Wat is het verschil tussen Microsoft 365 en Office 2021? (2024)

Hva er forskjellen mellom Microsoft 365 og Office 2021? (1)

De Microsoft 365 is een abonnementsservice die ervoor zorgt dat u altijd de meest bijgewerkte moderne productiviteitstools van Microsoft hebt.Er zijn Microsoft 365-plannen voor thuisgebruik en persoonlijk gebruik, evenals voor kleine en middelgrote bedrijven, grote bedrijven, scholen en non-profit organisaties.

Microsoft 365 plannen voor thuis of bedrijfNeem de robuuste Microsoft 365 -desktop -apps op die u kent, zoals Word, PowerPoint en Excel.U krijgt ook extra cloudopslag en cloud -verbonden functies waarmee u samen kunt werken aan real -time -bestanden.Met een abonnement hebt u altijd de nieuwste functies, correcties en beveiligingsupdates samen met meerdere jaarlijkse technische ondersteuning zonder extra kosten.U kunt ervoor kiezen om maandelijks of jaarlijks uw abonnement te betalen.Met het Microsoft 365 Family -abonnement kunt u deze abonnementsuitkeringen ook delen met maximaal vijf extra mensen.

Merk:De Microsoft 365 Basic is een nieuw abonnement met 100 GB cloudopslag, veilige advertentievrije e-mail en Microsoft-ondersteuning.ZienVeel voorkomende vragen over Microsoft 365 Basicvoor meer informatie.

De meeste van de Microsoft 365-plannen voor bedrijven, scholen en non-profit organisaties zijn de volledig geïnstalleerde desktop-apps, maar Microsoft biedt ook basisplannen met de online versies van Microsoft 365, vulling en e-mail.U bepaalt wat het beste voor u werkt:Literbedrijf,,Bedrijf,,School, vanNon-profit.

Kantoor 2021Verkocht als éénwegwerpbaar, wat betekent dat u een enkele pre-kosten betaalt om Microsoft 365-apps voor één computer te krijgen.Er zijn eenmalige aankopen beschikbaar voor zowel pc's als Macs.Er zijn echter geen upgrade -opties, wat betekent dat als u van plan bent te upgraden naar de volgende grote release, u deze voor de volledige prijs moet kopen.

Microsoft 365 voor het webis een gratis versie van Microsoft 365 die u in een browser kunt gebruiken.Het enige dat u nodig hebt, is zich aanmelden voor een Microsoft -account met een nieuw of bestaand e -mailadres.Gebruik Word, Excel, PowerPoint en meer gratis online.

Tips:Als u een eigenaar van een klein bedrijf bent die meer informatie wil over hoe u Microsoft 365 kunt instellen, kunt u naar.

Weet je niet zeker wat je nu hebt?leerde kennenWelke versie van Office gebruik ik?

Klaar om Microsoft 365 -apps te installeren?leerde kennenInstalleer kantoor op uw pc of Mac.

Op zoek naar productdetails en prijzen?

Koop of probeer Microsoft 365

Vergelijk Microsoft 365-abonnement met Office 2021 (eenmalige aankoop)

Wegwerpbaar(Voorbeeld: Office Home & Business 2021)

Microsoft 365-vermogen
(Voorbeeld: Microsoft 365 Family of Microsoft 365 personeel)

Kosten

Betaal een enkele tijdskosten.

Betaal een kleine maandelijkse vergoeding of bespaar door een heel jaar te betalen.

Microsoft 365 -applicaties

Hva er forskjellen mellom Microsoft 365 og Office 2021? (2)

Ontvang Microsoft 365 -apps zoals Excel, Word en PowerPoint.

Hva er forskjellen mellom Microsoft 365 og Office 2021? (3)

Ontvang de volledig geïnstalleerde en nieuwste versies van Excel, Word, PowerPoint en Outlook en OneNote voor Windows of Mac.U krijgt altijd de nieuwste functies, nieuwe tools, beveiligingsupdates en bugfixes.(PC -gebruikers krijgen ook toegang en uitgever.)

Functie -updates

Hva er forskjellen mellom Microsoft 365 og Office 2021? (4)

Beveiligingsupdates zijn inbegrepen, maar u krijgt geen nieuwe functies.Upgrades naar grote releases zijn niet inbegrepen.

Hva er forskjellen mellom Microsoft 365 og Office 2021? (5)

Uw apps zullen altijd beter zijn.Je krijgt allesLaatste functies en updates, evenals beveiligingsupdates en bugfixes.

Installeer Microsoft 365 op meer dan één computer (Mac of PC)

Hva er forskjellen mellom Microsoft 365 og Office 2021? (6)

Aankopening kan eenmaal worden geïnstalleerd op een pc of Mac.

Hva er forskjellen mellom Microsoft 365 og Office 2021? (7)

U kunt Microsoft 365-familie of personeel op al uw apparaten installeren en op hetzelfde moment inloggen-dat betekent dat u de Microsoft 365-apps kunt gebruiken waar u ook bent of welk apparaat u gebruikt.Dit omvat pc's, Macs, tablets en telefoons.Met Microsoft 365 -familie kunt u ook uw abonnement delen met maximaal vijf andere mensen.

Geavanceerde functies van tablets en telefoons

Hva er forskjellen mellom Microsoft 365 og Office 2021? (8)

Installeer de mobiele apps gratis en ontvang basisbewerkingsfuncties op tablets of telefoons onder de 10,1 inch.

Hva er forskjellen mellom Microsoft 365 og Office 2021? (9)

Installeer de mobiele apps gratis en krijgextra functiesWanneer u inlogt bij Microsoft 365 -apps op uw apparaat.

Extra netto opslag

Hva er forskjellen mellom Microsoft 365 og Office 2021? (10)

Niet inbegrepen.

Hva er forskjellen mellom Microsoft 365 og Office 2021? (11)

Bewaar uw bestanden veilig in de cloud en ga er overal toegang van.Ontvang 1 TB -wolkenopslag.Met de Microsoft 365 -familie krijgt u 1 TB per gebruiker, en iedereen met wie u deelt, krijgt ook hun eigen 1 tb -cloudopslag.

Technische ondersteuning is inbegrepen

Hva er forskjellen mellom Microsoft 365 og Office 2021? (12)

De technische ondersteuning van de eerste keer is alleen opgenomen voor de installatie.

Hva er forskjellen mellom Microsoft 365 og Office 2021? (13)

Neem tijdens het abonnement contact met ons op zonder extra kosten voor hulp bij technische problemen, of voor abonnements- en factureringsondersteuning.

Hulp nodig bij het kiezen van een Microsoft 365 voor een businessplan?

Het bepalen van een plan kan afhangen van uw specifieke zakelijke behoeften.De Microsoft 365 Plan -kiezer is ontworpen om u hiermee te helpen.De kiezer geeft aanbevelingen op basis van uw antwoorden op vragen als de grootte van uw bedrijf, uw werkgebied, de apparaten die u gebruikt en wat voor soort functies, IT -ondersteuning en beveiliging die u zoekt.ZienHelp me het juiste plan voor mijn bedrijf te vinden.

FAQ

Selecteer hieronder een optie om prijsinformatie te krijgen.

Prijzen vergelijken

Microsoft 365 -abonnementen

Voor thuisgebruik of persoonlijk gebruik:

Microsoft 365 -fa mi lie(Deel met maximaal 5 extra mensen)

Microsoft 365 persoonlijk(voor een persoon)

Microsoft 365 Basic

Voor zakelijk gebruik:

Vergelijk Microsoft 365 kleine en middelgrote bedrijfsplannen(maximaal 300 gebruikers)

Vergelijk Microsoft 365 bedrijfsplannen

Voor niet -profitorganisaties:

Microsoft 365 non-profitplaner

Wegwerpaankoop van Microsoft 365

Office Professional 2021

Ja.U kunt zelfstandige versies van Word, Excel en PowerPoint voor Mac of PC kopen.Ga naar de Microsoft StoreEn zoek naar de gewenste app.

U kunt ook een eenmalige aankoop of een abonnementsversie van Visioor Project krijgen, alleen beschikbaar voor pc's.Koop visiovanKoop een project.

Microsoft 365 -abonnementen en Office 2021 kunnen worden geïnstalleerd op Mac of PC.Prijzen vergelijken

U hoeft niet online te zijn om Microsoft 365 -apps te gebruiken nadat ze op uw apparaten zijn geïnstalleerd en geactiveerd.U hebt echter om te beginnen internettoegang nodig om Microsoft 365 te installeren en te activeren, eventuele updates te installeren en de facturering te beheren.Internettoegang is ook nodig om toegang te krijgen tot documenten die zijn opgeslagen op OneDrive, tenzij u de OneDrivesKtop -app installeert.Nadat de Microsoft 365 -apps (zoals Word, PowerPoint en Excel) echter worden geïnstalleerd, kunt u ze offline gebruiken.

U moet regelmatig verbinding maken met internet om uw apps op de hoogte te houden en te profiteren van automatische upgrades.Als u niet minstens om de 39 dagen verbinding maakt met internet, gaan uw applicaties in verminderde functionaliteit en kunt u er een zienUlis -gestoorde product Feil.Om uw Microsoft 365 -applicaties opnieuw te activeren, maakt u opnieuw verbinding en logt u in op Microsoft 365.Ontdek hoe u zich kunt aanmelden.

Nee.Het opslaan van uw bestanden in de cloud, maar de keuze is van u.Kies met zowel Microsoft 365 als niet-subscriptieversies van Office waar u uw documenten wilt opslaan.U hebt de mogelijkheid om ze op een lokaal apparaat op te slaan of in de cloud op te slaan door een service zoals OneDrive te gebruiken.

U kunt er zelfs voor kiezen om uw bestanden in de cloud op te slaan, maar blijf er toegang toe van uw apparaat, of u nu bent aangesloten of verbroken.U doet dit door uw bestanden met uw apparaat te synchroniseren en deze beschikbaar te maken voor offline toegang.ZienSynchronisatie Bestanden met OneDrive in WindowsvanSynchronisatie Bestanden met OneDrive op macOS.

Zie voor meer informatie over de voordelen van het opslaan in de cloudVideo: Waarom bestanden opslaan in de cloud?Zie voor meer informatie over de keuzes voor waar u uw bestanden kunt opslaanSla uw bestanden opInOpslaan, back -ups en een bestand herstellen in Microsoft Office.

GebruikNeem contact met ons oponderaan deze pagina.Bedankt!

Zie ook

Ontdek welk kantoor geschikt is voor u

Wat is er nieuw in Microsoft 365

Installeer kantoor op uw pc of Mac

Wat is het verschil tussen Microsoft 365 en Office 2021? (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Corie Satterfield

Last Updated:

Views: 6349

Rating: 4.1 / 5 (42 voted)

Reviews: 81% of readers found this page helpful

Author information

Name: Corie Satterfield

Birthday: 1992-08-19

Address: 850 Benjamin Bridge, Dickinsonchester, CO 68572-0542

Phone: +26813599986666

Job: Sales Manager

Hobby: Table tennis, Soapmaking, Flower arranging, amateur radio, Rock climbing, scrapbook, Horseback riding

Introduction: My name is Corie Satterfield, I am a fancy, perfect, spotless, quaint, fantastic, funny, lucky person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.