporingsnummer

 • USPS-sporing: 9401 5125 8912 4127 1539 27
 • First-Class Mail®: sporing er ikke tilgængelig for denne tjeneste.
 • Priority Mail®: 9405 6193 1872 9849 8919 38
 • Priority Mail Express®: EE 731 812 918 US
 • First Class Package®: 9210 4591 9103 3901 41
 • First-Class Mail International®: sporing er ikke tilgængelig for denne tjeneste.
 • Priority Mail Express International®: EC 812 975 383 US
 • Priority Mail International®: EK 498 981 641 US
 • Global Express Guaranteed®: 82 457 341 90

USPS-sporingsmeddelelser

Når du indtaster et USPS-sporingsnummer på et sporingssted, vil alle opdateringer i sidste ende blive leveret af USPS-leveringstjenesten, men du kan holde dig ajour med alle disse via Ship24-sporingswebsiden. Det bør i øvrigt tages i betragtning, hvad statusopdateringer fra USPS betyder.

For at forstå en USPS-pakkehændelsesopdatering effektivt er USPS-sporingsmeddelelsen angivet nedenfor:

Meddelelser/statusBeskrivelse
Shipping Label Created, USPS Awaiting ItemPakkens forsendelsesetiket er lavet, og den vil snart blive overført til en USPS-facilitet.
Arrived at Post OfficePakken er på et lokalt kontor og er klar til at blive leveret.
Arrived at USPS Regional FacilityPakken er nået frem til et regionalt anlæg eller et distributionscenter.
Departed USPS Regional FacilityPakken har forladt et regionalt anlæg eller et distributionscenter.
Arrived at USPS FacilityPakken er nået til en af USPS' faciliteter.
Processed Through FacilityPakken er blevet behandlet eller registreret på en facilitet og er klar til at blive sendt til udlandet.
In Transit to Next FacilityPakken er på vej til et andet anlæg.
Arrived Shipping Partner Facility, USPS Awaiting ItemPakken er blevet afhentet af en tredjeparts kurer og vil snart blive leveret til USPS til den endelige levering.
Departed Shipping Partner Facility, USPS Awaiting ItemPakken har forladt tredjeparts kureren og er på vej til USPS for den endelige levering.
Out for DeliveryPakken bliver leveret.
Out for Delivery, Expected Delivery byPakken bliver leveret og vil blive leveret på det givne tidspunkt.
Delivered, In/At MailboxPosten, postkortet eller pakken ligger i din postkasse og er blevet leveret til dig.

Når du sporer dine USPS-sporingsnumre på Ship24, vil dine sporingsresultater være dit sporingsnummer, sporingsmeddelelser og yderligere oplysninger vedrørende dine pakker.

USPS-sporing - Spor dine USPS-pakker og post (4)

Hvad betyder "Alert" på min sporingsstatus?

I det tilfælde, hvor din USPS-sporingsmeddelelse siger "Alert", betyder det, at der vil være en forsinkelse i ankomsten af din pakke på grund af dårligt vejr eller naturkatastrofer i området.

USPS sporingsnummer opdateres ikke

Når USPS-sporingsordren eller pakken ikke opdateres, kan det skyldes, at pakken er blevet registreret for et sporingsnummer, men USPS ikke har modtaget pakken endnu. Et andet tilfælde ville være, at USPS har modtaget pakken, men ikke har scannet pakken. Vent et par timer, før du sporer pakken igen.

Dobbelttjek også det sporingsnummer, du har indtastet. I nogle tilfælde kan et manglende eller forkert tastet bogstav eller tal påvirke resultaterne af den pakke, du sporer.

Hvis sporing stadig ikke er tilgængelig efter et par dage, kan der være nogle problemer med leveringer. I så fald er det bedst at kontakte USPS-kundeteamet for at få hjælp.

Hvor kan jeg finde mit USPS-sporingsnummer?

For at finde dit USPS-sporingsnummer er her fem praktiske steder at finde det:

Tjek først din USPS forsendelseskvittering. Dette er et almindeligt sted, hvor sporingsnummeret udskrives. Alternativt, hvis du har foretaget dit køb online, skal din bekræftelses-e-mail indeholde sporingsoplysningerne. Hvis du allerede har modtaget din pakke, kan sporingsnummeret være trykt på ydersiden af æsken eller kuverten.

Hvis du ikke er afsenderen af pakken og har brug for at spore den, kan du anmode om sporingsnummeret fra afsenderen selv.

Til sidst, hvis du angav dit telefonnummer, da du sendte pakken, kan USPS have sendt dig en sms med dit sporingsnummer.

Har USPS ændret internationale tjenester på sine pakker?

USPS har for nylig foretaget nogle ændringer i navnene på internationale servicemuligheder, hvilket bør bemærkes af kunder, der ønsker at bruge USPS-tjenester.

USPS internationale servicemuligheder

Følgende ændringer er angivet nedenfor for at få forbrugerkendskab til, mens der træffes beslutninger om køb af levering af pakke med USPS:

 • Luftpost - også kendt som brevpost - hedder nu First-Class Mail International. Denne type post dækker små pakker, der vejer op til fire pund eller 1,8 kg.
 • Luftpakkepost er blevet erstattet af Priority Mail International (PMI)
 • United States Pakkeservice - Leverede postkasser til Priority- og Express-post kan nu bruges til international brug.
 • Global Express er nu Express Mail International, mens Global Express Guaranteed er uændret.
 • Økonomipakke Post er udgået.

Hvor lang tid tager USPS-pakken at levere?

Der er ingen nøjagtig estimeret leveringstid for USPS-ordrer eller -pakker, da mængden og placeringen af pakkerne kan variere. Selvom alle USPS-pakker anses for at være leveret kl. 17.00 lokal tid mandag til lørdag med undtagelse af Priority Mail Express og Amazon-pakker, som leveres om søndagen.

USPS indenrigstjeneste leveringstid

USPS indenlandske tjenesterLeveringstid
First Class Mail1 til 5 arbejdsdage
First Class Package Service1 til 3 arbejdsdage
Priority Mail1 til 3 arbejdsdage
Priority Mail Express1 til 2 dage (leveres normalt søndag)
USPS Retail Ground2 til 8 hverdage
Media Mail, Bound Printed Matter, and Library Mail2 til 8 hverdage
Package Select and Package Select Lightweight2 til 9 arbejdsdage

USPS International Service Options Leveringstid

USPS internationale tjenesterLeveringstid
First Class Mail Internationalvarierer efter destination
First Class Package Internationalvarierer efter destination
Priority Mail Express International3 til 5 hverdage
Priority Mail International6 til 10 hverdage
Global Express Guaranteed1 til 3 hverdage

Hvordan klager jeg over min USPS-pakkeforsendelse?

Mens Ship24 kan hjælpe med alle dine behov for sporing af forsendelser fra US Postal Service internationalt, skal du kontakte USPS direkte, hvis du har et problem med din pakkehåndtering eller kureren. Ship24 kan tilbyde dig de seneste status- og lokationsopdateringer. Men hvis din pakke sidder fast, forsinket eller har et andet problem, er det den bedste løsning til at løse dit problem at kontakte kureren direkte.

Leverer USPS om søndagen?

I en tid, hvor alle tjenester kan tilgås 24 timer i døgnet 7 dage om ugen, er USPS kendt for sine weekendleveringer. Om søndagen leverer USPS USPS Priority Mail Express (USPS Overnight) og Amazon-pakker. Når du vælger USPS Priority Mail Express-tjenesten, skal du forvente, at dine pakker ankommer kl. 10.30 og senest kl. 18.30.

USPS sporing af kundeservice

Hvis du støder på problemer med din USPS-sporing, er den bedste måde at få hjælp på ved at kontakte USPS kundeservice. De kan hjælpe dig med en række problemer, såsom manglende pakker, opdateringer af leveringsstatus og forespørgsler om forsendelse.

USPS kundeservice

Du kan nå USPS kundeservice på telefon eller e-mail, og de er tilgængelige fra mandag til fredag fra 8.00 til 20.30. ET og lørdage fra 8.00 til 18.00. ET.

 • Til indenlandsk og international sporing: 1-800-222-1811
 • For generelle spørgsmål eller spørgsmål: 1-800-275-8777 (Dette er det primære kundeservicenummer og også det nummer, der har en større chance for at få dig forbundet til en rigtig USPS kundeservicerepræsentant).

Om United States Postal Service (USPS)

Etableret i 1775, United States Postal Service (USPS) står som et af USA's ældste regeringsorganer. USPS tilbyder en række tjenester til offentligheden, fra levering af post og breve til pakker og andre postforsendelser. Med mere end to århundreders erfaring kan du regne med pålidelig service og troværdighed med USPS.

Beliggende i hjertet af Washington D.C. tilbyder United States Postal Service et stort netværk af postkontorer, behandlings- og leveringscentre og køretøjer, der giver hurtig forsendelse til millioner af kunder i hele landet. Uanset om du har brug for frimærker, postanvisninger eller pakkeudstyr - USPS har det hele! Med sit mangfoldige udvalg af tjenester til rådighed lige ved hånden, kan du være sikker på, at de har alt dækket, når det kommer til postbehov.

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Geoffrey Lueilwitz

Last Updated: 23/12/2023

Views: 6505

Rating: 5 / 5 (80 voted)

Reviews: 95% of readers found this page helpful

Author information

Name: Geoffrey Lueilwitz

Birthday: 1997-03-23

Address: 74183 Thomas Course, Port Micheal, OK 55446-1529

Phone: +13408645881558

Job: Global Representative

Hobby: Sailing, Vehicle restoration, Rowing, Ghost hunting, Scrapbooking, Rugby, Board sports

Introduction: My name is Geoffrey Lueilwitz, I am a zealous, encouraging, sparkling, enchanting, graceful, faithful, nice person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.