Top 10 kantoormeubilairfabrikanten ter wereld 2020, beste commerciële meubelfabrikanten (2024)

De huidige stand van zaken van de top 10 kantoormeubelfabrikanten ter wereld

De top 10 van kantoormeubelfabrikanten ter wereld blijven de sector vooruitstreven. De mondiale marktomvang voor kantoormeubilair zal naar verwachting in 2024 87,6 miljard dollar bedragen, met een CAGR van 6,7%. De mondiale markt voor kantoormeubilair is goed voor 12% van de totale vraag naar meubelen in de wereld – 80% van de mondiale consumptie van kantoormeubilair vindt plaats in de tien grootste markten: de VS, China, Japan, Duitsland, India, Canada, Brazilië, Frankrijk, het VK en Australië. Verwacht wordt dat de APAC-regio het voortouw zal nemen op de mondiale markt voor kantoormeubilair, waardoor de regio in 2020 een toonaangevende kandidaat wordt voor bedrijfsuitbreiding om verbinding te maken met de beste commerciële meubelfabrikanten ter wereld.

Deze factsheet is bedoeld om B2B-kopers en -verkopers te helpen de ins en outs van de wereldwijde kantoormeubilairmarkt te ontdekken, waaronder:

 • Ontdek wie de top 10 kantoormeubelfabrikanten van 2020 zijn?
 • Welke regio's zijn toonaangevend op de markt? Topimporteurs, topexporteurs, topklantensegmenten.
 • Wat zijn de toekomstige uitdagingen en kansen op de wereldwijde kantoormeubilairmarkt?
 • Wat zijn de belangrijkste trends in de kantoormeubelbranche in 2020?
 • Begrijp de wereldwijde marktomvang van kantoormeubilair

BizVibe helpt de top 10 kantoormeubelmerken ter wereld nu al met elkaar te verbinden. Ontdek hoe BizVibe ook u kan helpen.

Probeer BizVibe Gratis

Toptrends en statistieken in de meubelindustrie

 • De mondiale markt voor kantoormeubilair zal naar verwachting eind 2024 een waarde van 87,6 miljard dollar bereiken.
 • De verwachting is dat de mondiale markt voor kantoormeubilair tegen 2024 zal groeien met een CAGR van 6,7%.
 • De ontwikkeling van modulair kantoormeubilair is een belangrijke drijvende kracht achter de groei.
 • De mondiale bbp-groei is een primaire reden voor groei.
 • De APAC-regio zal naar verwachting in 2024 een leidend aandeel van 45,4% in de waarde van de kantoormeubilairmarkt voor zijn rekening nemen.
 • De Amerikaanse markt voor kantoormeubilair bereikte vorig jaar een waarde van 10,4 miljard dollar.

Ranglijst van de top 10 kantoormeubelfabrikanten ter wereld 2020

De top 10 van kantoormeubelfabrikanten ter wereld domineren al tientallen jaren de mondiale kantoormeubelmarkt – voornamelijk geleid door toonaangevende commerciële meubelfabrikanten uit Noord-Amerika en Europa. Dit is BizVibe's lijst met toonaangevende kantoormeubelfabrikanten ter wereld.

Wie zijn de top 10 kantoormeubelfabrikanten ter wereld?De volgende lijst met kantoormeubelbedrijven is gerangschikt op basis van uitgebreid onderzoek door BizVibe

1.Staalkast

Steelcase bestaat al heel lang, meer dan een eeuw om precies te zijn. Steelcase is een Amerikaans commercieel meubelbedrijf, opgericht in 1912 in Grand Rapids, Michigan. Steelcase staat op onze lijst van de top 10 kantoorfabrikanten ter wereld in 2020, omdat het de grootste fabrikant van kantoormeubilair ter wereld blijft met activiteiten en faciliteiten over de hele wereld, van Amerika tot Europa, het Midden-Oosten, Azië, Afrika en Australië.

Steelcase is gespecialiseerd in kantoormeubilair en kantoormeubilair voor techbedrijven. Steelcase is sinds 2020 actief op meer dan 80 locaties en heeft meer dan 12.600 medewerkers in dienst voor het bedrijf. Steelcase staat bekend om het ontwerpen en produceren van meubels, meubelsystemen, architectonische producten, textiel, wandoppervlakken en ergonomische en technologische hulpmiddelen voor werkruimtes, onderwijs en gezondheidszorg. Hun producten worden online verkocht via 800 dealerlocaties.

Er zijn 3 hoofdmerken onder Steelcase Inc.

Aantal medewerkers bij Steelcase:12.650

Steelcase-inkomsten:3,1 miljard dollar

2.Herman Molenaar

Bekend om het winnen van vele prijzen en enorme erkenning en reputatie, is Herman Miller een van de beste commerciële fabrikanten die er zijn. Bekend om hun innovatieve producten en gebruiksvriendelijke ontwerpen. Herman Miller is een Amerikaanse kantoormeubelfabrikant, 115 jaar geleden opgericht in 1915 in Zeeland, Michigan. Herman Miller, nog steeds gevestigd in Zeeland, staat bekend om zijn kenmerkende producten zoals de Equa-stoel, Aeron-stoel, Noguchi-tafel, Marshmallow-bank en de Eames Lounge Chair.

Herman Miller staat op de tweede plaatsnlop BizVibe’s lijst van de top 10 kantoormeubelfabrikanten ter wereld.

Herman Miller-inkomsten:2,1 miljard dollar

3.Stedelijk kantoor

Vergeleken met Herman Miller en Steelcase is Urban Office een relatief jong bedrijf, opgericht in 2005 in Groot-Brittannië. Urban Office staat bekend om zijn producten die afgestemd zijn op het moderne kantoor en om zijn personaliseerbare kantoormeubilair. Het bedrijf loopt voorop voor een uitgebreide lijst van modulaire meubelfabrikanten die de manier veranderen waarop de industrie opereert en haar producten ontwerpt.

De productlijn van Urban Office omvat akoestische producten, bureaus, zitproducten, opbergers en tafels, waarvan het overgrote deel aanpasbaar en modulair is om de privacy te vergroten, gericht op het creëren van een kantoorruimte die geschikt is voor iedereen in een modern kantoor van vandaag.

4.Haworth

Ranglijst 4eOp BizVibe’s lijst van de top 10 kantoormeubelfabrikanten ter wereld staat Haworth. Haworth is een particulier familiebedrijf, gevestigd in en opgericht in Holland, Michigan. Met meer dan 650 dealers wereldwijd verkoopt Haworth zijn producten in 120 landen met 75 locaties over de hele wereld, waardoor ze alleen al door de aantallen een van de grootste commerciële meubelfabrikanten ter wereld is.

Haworth is een ander bedrijf dat u kunt toevoegen aan de lijst van modulaire meubelfabrikanten die de manier waarop de industrie opereert, verandert.

De productlijn van Haworth omvat:

 • Residentie BureauImprov stoel
 • Lim-verlichting
 • Kracht basis
 • TecCrete

Aantal medewerkers bij Haworth:7.500

Omzet bij Haworth:2,04 miljard dollar

5.HNI

5eop de lijst van de top 10 kantoormeubelfabrikanten ter wereld staat ook een van de grootste kantoormeubelfabrikanten ter wereld qua omzet, met een omzet die in 2016 2,20 miljard dollar bedroeg. HNI Corporation werd 76 jaar geleden opgericht in Muscatine, Iowa, met hoofdkantoor is er nog steeds.

HNI Corporation Merkenlijst voor kantoormeubilair

HNI Corporation exploiteert meerdere bedrijfsmerken, waaronder:

 • Het HON-bedrijf
 • Volledig staal
 • Gunlocke
 • Maxon
 • HBF
 • HBF Textiel
 • OFM, Inc
 • Lamex
 • HNI India

Aantal medewerkers bij HNI Corporation:9.400

Omzet bij HNI Corporation:2,20 miljard dollar

6.LA-Z-Jongen

La-Z-Boy is een bekende naam in Noord-Amerika, bekend om zijn comfortabele gestoffeerde fauteuils, banken, vaste stoelen, liftstoelen en slaapbanken. La-Z-Boy werd opgericht in 1927 en heeft momenteel zijn hoofdkantoor in Monroe, Michigan.eop de lijst van de top 10 kantoormeubelfabrikanten ter wereld.

La-Z-Boy staat bekend om het exploiteren van meerdere bedrijfseenheden. Het bedrijf is verdeeld in drie rapporteerbare operationele segmenten: de Upholstery Group, de Casegoods Group en de Retail Group.

Aantal medewerkers bij La-Z-Boy:8.950

Omzet bij La-Z-Boy:1,52 miljard dollar

7.Knoll Inc

Knoll is een van de toonaangevende kantoormeubelfabrikanten ter wereld, opgericht in 1938 door Hans en Florence Knoll in New York City. Het bedrijf heeft momenteel zijn hoofdkantoor in East Greenville, Pennsylvania, met commerciële productielocaties in Noord-Amerika (East Greenville, Grand Rapids, Muskegon en Toronto) en Italië (Foligno en Graffignana).

Knoll staat bekend om zijn samenwerking met veel vooraanstaande ontwerpers, waaronder:

 • David Adjaye
 • Annie Albers
 • Franco Albini
 • Don Albinson
 • Davis Allen
 • Emilio Ambasz
 • Raúl de Armas

Eén van de toonaangevende productiebedrijven van kantoormeubilair ter wereld, bekend om zijn design. Knoll staat op plaats 7eop BizVibe’s lijst van de top 10 kantoormeubelfabrikanten ter wereld.

8.Wereldwijde meubelgroep

Global Furniture Group werd opgericht in 1966 en staat bekend om het vervaardigen van goed gemaakt kantoormeubilair tegen betaalbare prijzen.

Global Furniture Group staat bekend om zijn netwerk van verticaal geïntegreerde leveranciers, fabrikanten en distributeurs die onze producten over de hele wereld op de markt brengen. Opvallende producten zijn onder meer zitproducten, bureaus, tafels, archiefproducten en opbergproducten.

9.Kimbal

9eop de lijst van de beste commerciële meubelfabrikanten ter wereld staat Kimball. Kimball werd in 1857 in Chicago opgericht, oorspronkelijk als pianodealer en verlegde uiteindelijk de focus naar de productie van kantoormeubilair.

Kimball bestaat uit drie meubelmerken: Kimball, National en Kimball Hospitality.

Aantal medewerkers bij Kimbal:3000

10.Menselijke schaal

Onze lijst op nummer 10 van de top 10 kantoormeubelfabrikanten ter wereld wordt afgerond met Humanscale. Wat Humanscale onderscheidt van de rest is hun minimalistische aanpak en filosofie dat minder meer is. Humanscale staat bekend om zijn ergonomische ontwerp en staat bekend om zijn producten die in veel tv-shows, films en media te zien zijn.

Volgens BizVibe zijn dit de top 10 kantoorfabrikanten ter wereld van 2020. Deze bedrijven duwen de sector vooruit op het gebied van ontwerp, betaalbaarheid en aanpasbaarheid en effenen de manier waarop andere kantoormeubelbedrijven hun producten creëren en op de markt brengen.

Topfabrikanten van commercieel meubilair – Ranglijst van 20 kantoormeubelfabrikanten die in 2020 in opkomst zijn

Ranglijst

Fabrikant van kantoormeubilair

Opbrengst €

Regio

1NAAR560,56DAT
2glas474,64EU
3Kinnarps432,25EU
4Technologie431,20DAT
5Flexsteel-meubels404,47DAT
6Fauteuil Frau320,51EU
7NowyStyl-groep318,04EU
8Ahrend292,75EU
9OFS284,59DAT
10VS206,25EU
11USM196,17EU
12verleid190,29EU
13Bron189,73DAT
14Senator158,85EU
15Ben151,29EU
16Koning+Neurath150,12EU
17AIS146,61DAT
18Feest143,02EU
19Dauphine-groep138,40EU
20Interstuhl137,03EU

Bron:EEN COMTRADE

 • China exporteert 31% van 's werelds metalen kantoormeubelproducten
 • China exporteert kantoormeubilair voornamelijk naar de VS (26%), Canada (6,9%) en het VK (6,5%)
 • Canada is de 2nlgrootste exporteur van metalen kantoormeubilair ter wereld, die 11% van het kantoormeubilair ter wereld exporteert.
 • Canada exporteert 96% van zijn kantoormeubilair naar de Verenigde Staten.

Top 10 importerende landen voor kantoormeubilair (metaal) 2020

Land

Totale import (miljoenen US$)

Verenigde Staten$ 628 miljoen
Frankrijk$ 154 miljoen
Duitsland$ 137 miljoen
Verenigd Koninkrijk$ 122 miljoen
België-Luxemburg$ 75,1 miljoen
Nederland$ 74,6 miljoen
Canada$ 64,4 miljoen
Singapore$ 56,5 miljoen
Zwitserland$ 52,3 miljoen
Mexico$ 35,6 miljoen

Bron:EEN COMTRADE

Top 10 Office Furniture Manufacturers in the World 2020, Top Commercial Furniture Manufacturers (1)

 • China exporteert 31% van 's werelds metalen kantoormeubelproducten
 • China exporteert kantoormeubilair voornamelijk naar de VS (26%), Canada (6,9%) en het VK (6,5%)
 • Canada is de 2nlgrootste exporteur van metalen kantoormeubilair ter wereld, die 11% van het kantoormeubilair ter wereld exporteert.
 • Canada exporteert 96% van zijn kantoormeubilair naar de Verenigde Staten.

Top 10 importerende landen voor kantoormeubilair (metaal) 2020

Land

Totale import (miljoenen US$)

Verenigde Staten$ 628 miljoen
Frankrijk$ 154 miljoen
Duitsland$ 137 miljoen
Verenigd Koninkrijk$ 122 miljoen
België-Luxemburg$ 75,1 miljoen
Nederland$ 74,6 miljoen
Canada$ 64,4 miljoen
Singapore$ 56,5 miljoen
Zwitserland$ 52,3 miljoen
Mexico$ 35,6 miljoen

Bron:EEN COMTRADE

Top 10 Office Furniture Manufacturers in the World 2020, Top Commercial Furniture Manufacturers (2)

 • De VS zijn de grootste importeur van metalen kantoormeubilair ter wereld en vertegenwoordigen 26% van de import van kantoormeubilair in de wereld.
 • De VS importeren 41% van hun metalen kantoormeubilair uit Canada en 30% uit China.
 • Frankrijk is de 2nlgrootste importeur van kantoormeubilair ter wereld.

De toekomst van de top 10 kantoormeubelfabrikanten ter wereld

Na 2020 zullen de tien grootste meubelmerken ter wereld de weg voor de markt blijven plaveien en vooruit helpen. Trends lijken aan te tonen dat er veel vraag is naar modulaire ontwerpen en kantoormeubilair op maat. BizVibe verwacht van de beste commerciële meubelfabrikanten dat ze de industrie voorwaarts zullen blijven leiden met nieuwe en innovatieve ontwerpen waarbij de klant centraal staat bij innovatie. Als bedrijf wordt verwacht dat de belangrijkste import- en exportmarkten handel in een geweldig tempo zullen blijven mogelijk maken. Als bedrijf dat wil uitbreiden naar deze markt, kunt u BizVibe gebruiken om verbinding te maken met de top 10 kantoorfabrikanten ter wereld en daarbuiten.

Maak verbinding met BizVibe

gerelateerde artikelen

 • Top 10 meubelmerken ter wereld 2020, beste meubelmerken
 • Top 10 briefpapiermerken ter wereld 2020, beste briefpapiermerken
 • Sieradenindustrietrends 2020: Top 10 sieradenmerken ter wereld

deel:

Geen commentaar

TAGS:Factsheets over de maakindustrie fabrikanten van kantoormeubilair top 10 kantoormeubelbedrijven ter wereld top 10 kantoormeubelfabrikanten top commerciële meubelfabrikanten

Top 10 kantoormeubilairfabrikanten ter wereld 2020, beste commerciële meubelfabrikanten (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Melvina Ondricka

Last Updated:

Views: 5815

Rating: 4.8 / 5 (48 voted)

Reviews: 87% of readers found this page helpful

Author information

Name: Melvina Ondricka

Birthday: 2000-12-23

Address: Suite 382 139 Shaniqua Locks, Paulaborough, UT 90498

Phone: +636383657021

Job: Dynamic Government Specialist

Hobby: Kite flying, Watching movies, Knitting, Model building, Reading, Wood carving, Paintball

Introduction: My name is Melvina Ondricka, I am a helpful, fancy, friendly, innocent, outstanding, courageous, thoughtful person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.